Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه صنف درودگران و مبل‌سازان مشهد با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه‌های عرضه و فروش در ایام بحران کرونا آسیب‌های زیادی به همراه دارد، گفت: برگزاری نمایشگاه در چنین شرایطی کاملاً اشتباه است، حتی برگزاری بیش از یک نمایشگاه در سال هم خلاف دستورات و توصیه‌های وزارت صمت است.

به گزارش قدس آنلاین، حسن ماجدی اظهار کرد: ما هیچگونه مخالفتی با برگزاری نمایشگاه‌های مختلف در حوزه مبلمان به شیوه صحیح و مطابق با قانون نداریم، قانون‌گذار در این خصوص دستورالعمل‌هایی دارد که اگر رعایت شود، هیچ منعی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتحادیه صنف درودگران و مبل‌سازان مشهد بیان کرد: هدف از برگزاری نمایشگاه‌ها باید ارتقای سطح تکنولوژی، مدل، برند و کسب‌وکار اعضای صنف درودگران و مبل‌سازان باشد، اما متاسفانه در اکثر نمایشگاه‌های برگزار شده فعلی شاهد زیر پا گذاردن ضوابط و مقررات بودیم و هیچ‌کدام از آنها همخوانی‌ای با دستورالعمل‌های وزارت صمت و سازمان توسعه تجارت نداشته است.

وی با بیان اینکه زمانی که برگزارکنندگان نمایشگاه‌های مبل و مبلمان ضوابط و قانون را رعایت نکنند برگزاری این رویداد نه تنها سودی ندارد، بلکه به زیان فعالان این صنف هم هست، خاطرنشان کرد: در طول سال‌های اخیر تلاش بسیاری در راستای برگزاری نمایشگاه‌ها مطابق با ضوابط و قانون داشتیم، اما متاسفانه زورمان نرسید و در این مسیر حامی‌ای نداشتیم تا تلاش‌هایمان به نتیجه مطلوب برسد.

ماجدی تصریح کرد: سازمان توسعه تجارت برای برگزاری نمایشگاه‌ها دستورالعملی به تمامی استان‌ها ارسال کرده که به تایید وزارت صمت هم رسیده است، در این دستورالعمل به برگزاری ۵ نوع نمایشگاه داخلی، استانی، منطقه‌ای، صادراتی و تخصصی و شیوه‌های اجرای آن اشاره شده و در هیچ‌کدام از آنها به فروش مکاره اشاره نشده است، به‌طور مثال وقتی یک نمایشگاه تخصصی مبلمان برگزار می‌شود غرفه‌های این نمایشگاه نباید فروش مستقیم داشته باشند، اما متاسفانه این موضوع رعایت نمی‌شود و غرفه‌داران هم ممیزی نشده و مجوز آنها مورد بررسی قرار نمی‌گیرد.

مسئول کمیسیون اقتصادی اتاق اصناف مشهد اضافه کرد: معمولاً برگزاری نمایشگاه به یک پیمانکار واگذار می‌شود و آن فرد از سراسر ایران غرفه‌داران ثابت خود را که محل کسب و تولید ندارند دعوت به حضور می‌کند و این افراد که بعضاً فاقد تخصص کافی و لازم هستند با تعدادی کار به ظاهر زیبا، اما بی‌کیفیت و با سطح بسیار پایین در محل برگزاری نمایشگاه حاضر می‌شوند، این افراد گاه فاقد برندی معتبر و شناخته شده‌اند و در نمایشگاه‌های مشهد، تهران، اصفهان، کرمان، تبریز، شیراز و دیگر شهرها حضور می‌یابند و متاسفانه این موضوع که هیچگاه مورد پیگیری قرار نگرفته همواره به ضرر صنف درودگران و مبل‌سازان و فعالان این صنف تمام شده است.

وی ادامه داد: از جمله دلایلی که در اعتراضات ما بیان شده می‌توان به گران‌فروشی، عرضه نشدن جنس مرغوب و باکیفیت، عمل نکردن به وعده‌ها و تعهدات، پیش‌فروش بی‌برنامه و بدون پایبندی به تعهد داده شده، ارسال دیرهنگام محصول، ارسال محصولی بر خلاف تعهد داده شده و دسترسی نداشتن فرد متقاضی به فروشنده اشاره کرد.

ماجدی با ذکر این نکته که در سطح شهر مشهد بیش از هزار واحد صنفی مبل‌فروشی داریم و هیچ‌گونه کمبودی به لحاظ میزان و کیفیت مبل تولیدی در این شهر نداریم، تاکید کرد: متاسفانه در همین نمایشگاه‌هایی که برگزار می‌شود می‌بینیم افرادی را که از شهرهای دیگر به مشهد می‌آیند و محصول تولیدی خود را به بهترین کیفیت و پایین‌ترین قیمت معرفی می‌کنند، اما وقتی که این کالا را با نگاه کارشناسی می‌بینیم آنگونه که معرفی شده، نیست.

رییس اتحادیه صنف درودگران و مبل‌سازان مشهد با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه‌های عرضه و فروش در ایام بحران کرونا آسیب‌های زیادی به همراه دارد، ضمن اینکه از ۵ سال قبل که هنوز کرونایی در کار نبود در شرایط رکود به سر می‌بریم، تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه در چنین شرایطی کاملاً اشتباه است، حتی برگزاری بیش از یک نمایشگاه در سال هم که خلاف دستورات و توصیه‌های سازمان توسعه تجارت و معاونت امور بازرگانی وزارت صمت که متولی صنوف و اصناف بوده یک اشکال دیگر برگزارکنندگان این‌ نمایشگاه‌ها است.

وی افزود: کسی که می‌خواهد نمایشگاهی برگزار کند اول باید با صنف مربوطه و متولی آن هماهنگ باشد، چیزی که در ضوابط و دستورالعمل‌ها هم به آن اشاره شده و اتحادیه مربوطه در بالای ۵۰ درصد آن نمایشگاه نقش دارد، اما متاسفانه هیچگاه این همکاری وجود ندارد و تنها یک هفته قبل از برگزاری یک تماس تلفنی با عنوان اینکه ما می‌خواهیم نمایشگاه برگزار کنیم و شما مطلع باشید انجام می‌شود،   با وجود آنکه نظر خودمان را اعلام می‌کنیم نه مکاتبه‌ای دارند، نه مشورتی دارند و نه اجازه‌ای می‌گیرند و در زمان برگزاری هم شاهد حضور غرفه‌داران با کامیون‌های پربارشان هستیم و اگر هم بخواهیم این موضوع را پیگیری کنیم یک جو علیه اتحادیه درودگران و مبل‌سازان ایجاد می‌کنند.

ماجدی با تاکید بر اینکه اینگونه افراد در چنین مواقعی ما را تنگ‌نظر و مانع پیشرفت تولیدکنندگان می‌خوانند، گفت: واقعیت آن است که اگر بخواهند طبق قانون جلو بیایند ما نه تنها مشکلی نداریم، بلکه استقبال هم می‌کنیم.

منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا برگزاری نمایشگاه ها اما متاسفانه وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۹۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است

نشست خبری سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برپا شد.

به گزارش ایسنا، نشست خبری، این دوره از نمایشگاه کتاب امروز (یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت) در مصلی امام خمینی(ره) تهران درحال برگزاری است.

یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این دوره از نمایشگاه کتاب تهران در سخنانی اظهار کرد: سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پایان روز شنبه، ۲۹ اردیبهشت در مصلی تهران ادامه خواهد داشت.

او افزود: نمایشگاه کتاب بزرگترین اجتماعی مردمی، حول محور دانش ، آگاهی و کتاب شکل می‌گیرد که با همت نهادهای مختلف برگزار می‌شود. امیدواریم این رویداد با حضور مشتاقانه ناشران خودمان در دو بخش مجازی و حضوری، به نقطه عطفی در فعالیت‌های فرهنگی، پیشرفت حوزه کتاب و کتابخوانی در کشور تبدیل شود.

احمدوند با بیان اینکه نمایشگاه جایگاه ویژه‌ای را در تقویم خانواده‌های ایرانی دارد، گفت: از خانواده‌ها برای حضور در نمایشگاه دعوت می‌کنم تا از برنامه‌های متعدد فرهنگی که در بخش‌های مختلف برگزاری می‌شود، استفاده کنند. امیدوارم میزبان شایسته برای فعالیت‌های فرهنگی ناشران ارجمند و مردمان عزیز باشیم.

رئیس نمایشگاه کتاب با بیان اینکه تلاش شده ضعف‌های مختلف نمایشگاه کاهش پیدا کند و ضعف‌ها را جبران کنیم، خاطرنشان کرد: برای افزایش سطح رضایت‌مندی مردم از نمایشگاه در زمینه اطلاع‌رسانی و آگاهی دادن، پیش از آغاز نمایشگاه نقشه کامل بخش‌های نمایشگاه تا فردا در دسترس رسانه‌ها قرار گیرد تا به اطلاع مردم برسد. این اتفاق برای نخستین بار پیش از شروع نمایشگاه کتاب، مردم و رسانه‌ها از جزئیات جانمایی ناشران پیش از نمایشگاه مطلع خواهد کرد.
 
او سپس با اشاره به برگزاری برنامه‌های متعدد فرهنگی نیز گفت: برنامه‌های ویژه برای غزه و فلسطین در زمان برپایی نمایشگاه خواهیم داشت و نماسازی برای پاسداشت و مجاهدت‌های مردم غزه تدارک دیده شده، همچنین به دلیل همزمانی دهه کرامت و جایگاه زنان و دختران، برنامه‌هایی در نظر داریم. 

احمدوند با اشاره به برگزاری همزمان نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب گفت: امیدوارم با همکاری شرکت پست، پاسخ‌دهی مناسب به درخواست و سفارش مردم با شرایط مطلوب‌تری صورت بگیرد. حضور کتابفروشان در بخش مجازی کتاب با رفع نواقصی که سال گذشته داشت، ادامه خواهد داشت.

او با پیش‌بینی حضور گسترده مردم، درخواست کرد: مردم حضور خود را در تایم روزانه برگزاری نمایشگاه، در ساعت‌های مختلفی تقسیم کنند تا با تراکم جمعیت کمتری مواجه شویم.  

احمدوند درباره برنامه‌های بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه حاضر خواهند بود که قریب ۵۰ هزار عنوان عرضه خواهد شد، پیش‌بینی می‌کنیم از لحاظ حجم بار دریافتی امسال افزایش داشته باشیم و حدود ۷۰ تن مرسوله خارجی داشته باشیم. امسال روزهای ۲۴ و ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت در بخش خارجی، رویدادی درباره نشر ایران خواهیم داشت و این رویداد براساس نیاز معرفی بیشتر، نشر ایران به ناشران خارجی به ویژه ناشران و کارگزاران منطقه‌ای پیش‌بینی شده است. امیدواریم این اتفاق، شروع ارتباط ناشران با جامعه جهانی نشر باشد.

علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی نمایشگاه کتاب هم با اشاره به ارزیابی صورت گرفته از دوره گذشته نمایشگاه کتاب، گفت: امیدوارم این اتفاق به فرایند کار جدیدی تبدل شود. آنچه در دوره گذشته و این دوره تجربه می‌شود، نمایشگاهی به وسعت مرزهای کشورهای ایران عزیز است و تلاش می‌شود اتفاقاتی که در محل گردهمایی [مصلی] رخ می‌دهد، در سراسر کشور فراهم شود که بخشی از اتفاق، بخش مجازی است و بخش دیگر مرهون رسانه‌ها است.

او با تشکر از ۷۰ دستگاه و نهاد دخیل در برگزاری نمایشگاه، اظهار کرد: همه ناشران در بخش مسقف جانمایی شده‌اند و دیگر سازه موقتی نداریم. همچنین عمده کارگاه‌های ساخت و ساز که محل عبور مرور بود، جمع‌آوری و محیط بهسازی شده است. 

سخنگوی نمایشگاه کتاب با اشاره به افزایش ۵ هزارتایی پارکینگ‌ها، گفت: با این حال از عموم مردم درخواست می‌کنیم، برای بازدید از نمایشگاه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند؛ شهرداری وعده کرده سرفاصله قطارها را کوتاهتر کند. سه درب جدید به مصلی اضافه شده است؛ دو در برای ورود نفرات و یک در برای ورود خودرویی در نظر گرفتیم. در واقع از سه جهت خیابان قنبرزاده، خیابان شهید بهشتی و اتوبان مدرس، ورودی نفررو و خودروی داریم.

رمضانی با توضیحی درباره شعار نمایشگاه به موضوع گردشگری ادبی اشاره کرد که در این دوره مورد توجه بوده است.  

او درباره میزان یارانه اختصاص یافته به دانشجویان و طلاب و استادان دانشگاه نیز گفت: دانشجویان ۷۰۰ هزارتومان یارانه دریافت می‌کنند که ۴۰ درصد را وزارت ارشاد و حامیان مالی پرداخت می‌کنندو و ۶۰ درصد دیگر را دانشجویان. میزان یارانه استادان نیز ۸۰۰ تومان است که ۵۰ درصد توسط وزارت ارشاد و حامیان و مابقی توسط خودشان پرداخت می‌شود. یارانه در بخش مجازی قابل استفاده است تا مردم بدون دغدغه و  احساس محرومیت، این دغدغه را نداشته باشند که نمی‌توانند مسافتی را طی کنند.

او سپس درباره حضور و ثبت‌نام خبرنگاران، شهروند خبرنگار و حضور خبرنگار خارجی توضیحاتی داد. 

در ادامه سخنگوی نمایشگاه کتاب یادآور شد: ۱۰۰ پاسخگو در مرکز پاسخگویی نمایشگاه  یا شماره  ۹۱۰۰۹۸۹۸، درباره نمایشگاه فیزیکی در مصلای و نمایشگاه مجازی اطلاع‌رسانی می‌کنند.
 او سپس درباره فعالیت‌های فرهنگی نمایشگاه کتاب، مشاوره‌های کتاب که در شبستان و بخش کودک مستقرند، همچنین بزرگداشت فردوسی در تقویم زمانی خود، غرقه جوایز ادبی توضیحاتی داد.

به گفته علی رمضانی حضور ۲۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است و ۲۵۰ ناشر نیز در مراحل قطعی شدن هستند که اگر حضورشان امکان پذیر نبود به بخش مجازی اضافه خواهند شد.

این خبر در حال بروز رسانی است.

دیگر خبرها

  • حضور همراه اول در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس 2024
  • آماده سازی مصلی تهران برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • مبلمان جدید و مدرن شیک
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • اعزام زائر اولی ها به مشهد طی دهه کرامت در ورامین
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاهها
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک