Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمدمهدی اسماعیلی ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فرهنگ عمومی توجه ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی استان باید از ظرفیت‌های فرهنگ عمومی به نحو شایسته استفاده کند.

وی تمرکززدایی از مرکز (تهران) به سایر استان‌ها را شعار محوری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد و گفت: ستادی در وزارتخانه تشکیل شده که  به ظرفیت‌های استانی توجه ویژه‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه تقویت زیرساخت‌های فرهنگی نیازمند توجه ویژه است اظهار کرد: در سفرهای استانی اعتباراتی به برخی بخش‌ها اختصاص می‌یابد.

وی یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای ماموریت خود توجه ویژه‌ای به ظرفیت‌های بزرگ در گوشه و کنار کشور دارد.

اسماعیلی بر افزایش تولیدات فرهنگی استان در راستای ارتقای شاخصه های فرهنگی و بهره گیری از مقوله فرهنگ در جامعه تاکید کرد.

وی رشد و توسعه فرهنگی را مانند نهادینه شدن ورزش در جامعه دانست و گفت: همانگونه که افراد جامعه برای حفظ تندرستی خود ورزش کنند و به ارتقا سلامت خود و جامعه کمک کنند، از بعد فرهنگی نیز همه آحاد جامعه باید خود مروج فرهنگ باشند و خود به فعالیت‌های فرهنگی رو آورند و به توسعه فرهنگی جامعه کمک کنند.

اسماعیلی همچنین توسعه فرهنگی جامعه را نیازمند نگاه فرابخشی دانست و افزود: از آنجا که منابع ما محدود است اما از منابع محدود به بهترین شکل استفاده شود.

وی بر فراهم کردن بسترهای مناسب فرهنگی جهت استفاده عمومی مردم تاکید کرد و گفت: امید است در مدت چهار سال گام‌هایی در جهت ارتقای شاخصه‌های فرهنگی استان برداشته شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خدمت به مردم و آشنایی با فرهنگ استان و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی را از اهداف خود عنوان کرد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ استان کردستان سنندج نماینده ولی فقیه فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۰۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • سینه‌ این هنرمند لبریز از اشعار و عرفان بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر