Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، دکتر علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به ضرورت واکسیناسیون کارمندان اظهار کرد: ایجاد محدودیت برای حضور کارمندان یک بحث علمی و منطقی است و در سایر کشورهای دنیا هم اعمال می شود. در کشور ما سازمان اداری استخدامی کشور اصل بخشنامه را اجرایی کرده و بخشی از آن قرار است به صورت شیوه نامه ای در اختیار دستگاه‌های اجرایی برای نحوه اجرای بخشنامه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

زالی با اشاره به آخرین روند واکسیناسیون مشاغل در پایتخت عنوان کرد: ما در تهران می‌توانیم این نوید را بدهیم که با شتابی که این روزها در فرآیند واکسیناسیون داشته‌ایم، امکان تزریق واکسن دوز دوم هم برای بسیاری از مشاغل مهیا شده است. ما واکسن گروه های پرخطر مشاغل را از اواسط تیرماه در تهران اجرا کردیم و بسیاری از کسانی که در گروه مشاغل کارمندی هستند، دوز دوم را هم دریافت کرده اند و از این نظر نگران نیستیم. 

وی ادامه داد: ما آمادگی کامل داریم با لکه گیری‌ در حوزه ادارت و سازمان‌ها، روند واکسیناسیون را تکمیل کنیم.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: در تهران میزان پوشش واکسیناسیون کارمندان مطلوب بوده و آمار ما هم این را نشان داده است. آمار تزریق دوز دوم واکسن در تهران بالای ۹۰ درصد است و ۱۵ گروه پرخطر مشاغل در تهران داشتیم که تقریبا تمامی آنها دو دوز را دریافت کرده اند.

وی در ادامه به آخرین روند فعالیت آنفلوآنزا در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: امروز گزارشات میدانی ما ناشی از طغیان گ یا شبه طغیان بیماری آنفلوآنزا نیست. اگر چه این روزها فصل آنفلوآنزا یا H1N1 است. 

زالی عنوان کرد: یکی از دلایلی که ما کمتر رگه‌های این شبه طغیان را در کشور و در تهران می‌بینیم به خاطر رعایت شیوه نامه های بهداشتی است چراکه این موضوع کمک می کند تا تمام ویروس‌ها از جمله اچ وان ان وان شیوع کمتری داشته باشند. 

وی یادآور شد: از نظر فصلی بیماری اچ‌وان‌ان‌وان یک بیماری فصلی آندمیک است و دو پیک دارد که یک پیک آن در اوایل آذرماه و پیک بعدی در بهمن‌ماه آغاز می‌شود. 

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان اضافه کرد: توصیه می‌کنیم افراد پرخطر مانند افراد دارای سنین بالا، بیماری‌های زمینه‌ای و جامعه پزشکی واکسن آنفلوآنزا را علی رغم تزریق واکسن کرونا، تزریق کنند. 

وی با توصیه‌ای به مردم درباره اثربخشی واکسن‌ آنفلوآنزا بر کرونا عنوان کرد: تزریق واکسن کرونا علیه واکسن آنفلوآنزا اثربخشی ندارد و بالعکس هم این گونه است. بنابراین کاملا واکسن‌ها مستقل هستند و هیچ اثری بر دیگری ندارند. 

زالی به یکی از پارامترهای مهم مقابله با شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: مهمترین فاکتور عدم شکل‌گیری یا بروز طغیان جدید بیماری رعایت شیوه‌نامه بهداشتی است. طبیعتا اگر بازگشایی‌های مشاغل و مدارس با تحقق ملاحظات بهداشتی باشد، کم‌خطر خواهد بود. به ویژه در حال حاضر باید توجه کرد در فصل سرما با برودت هوا، افراد در مکان های مسقف بیشتر حضور دارند و در این فصل تهویه علاوه بر رعایت ماسک و پروتکل‌های بهداشتی، پارامتری است که کمتر به آن توجه می شود. 

وی تاکید کرد: طبیعتا رفتار ما نشان خواهد داد  که آیا پیک ششم شکل خواهد گرفت یا خیر و از شدت بالاتر یا پایین‌تری برخوردار خواهد بود یا خیر. 

کد خبر 634645 برچسب‌ها كرونا در ايران علیرضا زالی تهران واکسیناسیون واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران علیرضا زالی تهران واکسیناسیون واکسن کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • ریاضی‌ها و انسانی‌ها استارت کنکور ۱۴۰۳ را زدند