Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی مرادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد ۱۲۷ هزار نفر ساکن روستاها، ۶۰ هزار نفر بیمه شده ساکن شهر، هزار و ۴۰۰ نفر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی( ره)، ۸۰۰ نفر تحت پوشش بهزیستی، ۱۵‌ هزار نفر کارکنان دولت و سه هزار نفر نیز جزو خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستند.

وی افزود: همچنین ۵۱۱ نفر عضو صندوق بیمه ایرانیان هستند که حق بیمه خود را به صورت سالانه واریز و برای بهره‌مندی از خدمات درمانی در مراکز خصوصی برای آنان دفترچه صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره بیمه سلامت همگانی میاندوآب‌ بیان کرد: شهرهای باروق‌ و چهاربرج به جهت اینکه جمعیت آنها کمتر از ۲۰ هزار نفر است، شامل بیمه روستایی می‌شود و اخیرا هم با ارتقای این شهرها به شهرستان، مسوولان درخواستی مبنی بر راه‌اندازی اداره بیمه سلامت در آنها داشتند که به علت شاخص‌های جمعیتی اداره‌کل با این درخواست مخالفت کرد.

مرادی با بیان اینکه ۳۰۰ نفر از بیماران خاص نیز تحت پوشش این بیمه هستند گفت: با توجه به پایین بودن تعداد این بیماران هزینه‌های درمانی آنان بیشتر است به طوری که ۲ درصد هزینه‌های سازمان به هزینه درمانی بیماران خاص شامل بیماران دیالیزی، ام‌اس و هموفیلی تخصیص می‌یابد.

مرادی افزود: در میاندوآب بیمارستان‌های حضرت فاطمه (س)‌ و عباسی، ۴۳ مطب پزشکی، ۲۲ داروخانه، پنج آزمایشگاه پزشکی خصوصی، چهار باب رادیولوژی و سونوگرافی بخش خصوصی، سه واحد فیزیوتراپی، چهار مورد درمانگاه خصوصی و نیمه دولتی و همچنین درمانگاه مرکزی بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) با بیمه سلامت همگانی قرارداد همکاری داشته که به بیمه شدگان خدمات ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه هنگام بستری بیماران ۹۰ درصد هزینه‌ها از سوی بیمه سلامت پرداخت می‌شود، اظهار داشت: در موارد سرپایی هم ۳۰ درصد هزینه‌ها از سوی بیمار و ۷۰ درصد از طریق صندوق پرداخت می‌شود.

مرادی ادامه‌ داد: در اوایل شیوع کرونا هم هزینه‌های بستری بیماران کرونایی به صورت رایگان با ۹۰ درصد پرداختی از سوی بیمه سلامت و ۱۰ درصد هم از سوی دانشگاه علوم پزشکی بود ولی پس از مدتی که امکان تامین هزینه‌ها مقدور نشد، ۱۰ درصد هزینه‌های درمان را بیمه شده پرداخت می‌کند.

وی افزود: روستاییان به صورت رایگان عضو بیمه سلامت همگانی می‌شوند و برای برخورداری از خدمات درمانی هم، باید مراجعه آنها براساس نظام ارجاع باشد به طوری که بیماران با مراجعه به مرکز جامع خدمات سلامت، روند درمان آنان توسط پزشکان در آن مرکز ثبت و ضمن غربالگری بیمار از نظر برخی بیماری‌ها، فرآیند درمان به سطوح ۲ و سه (پزشکان متخصص و فوق تخصص) ارجاع و تمام هزینه‌های درمانی پرداخت می‌شود.

رییس اداره بیمه سلامت میاندوآب با بیان اینکه خانه‌های بهداشت روستایی هم در صورت تامین امکانات براساس تفاهم‌نامه می‌توانند به اعضای تحت پوشش بیمه سلامت همگانی خدمات ارایه دهند، گفت: در صورت نبود امکانات درمانی در خانه‌های بهداشت برخی هزینه‌ها شامل پزشک، ماما و پرستار کسر می‌شود.

مرادی با بیان اینکه براساس بخشنامه جدید باید هزینه زایمان‌های اول در روستاها رایگان باشد، گفت: متاسفانه به علت نبود امکانات در خانه‌های بهداشت میاندوآب‌، این هزینه شامل مادران باردار نمی‌شود.

وی با بیان اینکه روستاییان از هزینه‌های درمانی سطح ۲(تخصصی) و سطح سه (فوق تخصصی) بهره‌مند می‌شوند، گفت: عضویت ساکنان شهر هم در بیمه سلامت همگانی رایگان است ولی ساکنان شهر می‌توانند در رابطه با بهره‌مندی از خدمات درمانی باید به مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی مراجعه کنند و در مراکز درمانی بخش خصوصی هزینه‌های درمانی برای ساکنان شهر پرداخت نمی‌شود.

سوم آبان سالروز تصویب قانون بیمه همگانی تا نهم این ماه به عنوان هفته ملی بیمه سلامت نامگذاری شده است.

میاندوآب با بیش از ۲۸۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

برچسب‌ها سلامت بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران میاندوآب بیمه درمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران سلامت بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران میاندوآب بیمه درمان بیمه سلامت همگانی هزینه های درمانی هزینه های درمان درصد هزینه ها هزار نفر تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۳۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است

رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی رایگان است.
دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کامل در حال اجرا است.
او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ نوع دریافتی از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.
رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.
طباطبایی گفت: والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF