Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، پتانسیل‌های سرمایه‌گذاری شهرداری منطقه ۵ تبریز در راستای تدوین بسته سرمایه‌گذاری جامع شهر تبریز در کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر بررسی شد.

سیدکاظم زعفرانچیلر رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه با اشاره به اهداف کمیسیون برای جلب گردشگر در تبریز گفت: متاسفانه در چهار سال گذشته در زمینه گردشگری اقدامات مناسبی انجام نگرفته‌ است که باید در این زمینه تلاش‌های بیشتری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برنامه کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر برای اطلاع از پتانسیل‌های سرمایه‌گذاری مناطق شهرداری در راستای تدوین برنامه جامع سرمایه‌گذاری تبریز است، گفت: با مشخص شدن پتانسیل‌ها و نیاز‌های تبریز و مناطق شهرداری می‌توان در زمینه جلب سرمایه‌گذار اقدام کرد.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار با اشاره به توانمندی‌های بالای سرمایه‌گذاران تبریز گفت: بسیاری از سرمایه‌گذاران تبریزی مشتاق سرمایه‌گذاری در تبریز هستند که باید با ایجاد بستر‌های مناسب و بسته‌های سرمایه‌گذاری از پتاسیل‌های بالای این عزیزان استفاده کرد.

علی نوای باغبان عضو شورای شهر تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه نه شورای شهر و نه شهرداری نمی‌تواند یک وجب از محیط زیست شهر را کاهش دهد، گفت: در برنامه‌هایی که برای سرمایه‌گذاری ارائه می‌شود نباید از تغییر کاربری بخشی که برای فضای سبز اختصاص داده شده استفاده شود چراکه به اندازه کافی نیازمند افزایش فضای سبز در تبریز هستیم.

وی بابیان اینکه بدون وجود سیاست‌های تشویقی و بسته‌های سرمایه‌گذاری نمی‌توان سرمایه گذار جذب کرد گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که جذابیت‌های سرمایه‌گذاری را افزایش دهیم و از پتانسیل‌های موجود استفاده کنیم.

در این جلسه شهردار منطقه ۵ تبریز در راستای ارائه پتانسیل‌های سرمایه‌گذاری منطقه در شورای اسلامی شهر حضور داشت که با توضیح توانمندی‌ها و نیاز‌های منطقه برای همکاری در زمینه های جذب سرمایه‌گذار اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام/۶۰۰۱۲

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری محیط زیست تبریز سرمایه گذاری عضو شورای شهر تبریز شهرداری تبریز فارس تبریز فضای سبز تغییر کاربری کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد

ایسنا/البرز مدیرکل محیط زیست البرز با بیان اینکه احداث آزادراه تهران-شمال خسارت زیادی برای محیط زیست داشت، گفت: اگر درصدی از عوارض این آزادراه به محیط زیست تزریق شود می‌توان بخشی از این خسارت‌ها را جبران کرد.

مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودروی خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر