Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@07:11:48 GMT

"انجمن ملی سلاح"در آمریکا هک شد

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۹۵۳۳

یک گروه هکری، ۱۳ فایل مربوط به یکی از بزرگترین لابی‌های سلاح در آمریکا را هک کرده و در «دارک وب» منتشر کردند. ناطقان: یک گروه باج‌‌افزار ۱۳ فایل مربوط به یکی از بزرگترین لابی‌های سلاح در ایالات متحده موسوم به «انجمن ملی سلاح» (NRA) را در «دارک وب» قرار داد.

شبکه «ان بی سی» آمریکا به نقل از کارشناسان مدعی شد که یک گروه از مجرمان سایبری روس با هک شبکه‌های مربوط به انجمن ملی سلاح در آمریکا، فایل‌های مربوط به این انجمن را در دارک وب قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق این گزارش، گروه هکری موسوم به «غم» (Grief) روز چهارشنبه ۱۳ فایل لابی سلاح در آمریکا را بر روی وب‌سایت خود قرار دادند و مدعی شدند که «انجمن ملی سلاح» را هک کرده‌اند و تهدید کردند در صورتیکه پولی دریافت نکنند، فایل‌های بیشتری را منتشر خواهند کرد.

این گروه از هکرها هیچ‌ اشاره‌ای به مبلغی که برای خودداری از افشای اطلاعات بیشتر خواهان هستند، نکردند.

طبق گزارش شبکه ان بی سی، در حالیکه پرداخت به هر هکر باج افزار یک خطر محسوب می‌شود اما گروه هکری «غم» بسیار متقلب و حرفه‌ای است و کارشناسان امنیت سایبری بر این باورند که «غم» در حقیقت یک تلاش گروهی از مجرمان سایبری روس است که تغییر نام داده‌اند و پیش از این تحت عنوان «سپاه شیطان» (Evil Group) که هم‌اکنون تحت تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا است، فعالیت می‌کردند.

انجمن ملی سلاح آمریکا به درخواست خبرنگاران برای اظهارنظر درباره این خبر پاسخ نداده است و تنها با انتشار توییتی اعلام کردند که درباره موضوعات مربوط به امنیت فیزیکی یا الکترونیکی اظهارنظر نمی‌کنند و این سازمان «اقدامات فوق‌العاده‌ای را برای حفاظت از اطلاعات مربوط به اعضا، حامیان مالی و اقدامات خود انجام می‌دهد».

طبق این گزارش، اغلب فایل‌های مربوط به انجمن ملی سلاح که منتشر شده و شبکه ان بی سی آن‌ها را مشاهده کرده مربوط به کمک‌های مالی به انجمن ملی سلاح در آمریکا می‌شود.

این خبر در حالی منتشر شده که روز دوشنبه هفته جاری (سوم آبان ماه) ، شرکت فناوری «مایکروسافت» از وقوع حمله سایبری جدید هکرهای روسی علیه زیرساخت‌های آنلاین آمریکا خبر داد.

مایکروسافت در یک پست وبلاگی ادعا کرد گروهی که پشت حمله سایبری بزرگ سال گذشته به شرکت آمریکایی «سولار ویندز» و نهادهای دولتی این کشور بود، در جدیدترین موج حملات خود صدها شرکت و سازمان آمریکایی را هدف قرار داده است.

مایکروسافت در این بیانیه مدعی شد گروه «نوبلیوم» به سایت‌های فروشندگان خدمات ابری و سایر ارائه دهندگان خدمات فناورانه حمله کرده است.

در این بیانیه آمده است:‌«این حملات بخشی از یک کمپین گسترده‌تر در تابستان بود.  به ۶۰۹ مشتری خود اطلاع دادیم که از تاریخ یکم جولای تا نوزدهم اکتبر مورد حمله قرار گرفته اند».

چندی قبل نیز «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه ممکن است واشنگتن به دلیل حملات سایبری وارد جنگی واقعی با یک قدرت جهانی شود، روسیه را به‌صورت غیرمستقیم تهدید کرد.

 رسانه‌های آمریکا ماه پیش گزارش دادند حمله سایبری گسترده به زیرساخت‌های یک شرکت تولید و توزیع گوشت قرمز (شرکت «جی‌بی‌اِس») موجب اختلال گسترده در فعالیت این شرکت در استرالیا، کانادا، آمریکا و برزیل شده است.

ادعاها در خصوص نقش مسکو در حملات سایبری به آمریکا در حالی مطرح می‌شود که پیش از این، «سرگئی ناریشکین» رئیس اطلاعات خارجی روسیه با رد اتهام‌زنی‌های سایبری واشنگتن، گفت ادعاهای آمریکا درباره حملات سایبری و دخالت روسیه در انتخابات میان‌دوره ۲۰۲۱ با هدف توجیه شکست احتمالی حزب دموکرات است. منبع: فارس برچسب ها: انجمن ملی سلاح ، آمریکا ، هک شدن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: انجمن ملی سلاح آمریکا هک شدن انجمن ملی سلاح سلاح در آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۹۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» ارائه می‌شوند، بر اساس قوانین جدید انگلیس باید همه دستگاه‌های هوشمند حداقل استاندارد‌های امنیتی را رعایت کنند و فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» همراه هستند ممنوع خواهند شد.

وزارت علوم، نوآوری و فناوری اعلام کرد که اقدامات لازم برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر هک و حملات سایبری از روز دوشنبه اجرایی می‌شود.

این بدان معناست که سازندگان تلفن‌ها، تلویزیون‌ها و در‌های هوشمند و غیره، اکنون از نظر قانونی ملزم به محافظت از دستگاه‌های متصل به اینترنت در برابر دسترسی مجرمان سایبری هستند و از کاربران خواسته می‌شود  رمز‌های عبور ساده و رایج خود را تغییر دهند.

همچنین شرکت‌ها باید جزئیات تماس خود را منتشر کنند تا مشکلات احتمالی گزارش شود و زمان‌بندی به‌روزرسانی‌های امنیتی شفاف باشد.

امید است که اقدامات جدید به مشتریان در خرید و استفاده از محصولات در زمانی که مصرف‌کنندگان و کسب‌وکار‌ها با سرعت فزاینده‌ای مورد حمله هکر‌ها قرار گرفته‌اند، کمک کند.

روسیو کونچا، مدیر خط‌مشی و حمایت از شرکت «Who» گفت: دفتر ایمنی و استاندارد‌های محصول (OPSS) باید راهنمایی‌های روشنی را به صنعت ارائه کند و آماده باشد که در صورت زیر پا گذاشتن قانون، اقدامات اجرایی قوی علیه تولیدکنندگان انجام دهد، همچنین از برند‌های دستگاه‌های هوشمند انتظار می‌رود که از همان روز اول مشتریان خود را به درستی راهنمایی کنند و اطمینان حاصل کنند که خریداران می‌توانند به راحتی اطلاعاتی در مورد مدت زمانی که دستگاه هایشان پشتیبانی می‌شود را بیابند و خرید‌های آگاهانه انجام دهند.

جاناتان بری، وزیر علوم و فناوری، گفت: «از آنجایی که زندگی روزمره به طور فزاینده‌ای به دستگاه‌های هوشمند وابسته می‌شود، تهدیدات ایجاد شده توسط اینترنت چند برابر و حتی بزرگتر می‌شوند.

از امروز به بعد، با معرفی نخستین قوانین جهانی حریم خصوصی، داده‌ها و امور مالی شخصی آنها اطمینان حاصل می‌کند، مصرف کنندگان از اینکه دستگاه‌های هوشمند آنها در برابر مجرمان سایبری محافظت می‌شود، آرامش بیشتری خواهند داشت. ما متعهد هستیم که بریتانیا را به امن‌ترین مکان در جهان برای آنلاین بودن تبدیل کنیم و این مقررات جدید جهشی قابل توجه به سمت دنیای دیجیتال امن‌تر است.

این قوانین به عنوان بخشی از رژیم امنیت محصول و زیرساخت‌های مخابراتی (PSTI) اعمال می‌شوند که هدف آن تقویت انعطاف پذیری انگلیس در برابر جرایم سایبری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار انصارالله به آمریکا درباره تشدید تنش نظامی علیه یمن
  • سومین دور مذاکرات مربوط به توافقنامه امنیتی آمریکا و اوکراین
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد/ استولتنبرگ: ارسال سلاح
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم