Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@16:53:00 GMT

فیسبوک به متا تغییر نام داد

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۲۴۱۶۸

فیسبوک به متا تغییر نام داد

شرکت فیس بوک اعلام کرد: در تغییر برندی که به ساخت فضای مجازی مشترک متاورس متمرکز است، از این پس "متا" (Meta) نام خواهد گرفت.

به گزارش ایمنا، این تغییر نام همزمان با نبرد بزرگترین شرکت رسانه اجتماعی جهان با انتقادات نمایندگان مجلس و رگولاتورها در خصوص قدرت بازار این شرکت، تصمیمات الگوریتمی و نظارت بر رفتارهای خلاف در پلتفرم هایش انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس‌بوک در کنفرانس واقعیت مجازی و واقعیت افزوده این شرکت که به صورت زنده پخش می‌شد، اعلام کرد نام جدید منعکس کننده بلندپروازی‌های این شرکت برای ساخت متاورس به جای نام یک سرویس رسانه اجتماعی است.

واژه متاورس نخستین بار سه دهه پیش در یک رمان تخیلی استفاده شد و اکنون توجهات را در سیلیکون ولی جلب کرده و به ایده فضای مجازی مشترکی اشاره دارد که در آن می‌توان با استفاده از دستگاه‌های مختلف، به افراد دسترسی پیدا کرد.

زاکربرگ گفت: در حال حاضر برند ما به شدت مرتبط به یک محصول است که نمی‌تواند احتمالاً معرف همه کارهایی باشد که اکنون انجام می‌دهیم حتی اگر نخواهیم آینده را در نظر بگیریم.

این شرکت که سرمایه گذاری زیادی در واقعیت مجازی و افزوده انجام داده است، اعلام کرد این تغییر، اپلیکیشن‌ها و فناوری‌های مختلف را تحت یک برند جدید قرار می‌دهد. این شرکت ساختار سازمانی خود را تغییر نمی‌دهد.

این غول فناوری که حدود ۲.۹ میلیارد کاربر ماهانه دارد، با تفحص فزاینده از سوی نمایندگان مجلس و رگولاتورها روبرو شده است. در جدیدترین جنجال، فرانسس هوگن، کارمند سابق و افشاگر فیس‌بوک اسنادی را منتشر کرد که به گفته وی، نشان می‌دهد شرکتش سود خود را به ایمنی کاربر ترجیح داده است. زاکربرگ اوایل هفته جاری گفت این اسناد برای ترسیم یک تصویر نادرست مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

این شرکت در یک پست وبلاگ اعلام کرد قصد دارد معامله جدید سهام با نشانگر MVRS را از اول دسامبر آغاز کند. فیس‌بوک روز پنج شنبه علامت جدیدی را در دفتر مرکزی خود در منلو پارک کالیفرنیا رونمایی کرد و یک شکل بی نهایت آبی را جایگزین لوگوی لایک کرد.

ارزش سهام فیس‌بوک در اواخر معاملات بعدازظهر پنج شنبه بیش از سه درصد صعود کرد.

فیس‌بوک اوایل هفته جاری اعلام کرد واحد سخت افزاری فیس‌بوک رئالیتی لَبز این شرکت که مسئول تلاش‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده است، به یک واحد جداگانه تبدیل می‌شود و سرمایه گذاری فیس‌بوک در این واحد، مجموع سود عملیاتی امسال را حدود ۱۰ میلیارد دلار کاهش خواهد داد.

زاکربرگ در مصاحبه با نشریه فناوری "اینفورمیشن" گفت: در نظر ندارد به عنوان مدیرعامل کناره گیری کند و هنوز درباره مستقل کردن این واحد به طور جدی تصمیم نگرفته است.

این واحد اکنون "رئالیتی لَبز" نام خواهد داشت. فیس‌بوک استفاده از برند "آکیلیس" برای هدست واقعیت مجازی خود را متوقف کرده و این محصولات را "متا" خواهد نامید.

فیس‌بوک امسال تیم محصولی تشکیل داد که به متاورس متمرکز است و اخیراً برنامه‌هایی را برای استخدام ۱۰ هزار نفر در اروپا در مدت پنج سال آینده برای کار روی این پروژه رونمایی کرد. شهرت فیس‌بوک در سال‌های اخیر بر سر مسائل مختلف نظیر مدیریت اطلاعات کاربران، سیاست‌هایش در خصوص اعمال خلافی مانند اطلاعات نادرست سلامتی، گفتار خشونت‌آمیز و نفرت پراکنی مخدوش شده است. کمیسیون تجارت فدرال آمریکا هم شکایت ضد انحصارطلبی علیه فیس‌بوک به دلیل شیوه‌های ضد انحصارطلبی تنظیم کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، زاکربرگ گفت: نام جدید که از واژه یونانی به معنای فراتر می‌آید، نمایانگر آن است که همیشه چیز بیشتری برای ساختن وجود دارد.

وی اظهار کرد: نام جدید منعکس کننده آن است که به مرور کاربران دیگر نیازی به استفاده از فیس‌بوک برای استفاده از سرویس‌های دیگر این شرکت ندارند.

منبع: ایسنا

کد خبر 531804

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فیسبوک فیس بوک کاربران فیس بوک متا متاورس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق واقعیت مجازی فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۴۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جوان نوشت: خاطرات خوبی از واگذاری تیم‌های ریشه‌دار نداریم. اما حالا با وجود تمام سروصدا‌ها و «به‌به» و «چه‌چه» کردن‌های آقایان کت‌وشلوارپوش ورزش بابت این واگذاری (که هنوز هم نمی‌دانیم چگونه چند ساعته انجام شد!) باید خیلی سخت نگران آینده دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باشیم.

یکی از شرایط واگذاری سرخابی‌ها، اهلیت مالکان جدید سرخابی‌ها بود، مسئله‌ای که نوع نگاه و برخورد مالکان جدید دو باشگاه در همین چند روز اول آن را زیر سؤال می‌برد؛ اینکه یکی از تغییر شهر حرف به میان آورد و دیگری از تغییر نام صحبت کند، حتی اگر تکذیب هم شود، نشان از این واقعیت تلخ دارد که مالکان جدید سرخابی‌های پایتخت نه‌تن‌ها کوچک‌ترین شناختی نسبت به فوتبال باشگاهی نداشته و ندارند که بدتر از آن اصلاً متوجه نیستند چگونه باید با ظرفیت مردمی این دو باشگاه روبه‌رو شوند.

هنوز جوهر مهر واگذاری خشک نشده که یکی از مالکان تقاضای غیرحرفه‌ای خرید تمام بلیط‌های بازی را می‌کند. یا خبر می‌رسد که مالک آن تیم دیگر در ردیف شرکت‌های تحریمی است. درست است که چنین مواردی خیلی زود تکذیب شد، اما با توجه به اینکه همیشه گفته‌اند: «تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها» نشان از آن دارد که واگذاری سرخابی‌های پایتخت به کنسرسیوم بانکی و هلدینگ پتروشیمی مانند بسیاری دیگر از طرح‌ها و برنامه‌ها بدون مطالعه و صرفاً برای از سر بازکردن کار بوده است. آقایان فقط می‌خواستند واگذاری این دو تیم در کارنامه عملکرد خودشان ثبت شود.

پرسپولیس و استقلال تیم‌های تهران هستند با خیل عظیمی از هواداران، در این شکی نیست که این دو تیم در جای‌جای ایران علاقه‌مند دارند، اما هیچگاه نباید فراموش کنیم سرخابی‌ها تیم‌های پایتخت هستند، خاستگاهشان تهران بوده و در پایتخت هم باید بمانند. شوخی این ادعا هم قشنگ نیست که پرسپولیس به مشهد برود یا اینکه نام استقلال اول تغییر کند و بعد از آن شهرش هم عوض شود، چون خواهند گفت: «استقلال خلیج فارس» در تهران چه می‌کند؟

این موارد طی همین یکی، دو روز رخ داده و همه فقط نظاره‌گر بوده‌اند. مواردی که امروز تکذیب می‌شوند، اما باید نگران تکرار شدن آن‌ها و در نهایت به وقوع پیوستن‌شان باشیم. واقعیت این است که جامعه فوتبال از پیشکسوتان گرفته تا هواداران دو باشگاه هنوز این واگذاری را درک نکرده‌اند و به این مسئله با شک و تردید نگاه می‌کنند. این را می‌توان از میان حرف‌ها و اظهارنظر‌های آنان متوجه شد. واقعیت این است که. این زنگ خطر خیلی زود با خبر‌هایی که از نوع نگاه مالکان جدید آن‌ها به گوش می‌سد، به صدا درآمده، اما آیا کسی هست که صدای این زنگ را بشنود؟

دیگر خبرها

  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • نام جدید باشگاه استقلال رسماً مشخص شد
  • رسمی؛ نام استقلال تغییر کرد
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج‌فارس»
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • رسمی؛ نام استقلال تغییر کرد | «خلیج فارس» مقابل اسم آبی ها