Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حجت‌الاسلام سیفائی، مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور در یازدهمین نشست گفتمان برادری که در شهرستان قلعه‌گنج، برگزار شد، گفت: تا رسیدن به وضعیت مطلوب مدنظر و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در خصوص تقریب مذاهب و وحدت برادری فاصله داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برای آنچه که رهبری فرمودند که وحدت شاهراه رسیدن به تمدن نوین اسلامی است، به افق‌های بالا و هم افزایی واقعی و صادقانه نیاز داریم.

حجت‌الاسلام سیفائی ادامه داد: هفته وحدت زمانی است که بیاندیشیم چگونه طی سال ما هم افزایی وحدت اسلامی باشد و به تلاش صادقانه و با  نداشتن ترس از هزینه دادن نیاز داریم.

او بیان کرد: وحدت مورد تاکید رهبری، یک امر است و نباید فقط اخلاقی به آن نگاه کنیم.

 

یازدهمین نشست گفتمان برادری با حضور حجت‌الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امامان جمعه اهل سنت و شیعه و مسئولان استانی دیروز و امروز در محل مسجد جامع قلعه‌گنج برگزار شد.

بررسی راه‌های تقویت اتحاد و همبستگی مذاهب، راه‌های تقویت جبهه مسلمانان برای مقابله با استکبار و دشمنان اسلام و نقش علما و سران طوایف در توسعه و اعتلای امور از جمله محور‌های این همایش  بود و کارگاه‌های تخصصی با حضور علمای شیعه و سنی در نظر گرفته شد.

۵ کارگروه تخصصی و علمی پیرامون وحدت شیعه و سنی، تبیین اندیشه‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در مورد اهل سنت، گروه‌های تکفیری و سلفی، رسانه‌های فعال اهل سنت و مباحث مرتبط با سرزمین اشغالی فلسطین با حضور علمای اهل شیعه و سنی در جریان ۲ روز همایش گفتمان برادری برگزار شد. 

یازدهمین گفتمان برادری به همت دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان و اداره کل اطلاعات استان طی روز‌های پنجم و ششم آبان ماه به میزبانی شهرستان قلعه‌گنج برگزار شد.

در پایان این همایش بیانیه نهایی همایش قرائت و ضمن تاکید بر حفظ وحدت امت اسلامی، برگزاری چنین نشست‌های برای تبیین و گسترش تقریب مذاهب مورد تاکید قرار گرفت.

 انتهای پیام/ م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مذاهب اسلامی شیعه و سنی گفتمان برادری تقریب مذاهب برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۱۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد

ماه هفدهم اردیبهشت به دورترین فاصله از زمین خواهد رسید و کمی کوچک‌تر از زمان‌های دیگر به نظر می‌رسد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ماه دوشنبه -هفدهم اردیبهشت- به دورترین نقطه در امتداد مدار خود به دور زمین خواهد رسید و کمی کوچک‌تر از زمان‌های دیگر به نظر می‌رسد؛ فاصله ماه از زمین متفاوت است، زیرا مدار آن کاملاً دایره‌ای نیست، کمی بیضی شکل است و یک مسیر بیضوی را طی می‌کند؛ همان‌طور که ماه هر ۲۹.۵ روز یک‌بار این مسیر بیضی شکل را به دور زمین طی می‌کند. فاصله آن ۱۴ درصد بین ۳۵۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر در حضیض (نزدیک‌ترین فاصله به زمین) و ۴۰۶ هزار و ۷۰۰ کیلومتر در اوج (دورترین فاصله از زمین) تغییر می‌کند.

اندازه زاویه‌ای ماه نیز با همان فاکتور بین ۲۹.۴ و ۳۳.۵ دقیقه قوسی متفاوت است و روشنایی آن نیز تغییر می‌کند، البته تشخیص این اتفاق در عمل دشوار است زیرا فازهای آن نیز هم‌زمان در حال تغییر است.

مقارنه ماه و سیاره عطارد

ماه و سیاره عطارد دوشنبه -هفدهم اردیبهشت- در یک راستا قرار می‌گیرند، به طوری که ماه ۲۸ روزه از زاویه سه درجه و ۴۹ دقیقه‌ای جنوب سیاره عطارد عبور می‌کند، این پدیده از اصفهان قابل مشاهده نخواهد بود، زیرا آن‌ها در طول روز به بالاترین نقطه خود در آسمان خواهند رسید و زمان سحر نیز بیش از پنج درجه بالاتر از افق نخواهند بود.

ماه در قدر منفی ۹.۴ و سیاره عطارد در قدر ۰.۶ هر دو در صورت فلکی حوت قرار دارند، این دو جرم به قدری از یکدیگر فاصله دارند که در میدان دید تلسکوپ قرار نمی‌گیرند، اما با چشم غیرمسلح یا دوربین دوچشمی قابل رصد هستند.

ماه در حضیض خورشیدی

چرخش ماهانه ماه به دور زمین باعث می‌‏شود دوشنبه -هفدهم اردیبهشت- به نزدیک‌ترین نقطه از خورشید در فاصله ۱.۰۰۶۷ واحد نجومی از خورشید برسد، این اتفاق تقریباً زمانی رخ می‌دهد که مدار ماه آن را بین خورشید و زمین قرار می‌دهد؛ در لحظه حضیض ماه، زمین در فاصله ۱.۰۰۸۹ واحد نجومی از خورشید و ماه در فاصله ۱.۰۰۶۷ واحد نجومی از خورشید قرار خواهد گرفت، فاصله بین زمین و ماه نیز ۰.۰۰۲۴ واحد نجومی (۳۶۳ هزار کیلومتر) خواهد بود.

کد خبر 750963

دیگر خبرها

  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست
  • برگزاری همایش شیخ کلینی درمشهد
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • حج امسال، حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند / یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • حج امسال حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد