Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد عباسی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سندروم روده تحریک پذیر، یکی از اختلالاتی است که اکثرا جوانان به آن مبتلا هستند و این اختلال در زنان نسبت به مردان شایعتر است.

وی با بیان اینکه استرس و عصبانیت باعث تشدید این اختلال می شود، افزود: دردهای شکمی که با هر بار بیرون روی کم یا زیاد شود، از نشانه های ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است و غالبا اختلال روده تحریک پذیر با سردردهای میگرنی، تنشی و عصبی، برهم خوردن نظم و سیکل قاعدگی در بانوان، بی حوصلگی و خستگی همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی همچنین اظهار داشت: هیچ گونه تست آزمایشگاهی خاصی برای تشخیص قطعی این اختلال وجود ندارد اما با معاینه، آزمایش و عکس برداری و در نهایت کولونوسکوپی می توان این بیماری را تشخیص داد.

این پزشک قزوینی افزود: استفاده از قرص های مسکن و مصرف داروهای تجویزی در کنار رژیم غذایی کم چرب و مصرف فیبر و سبزیجات از مهمترین راهکارهای درمان این اختلال است اما مصرف سیگار، قلیان، غذاهای فست فودی و چرب و همچنین قهوه و نسکافه می تواند تا حدود زیادی این اختلال را تحریک و تشدید کند.

وی ادامه داد:همچنین نعناع در بسیاری از کشورهای دنیا به عنوان سبزی خوراکی برای معطر کردن غذاها و همچنین برای خواص ضد نفخ استفاده می شود.

عباسی گفت: نعناع فلفلی، گونه ای از نعناع است که به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی منتول دارای اثراتی چون ضد نفخ، ضد اسپاسم، پیشگیری از حالت تهوع و شل کننده عروق خونی است و در این زمینه استفاده می شود.

وی همچنین بیان کرد: سندروم روده تحریک پذیر یک اختلال است که فرد در تشدید یا کاهش آن نقش دارد و سلامت افرادی که به این اختلال مبتلا هستند؛ کاملا به سلامت روان و رژیم غذایی آنها بستگی دارد بنابراین تاکید می شود که استفاده از دخانیات و نوشیدنی های الکلی و گازی تحت هیچ شرایطی به صلاح بیماران مبتلا به روده تحریک پذیر نیست.

برچسب‌ها سلامت استان قزوین بیماری بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت استان قزوین بیماری سلامت استان قزوین بیماری بهداشت و سلامت سندروم روده تحریک پذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۴۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟