Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور گفت: برخی کالاها مثل برنج و ذرت در انبارها مانده که باید تعیین تکلیف شود، بعضی از این محصولات دیگر قابل استفاده خوراکی نیستند و باید هرچه سریعتر از بندر تخلیه شود.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور در حاشیه بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره)، اظهار کرد: بخش‌های مختلفی در دستور کار قوه قضاییه قرار گرفته است، به لحاظ مشکلاتی که در بندر امام خمینی(ره) وجود دارد به انبارها و محصولات انبار شده سرکشی کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: الحمدلله راهی برای رفع مشکلات پیش بینی کرده‌ایم، بعد از بازدید جلسه‌ای با مدیران برگزار خواهد شد و راه حل‌ها بررسی می‌شود، برخی کالاها مثل برنج و ذرت در انبارها مانده که باید تعیین تکلیف شود.

منتظری بیان کرد: بعضی از این محصولات دیگر قابل استفاده خوراکی نیست و باید هرچه سریعتر از بندر تخلیه شود.

دادستان کل کشور افزود: برخی از شرکت‌های بخش خصوصی در مجتمع بندری مشکلاتی دارند، برخی از مشکلات را حضوری شنیدم و برخی را بصورت مکاتبه در تهران بررسی خواهیم کرد.

وی در پایان گفت: عزیزانی که در اینجا سرمایه گذاری کرده‌اند، قطعا و یقینا افرادی هستند که برای اقتصاد کشور سرمایه گذاری کرده‌اند و به دنبال ارتقا وضعیت اقتصادی کشورند که ما حتما باید در حوزه اجرایی و قضایی مورد حمایت قرارشان دهیم و ان شاءالله مشکلات را از نزدیک بررسی می‌کنیم و تا جایی که در توان داریم برای حل آن‌ها اقدام خواهیم کرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان بندر امام خمینی دادستان کل کشور کالای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۰۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد.

بنا بر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آنها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گران‌تر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد.

کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تأمین می‌کند.

کد خبر 751015

دیگر خبرها

  • موشک جواب موشک است/ از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم
  • رئیسی: موشک جواب موشک است/ از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی برگشت