Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۸۵ درصد از فوت‌شدگان کرونا واکسن دریافت نکرده بودند و در راستای افزایش سطح سلامت جامعه همچنان، سرعت‌بخشی در امر واکسیناسیون ‌کرونا و مراجعه به‌موقع مردم به مراکز مربوطه مورد تاکید است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، واکسیناسیون کرونا که یک سالی است در کشور آغاز شده و مردم در همه رده‌های سنی و شغلی مجاز به دریافت واکسن شده‌اند بسیاری از اول دز دوم را نیز مدت‌هاست دریافت کرده‌اند و در انتظار واکسن یادآور هستند اما در این بین هنوز هستند کسانی که نه تنها واکسن نزده‌اند بلکه هنوز هم اعتقادی به تزریق واکسن ندارند و این موضوع سبب کند شدن روند واکسیناسیون در آستان پیک ششم کرونا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تزریق واکسن شاید از ابتلا به ویروس کرونا جلوگیری نکند اما شدت این بیماری و مرگ و میر ناشی از آن را کاهش می‌دهد.

محمدعلی کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: از هفته‌ قبل تعدادی از استان‌های کشور وارد موج ششم کرونا شده‌اند و گرچه خوشبختانه تا این لحظه خراسان رضوی وارد این موج نشده است، اما احتمال ورود این استان از هفته آینده به موج ششم وجود دارد.

وی افزود: باید تا قبل از آغاز موج جدید مشکلات و چالش‌های تمامی شهرستان‌های زیر پوشش در حوزه‌های بهداشت و درمان شناسایی شود تا با حمایت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در معاونت‌های مربوطه این نواقص قبل ورود به موج ششم بحران کرونا برطرف شود.

کیانی اضافه کرد: ما بیشتر به دنبال اقناع سازی و فرهنگ‌سازی در بحث واکسیناسیون کرونا هستیم و این نکته بسیار مهم قابل تامل بوده و آن اینکه 85 درصد از فوت‌شدگان کرونا این واکسن را دریافت نکرده بودند.

جدیدترین اخبار کرونا در ایران| شیر خفته کرونا در کمین است/ سایه پیک ششم را جدی بگیریم/گول این آرامش را ‌با عادی‌انگاری ‌نخوریم + نقشهآمار کرونا در ایران| فوت 159 نفر در شبانه‌روز گذشتهوضعیت کرونا در تهران شکننده است/ بستری 790 بیمار کرونایی در شبانه‌روز گذشته

وی با اشاره به ممنوع بودن حضور کارکنان واکسن نزده در محل کار بیان کرد: ما به دنبال این نیستیم که کسی را از کار و فعالیت منع کنیم، اما برای ما مهمتر از هرچیز سلامت مردم است و می‌خواهیم که با انجام واکسیناسیون جمع زیادی از شاغلان واکسینه شوند تا دغدغه‌هایمان در این خصوص برطرف شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که در موج پنجم بحران کرونا روزهای بسیارسختی را با وجود ویروس دلتا تجربه کردیم، تاکید کرد: به دنبال آن هستیم تا با کسب تجربه کافی از موج قبلی تکرار این وضعیت را در موج ششم شاهد نباشیم و به‌ همین جهت بر آمادگی کامل تمامی مجموعه‌ها تاکید داریم.

مراجعه سرپایی به مراکز منتخب کرونا  افزایش یافت

محمدحسن درخشان، مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اظهارداشت: مراجعه سرپایی به مراکز منتخب کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه بین 25 تا 30 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: طی 2 هفته گذشته میزان مراجعه روزانه به مراکز منتخب کرونا دانشگاه علوم  پزشکی مشهد هزار و 300 نفر بوده است که هم اکنون به هزار و 800 نفر رسیده است.

درخشان تصریح کرد: این در حالی است که نتایج مثبت آزمایش‌های کرونا در بیماران سرپایی مراجعه کننده به مراکز منتخب کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تغییری نداشته است و اکنون  نتیجه 12 تا 13 درصد موارد آزمایش‌ها مثبت می‌شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر  41 مرکز منتخب کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی برای بیماران سرپایی با علائم مشکوک به کرونا دایر است که حدود نیمی از آنها در مشهد فعالیت دارند و چهار مرکز منتخب کرونا در مشهد به صورت شبانه‌روزی فعال هستند.

درخشان افزود: خطر ورود به موج  ششم کرونا در خراسان رضوی وجود دارد و باید پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری را در کنار پوشش فراگیر واکسیناسیون رعایت کرد.

افزایش نسبی سیر بیماران واکسن نزده،در بیمارستان‌های مشهد

 رزیتا خداشاهی،رییس بخش عفونی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد نیز از افزایش نسبی بیماران سرپایی مشکوک و مبتلا به کرونا در چند روز اخیر در سطح شهر  مشهد خبر داد و اظهارداشت: متاسفانه اکثر آنان افرادی هستند که واکسن دریافت نکرده اند.

وی افزود: به طور قطع واکسیناسیون اثرات مطلوبی در میزان و کاهش چرخه ویروس در سطح جامعه گذاشته است و شدت علائم و میزان مراجعه بیماران نسبت به موج قبلی کاهش یافته است.

خداشاهی ادامه داد: موارد بستری در بخش‌های مراقبت‌های ویژه همان بیمارانی هستند که از قبل بستری بوده اند و مهمترین مزیت و ویژگی مراجعین جدید، سرپایی بودن آنان است که اکثر این بیماران اگر برای واکسیناسیون اقدام می‌کردند درصد و امکان ابتلای آنان بسیار پایین بود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ریشه کنی این بیماری با واکسیناسیون همه افراد جامعه امکان پذیر است و مشارکت گسترده مردم عزیز در جهت تکمیل واکسیناسیون از راه‌های مهم غلبه بر بیماری است.

دکتر خداشاهی با انتقاد از افرادی که با تاخیر برای دریافت واکسن مراجعه می‌نمایند یا واکسن دریافت نکرده اند اظهارداشت: این افراد در مرحله اول تهدیدی برای شیوع و بروز بیماری کرونا در بین اعضای خانواده و سپس در سطح اجتماع هستند.

وی از همه افرادی که واکسن کرونا را دریافت نکرده اند درخواست کرد: در اسرع وقت در دسترس ترین واکسن را دریافت نمایند تا با عزمی عمومی و اتحاد، ضمن عبور از موج ششم کرونا شاهد شکست چرخه بیماری باشیم.

رییس بخش عفونی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد یادآور شد: افزایش موارد بیماری ناشی از تردد افراد واکسن نزده در سطح اجتماع و همچنین عدم رعایت فاصله گذاری، ساده انگاری‌ها، نزدن ماسک و دورهمی‌هاست.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراکز منتخب کرونا منتخب کرونا دریافت نکرده خراسان رضوی واکسن نزده ششم کرونا موج ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۴۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران گفت: ۱هم اکنون هزارو 100  بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش این دانشگاه شاغل هستند و  دست کم ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضع ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

دکتر عبدالله‌زاده  افزود: ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن سال آینده فارغ‌التحصیل  وبلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری می‌شوند.

وی گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در  کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: این ۱۵۰ نیرو پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی مشغول به کار می‌شوند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تجلیل شد..

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال