Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، محمد مخبر در این جلسه با اشاره به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر افزایش آمار واکسیناسیون در کشور، گفت: با تلاش تمام دستگاه های دولتی و وزارتخانه های مربوطه آمار واکسیناسیون در ایران بخوبی پیش می رود تا جایی که تأثیر پوشش واکسیناسیون بر کاهش شهرهای قرمز و آمار مرگ و میر بر اثر ویروس کرونا در کشور کاملاً مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: با تلاش های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کادر درمان و همچنین پوشش گسترده واکسیناسیون، وضعیت ابتلا، بستری و فوت شدگان ناشی از ویروس کرونا در کشور روند کاهشی دارد.

مخبر تأکید کرد: باید با ادامه واکسیناسیون در کشور و همچنین رعایت پروتکل های بهداشتی اجازه ندهیم دستاوردهای کشور در ماه های اخیر در زمینه مقابله با بیماری کرونا از بین برود.

در این جلسه که رییس دفتر رییس جمهور، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش و نمایندگان برخی از دستگاه های دولتی حضور داشتند، گزارش هایی از وضعیت رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ادارات، صنوف و حمل و نقل کشور، روند پوشش سراسری واکسیناسیون و میزان واردات واکسن خارجی و تولید داخل ارائه شد.

دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در این جلسه گزارشی از برآوردهای نیاز کشور برای واکسیناسیون با پوشش صد در صد جمعیت کشور و پوشش واکسیناسیون به تفکیک گروه های سنی به ویژه بین طلاب، دانشجویان و دانش آموزان ارائه کرد.

کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه با اشاره به آمار تزریق دوز اول واکسن کرونا به بالای ۷۲ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال و پوشش صددرصدی واکسیناسیون کارکنان وزارت آموزش و پرورش، تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا برای بازگشایی مدارس در مقطع متوسطه اقدامات و ترتیبات لازم را انجام داده است.

همچنین محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی از نظرسنجی ها درباره میزان بالای موافقت والدین برای بازگشایی مدارس و تزریق واکسن کرونا به دانش آموزان، موافقت مردم برای ایجاد محدودیت های اجتماعی برای افرادی که واکسن کرونا تزریق نکرده اند و همچنین افزایش استقبال مردم برای واکسیناسیون در کشور ارایه کرد.

در ادامه این جلسه نیز وزارتخانه های کشور و راه و شهرسازی گزارشی از مدیریت هوشمند کرونا در بین اصناف، ادارات و حمل و نقل عمومی و راه اندازی سامانه مدیریت هوشمند مقابله با بیماری کرونا ارایه و بر ضرورت نظارت و همکاری تمام دستگاهای دولتی و وزارتخانه های مربوطه بر چگونگی رعایت دستورالعمل های بهداشتی و نحوه ارایه خدمات به مردم در طرح مدیریت هوشمند کرونا تاکید کردند.

منبع: الف

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۸۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید

آفتاب‌‌نیوز :

افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون در واحد حجم را غلظت خون می‌نامند. در صورتی که هموگلوبین در مردان بالاتر از ۱۸ و در زنان فراتر از ۱۶ گرم در دسی لیتر باشد، عارضه غلظت خون رخ داده است. این وضعیت می‌تواند به صورت اولیه و ناشی از بیماری «پلی سیتمی‌ورا» باشد و یا ثانویه به مشکلاتی مانند کاهش اکسیژن رسانی بافتی، بیماری‌های ریوی، ارتفاع بالا، کشیدن سیگار، اختلالات مربوط به هموگلوبین، افزایش تولید اریتروپویتین و تومر‌ها باشد.

افزایش غلظت خون در بدن باعث کند شدن حرکت خون در قلب و رگ‌ها می‌شود که با گرفتگی اندام‌هایی نظیر دست و پا موجب سکته مغزی خواهد شد.

در مورد علائم بروز غلطت خون باید گفت در بعضی از افراد علامتی مشاهده نمی‌شود در برخی نیز مشکلاتی مانند ضعف و بی‌حالی، سردرد، سبکی سر، اختلالات بینایی، تنگی نفس، خارش‌های پوستی به ویژه بعد از استحمام. قرمزی صورت و ورید‌های برجسته چشم‌ها و بزرگی کبد و طحال از مشاهده می‌شود. همچنین در مراحل بعدی امکان بروز زخم معده، درد‌های استخوانی و حتی نقرس و سنگ کلیه ممکن است مشاهده شود.

برای درمان غلظت خون می‌توان با درمان عامل زمینه‌ای شروع کرد. پرهیز از کشیدن سیگار، عدم حضور در محیط آلوده، مصرف زیاد مایعات، فصد خون و درمان‌های دارویی نیز توصیه می‌شود. در فصد خون. خون گرفته شده از بیمار قابل استفاده نیست، اما دقت کنید که هیچگاه نمی‌توان از روی سیاهی و تیره بودن خون به این نتیجه رسید که فرد غلظت خون دارد و تنها طی آزمایشات می‌توان به این نتیجه رسید.

استرس و تنش‌های عصبی هم عامل بروز غلظت خون کاذب است، استرس و فشار‌های روانی سبب افزایش ترشح آدرنالین و در نتیجه بروز انقباضات عروقی می‌شود که به این ترتیب پلاسما به خارج عروق نشت کرده و نسبت به گلبول قرمز کاهش می‌یابد. تعریق و اسهال‌های شدید نیز از علل دیگر بروز غلظت خون کاذب یا موقت است. سن شیوع این عارضه بالای ۴۰ سال بوده و در مردان نیز شایع‌تر است.

آلبالو، آب لیموترش و موز سبب صاف شدن خون می‌شوند. به طور کلی میوه‌ها و سبزی‌ها به علت دارا بودن ویتامین C و فیبر‌های محلول و نامحلول، یک عمل حفاطتی در مقابل افزایش غلظت خون و افزایش فشارخون دارند، به همین علت افراد گیاه‌خوار نه تنها احتمال ابتلا به سرطان روده را از خود دور کرده‌اند بلکه دارای خون رقیق‌تر و فشارخون پایین‌تزی نسبت به هم سن و سالان خون هستند.

بنابر اعلام سازمان انتقال خون برای کاهش لخته شدن خون مصرف روغن جامد، روغن نارگیل، چربی‌های حیوانی، گوشت قرمز، دل، قلوه، مغز، پیه گاو و گوسفند را کاهش دهید و به جای آن از لبنیات کم‌چرب، ماهی، سبزی و میوه‌ی فراوان استفاده کنید

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • آیا قلیان در کاهش استرس تأثیر دارد؟
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • آموزش روز دوم، طرز تهیه مرغ خیارشوری
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • آمار شهدای غزه به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت