Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای ائتلاف با بیان اینکه در حال حاضر اقتصاد مهم‌ترین مسئله کشور است، گفت: مهم‌ترین وظیفه دولت حل مشکلات اقتصادی است و می‌توان حدس زد که توطئهٔ دشمن برای فشار اقتصادی بیش از گذشته خواهد شد. خبرگزاری میزان - همایش دو روزۀ مسئولان، دبیران و امور بانوان شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب صبح امروز (پنجشنبه ۶ آبان‌ماه) با حضور «غلامعلی حدادعادل، رئیس شورای ائتلاف»، «مهدی چمران، نایب‌رئیس شورای ائتلاف»، «پرویز سروری، دبیر شورای ائتلاف» و تعدادی از اعضای شورای ائتلاف در نوبت صبح و عصر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدای مراسم صبح امروز «پرویز سروری» با تشکر از حضور رؤسا، دبیران و مسئولین امور بانوان شورای ائتلاف استان‌ها در این همایش، اظهار داشت: مردم در انتخابات‌های سال ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ به نیرو‌های جریان انقلاب اعتماد کرده و علاوه بر انتخاب رئیس‌جمهوری انقلابی و مردمی، کرسی‌های بسیاری از مجلس شورای اسلامی و شورا‌های اسلامی شهر و روستا را در اختیار نیرو‌های جریان انقلاب قرار داده‌اند.
نایب‌رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه انتظارات مردم از جریان انقلابی افزایش یافته است، افزود: مردم به بهبود وضعیت زندگی خود توسط مسئولین فعلی امید بسته‌اند و جریان انقلاب نباید هیچ حرکت اشتباهی در اولویت‌یابی و تصمیم‌گیری‌ها داشته باشد.
غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیز در این همایش برپایی حکومت دینی را از جمله نعمت‌های الهی دانست و تصریح کرد: باید شکرگزار نعمت زندگی در دوران پیروزی انقلاب اسلامی باشیم. قدر این نعمت را وقتی می‌توان به‌طور واقعی درک کرد که بدانیم افراد مومن و خدمتگزار در نسل‌های گذشته، حسرت مشاهدۀ یک روز حکومت دینی را داشتند، لذا این نعمتی است که باید ارزش و منزلت آن را بدانیم.
وی با اشاره به پیروزی جبهه انقلاب در همه انتخابات‌های گذشته از اسفند ۹۸ به بعد، اظهار کرد: امروز توفیقات فراوانی نصیب جریان انقلاب شده، لذا به همان اندازه که از پیروزی خرسند هستیم، باید بدانیم که این پیروزی‌ها و به موازات آن مسئولیت‌ها، تکلیف‌آور است. در حال حاضر شرایطی پیش آمده که در داخل و خارج همگی چشم به شرایط کشور دوختند.
رئیس شورای ائتلاف در تشریح مشکلات کشور ادامه داد: در حال حاضر اقتصاد مهم‌ترین مسئله کشور است. در حقیقت استکبار جهانی به این نتیجه رسیده که اگر ملت را با تحریم تحت فشار قرار دهد، بالاخره مردم تسلیم خواهند شد؛ لذا مهم‌ترین وظیفه دولت حل مشکلات اقتصادی است و می‌توان حدس زد که توطئۀ دشمن برای فشار اقتصادی بیش از گذشته خواهد شد.
حدادعادل با تصریح به اینکه انتظار می‌رود تحول همه‌جانبه در ادارۀ کشور صورت بگیرد، به شعار‌های تحول‌گرایانۀ آیت‌الله رئیسی قبل و بعد انتخابات اشاره کرد و گفت: جلوه و ظهور این تحول باید در مدیریت جهادی باشد چراکه از طریق مدیریت جهادی می‌توان توطئه دشمن را خنثی کرد. این نوع مدیریت و کار می‌تواند ما را در برابر دشمن پیروز کند.
حدادعادل ادامه داد: از جمله ویژگی‌های شورای ائتلاف این است که متعلق به هیچ جریانی نیست، احزاب گروه‌ها، جمعیت‌ها وقتی به اصول مذکور معتقد باشند، از آن‌ها استقبال می‌کنیم چرا که از گذشته بنا بر این گذاشته شده که شورای ائتلاف چتری بر سر همه گروه‌ها باشد اگر هم گروه و جریانی نخواهد با شورای ائتلاف به وحدت برسد، آن گروه را تخریب نمی‌کنیم کما اینکه در ایام انتخابات بسیار تلاش کردیم که کسی جدا نشود، اما وقتی موفق نشدیم به دنبال تخریب نبودیم و تلاش کردیم اخلاق اسلامی را رعایت کنیم.
رئیس شورای ائتلاف با تأکید بر لزوم بازسازی این شورا ادامه داد: با تجربه‌ای که از سال ۹۴ بدست آوردیم و قدمی که با جمنا برداشتیم و بعد از آن با تجربۀ شورای ائتلاف در انتخابات‌های گذشته، زمان محدودی تا انتخابات مجلس آینده پیش‌رو داریم.
حدادعادل حضور فعال زنان را از جمله ارکان اصلی شورای ائتلاف دانست و تصریح کرد: اهتمام به حضور بانوان، از جمله ارکان و اصول شورای ائتلاف است.   در ادامۀ این همایش لطف‌الله فروزنده توضیحاتی را دربارۀ ساختار تشکیلات شورا ارائه کرد. همچنین یکی از کارشناسان ارشد مسائل منطقه، تحلیلی از اوضاع کشور‌های منطقه ارائه کرد و به سؤالات حاضران پاسخ داد.   انتهای پیام/ برچسب ها: غلامعلی حداد عادل پرویز سروری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: غلامعلی حداد عادل پرویز سروری رئیس شورای ائتلاف جریان انقلاب مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش صدای ایران ، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • کاندیدا‌های شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟