Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:12:42 GMT

بیمه ایران سهم ۴۸ درصدی از سرمایه صنعت بیمه دارد

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۲۱۱۸۲

بیمه ایران سهم ۴۸ درصدی از سرمایه صنعت بیمه دارد

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، سید مجید بختیاری در آیین کلنگ زنی ساختمان برج بیمه و افتتاح دفتر جدید شعبه ایران معین در جزیره کیش اظهار داشت: اکنون مجموع سرمایه صنعت بیمه با احتساب سرمایه ۱۹۰ هزار میلیارد ریالی بیمه ایران حدود ۴۰۰ هزار میلیارد ریال است و با توجه به وضعیت سایر بازارهای مالی، این رقم عدد شایسته‌ای برای صنعت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهترین راهکار جذب سرمایه برای صنعت بیمه را نوآوری اعلام و اضافه کرد: بیمه بیش از هر صنعت دیگری نیازمند نوآوری و تفکر خلاق است تا سرمایه‌گذاران سخت پسند برای ورود به این بازار متقاعد شوند.

بختیاری افزود: اتصال به بازارهای مالی را راهکار دیگر گسترش صنعت بیمه است و سهم گرفتن شرکت‌ها از هم فرایند اشتباهی است که مانع از بزرگ شدن این صنعت می‌شود.

وی گفت: رویه موجود باید به دنبال تحول دیجیتال به معنای تغییر نگاه به کسب و کار باشد و با توجه به تحولات صورت گرفته، امروز دیگر نمی‌توان به سبک دهه های گذشته بیمه نامه فروخت بنابراین لازم است در مدل‌های کسب و کار بازنگری شود.

مولد سازی مهمترین سیاست بیمه ایران معین است

مدیرعامل بیمه ایران‌معین نیز در این آیین گفت: در راستای سیاست‌های کلی دولت جمهوری اسلامی، مولد سازی دارایی های راکد شرکت در دستور کار هیات مدیره این بیمه است که بعد از مطالعات و بررسی های انجام شده توسط حوزه سرمایه گذاری، محل جدید در ساختمان بازار سرمایه کیش انتخاب شد.

داریوش  محمدی یادآور شد:  هیات مدیره در نظر دارد با رویکرد سرمایه گذاری بهینه در چارچوب آیین نامه ۹۷ شورایعالی بیمه به منظور ساخت برج بیمه با هدف تمرکز عملیات بیمه‌ای شرکت‌های ارایه دهنده خدمات بیمه ای حاضر در جزیره کیش توسط این بیمه انجام می شود.

وی افزود: بخشی از  هزینه ساخت برج از محل فروش املاک بلااستفاده و غیرمولد ایران معین در جزیره کیش تامین خواهد شد.

صنعت بیمه تشنه آموزش و انتقال تجارب 

دبیر کل سندیکای بیمه‌گران ایران نیز گفت: مهمترین اصل علم مدیریت نوین را خلاقیت و نوآوری ذاتی که در سایه آموزش شکوفا می‌شود است.

سید محمد کریمی یادآور شد: در کشور کارآفرینان بسیاری وجود دارد که مستعد راه اندازی کسب و کار جدید هستند و بی شک با آموزش امکان تحقق ایده‌ها مهیا خواهد شد.

وی با بیان اینکه ایران‌معین همسان نام خود معین صنعت بیمه و بیمه ایران است یادآور شد: شرکت‌های بیمه می‌توانند با اتحاد یا همان کنسرسیوم در عین رقابت سالم، رفاقت گونه یاری رسان همدیگر باشند که در این صورت دیگر شرکتی برای پرداخت خسارت سنگین از عرصه صنعت حذف نمی شود.

برج بیمه کیش در ۱۲ طبقه با ۶ هزار متر مربع زیر بنا احداث می شود؛ بیمه ایران معین به صورت تخصصی در مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی فعالیت می کند و ۱۳۰ شعبه دارد.

برچسب‌ها کیش بیمه ایران جزیره کیش هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش بیمه ایران جزیره کیش کیش بیمه ایران جزیره کیش هرمزگان بیمه ایران ایران معین صنعت بیمه جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد