Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – با نزدیک شدن به اتمام زمان ارسال مدارک باشگاه‌های لیگ برتری برای دریافت مجوز حرفه‌ای به فدراسیون فوتبال انتشار خبر اولتیماتوم AFC به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در خصوص مالکیت مشترک توسط وزارت ورزش و جوانان هراس بزرگی را در لایه‌های هواداری این دو باشگاه به راه انداخت تا احتمالات ترسناکی بابت این موضوع در جامعه هواداری فوتبال شکل گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین پیامد این اتفاق، محرومیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا بود، اتفاقی که در نوع خود یک خبر هولناک به شمار می‌آید، اما بد نیست بدانید این ماجرا صرفا یک خبر سازی معمولی برای تزریق ترس به جامعه هواداری و امتیاز گرفتن از مدیریت حاکم بر مجامع دو باشگاه استقلال و پرسپولیس است.

*صورت جلسه واگذاری استقلال و پرسپولیس به سازمان خصوصی‌سازی برگ برنده

واقعیت ماجرا این است که کنفدراسیون فوتبال آسیا روی مساله مالکیت مشترک باشگاه‌های فوتبال کاملاً موضع منفی دارد، اما برابر اقداماتی که در اواخر دولت دوازدهم شکل گرفت مالکیت این دو باشگاه در اختیار وزارت ورزش و جوانان نیست، بلکه اختیار این دو باشگاه در حال حاضر برای واگذاری در فرابورس به سازمان خصوصی سازی محول شده، اما از آنجا که بحث تخصصی حوزه فوتبال با ساختار مدیریتی این مجموعه در تضاد است و مدیران این سازمان توانایی اداره موقت این دو باشگاه تا زمان واگذاری را ندارند به شکل موقت تصمیم‌گیری به وزیر ورزش و جوانان تفویض شده از این رو با استناد به این مدارک کنفدراسیون فوتبال آسیا قادر نیست تصمیم سخت‌گیرانه‌ای بابت این دو باشگاه اخذ کند.

هرچند وزارت ورزش و جوانان تا این لحظه در ارتباط با این موضوع موضع‌گیری نکرده و بعید است وارد این بازی رسانه‌ای شود، اما چنانچه نیاز به ارائه توضیح و مستندات باشد، صرفاً صورت جلسه شورای واگذاری مبنی بر واگذاری پرونده استقلال و پرسپولیس به سازمان خصوصی به منظور واگذاری این دو باشگاه در بازار فرابورس می‌تواند تمام جوسازی‌ها در این رابطه را نقش بر آب کند.

*نیاز AFC به پتانسیل هواداری سرخابی‌ها

از طرفی کنفدراسیون فوتبال آسیا با اطلاع از پتانسیل هواداری این دو باشگاه هرگز چنین ریسکی انجام نمی‌دهد که مجوز این دو باشگاه را از درجه اعتبار بابت موضوع مالکیت مشترک ساقط کند، اما یک فرجه زمانی به آن‌ها می‌دهد تا در این خصوص تعیین تکلیف شود تا موضوع واگذاری سهام آن‌ها انجام پذیرد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا به واسطه برخورداری از برند دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و تاثیر حضور آن‌ها در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و فرایند درآمدزایی این نهاد بین‌المللی بعید است چنین قماری را انجام دهد، چون به خوبی می‌داند کوچکترین لغزش می‌تواند خسارت سنگینی از نظر اقتصادی به پیکره این کنفدراسیون وارد سازد از این رو این موضوع نهایتاً با یک اولتیماتوم و نامه نگاری حل و فصل خواهد شد تا همچنان این دو باشگاه پر طرفدار در چرخه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حضور داشته باشند.

*AFC خودش را از درآمد هنگفت تیم‌های ایرانی محروم نمی‌کند

اما در این میان شیطنت‌های کشور‌های منطقه و بعضاً نامه نگاری‌های داخلی از سوی عده‌ای مغرض سبب می‌شود برخی کشور‌ها از جمله عربستان سعودی این موضوع را با بزرگ‌نمایی رسانه‌ای به عنوان یک تهدید نشان دهند تا به نوعی بتوانند موقعیت فوتبال ایران را در قاره آسیا متزلزل کنند در حالی که کنفدراسیون فوتبال آسیا بر اساس منطق درآمدزایی‌اش هرگز چنین ریسکی را انجام نمی‌دهد تا روی درآمد هنگفتی که از حضور تیم‌های ایرانی در قاره آسیا نصیبش می‌شود، خود را محروم کند.

بر این اساس به نظر می‌رسد تیر حاشیه سازی داخلی و دشمان منطقه‌ای فوتبال که در زمین در حوزه ملی و باشگاهی حرفی برای گفتن ندارند یک بار دیگر به سنگ خورد، البته باید وزارت ورزش و جوانان نیز هر چه سریعتر فرایند خصوصی‌سازی این دو باشگاه را در دستور کار خود قرار دهد تا از این بابت منع قانونی وجود نداشته باشد و بهانه‌ای برای کارشکنی در اختیار داخلی‌های مغرض و دشمان بیرونی قرار نگیرد. بیشتر بخوانید: مشکلی برای صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه استقلال وجود ندارد/ مدارک برای ارسال به AFC کامل است

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان آسیا دو باشگاه استقلال و پرسپولیس کنفدراسیون فوتبال آسیا وزارت ورزش و جوانان دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۶۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جوان نوشت: خاطرات خوبی از واگذاری تیم‌های ریشه‌دار نداریم.اما حالا با وجود تمام سروصداها و «به‌به» و «چه‌چه» کردن‌های آقایان کت‌وشلوارپوش ورزش بابت این واگذاری (که هنوز هم نمی‌دانیم چگونه چند ساعته انجام شد!) باید خیلی سخت نگران آینده دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باشیم.

یکی از شرایط واگذاری سرخابی‌ها، اهلیت مالکان جدید سرخابی‌ها بود، مسئله‌ای که نوع نگاه و برخورد مالکان جدید دو باشگاه در همین چند روز اول آن را زیر سؤال می‌برد؛ اینکه یکی از تغییر شهر حرف به میان آورد و دیگری از تغییر نام صحبت کند، حتی اگر تکذیب هم شود، نشان از این واقعیت تلخ دارد که مالکان جدید سرخابی‌های پایتخت نه‌تنها کوچک‌ترین شناختی نسبت به فوتبال باشگاهی نداشته و ندارند که بدتر از آن اصلاً متوجه نیستند چگونه باید با ظرفیت مردمی این دو باشگاه روبه‌رو شوند.

هنوز جوهر مهر واگذاری خشک نشده که یکی از مالکان تقاضای غیرحرفه‌ای خرید تمام بلیط‌های بازی را می‌کند. یا خبر می‌رسد که مالک آن تیم دیگر در ردیف شرکت‌های تحریمی است. درست است که چنین مواردی خیلی زود تکذیب شد، اما با توجه به اینکه همیشه گفته‌اند: «تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها» نشان از آن دارد که واگذاری سرخابی‌های پایتخت به کنسرسیوم بانکی و هلدینگ پتروشیمی مانند بسیاری دیگر از طرح‌ها و برنامه‌ها بدون مطالعه و صرفاً برای از سر بازکردن کار بوده است. آقایان فقط می‌خواستند واگذاری این دو تیم در کارنامه عملکرد خودشان ثبت شود. پرسپولیس و استقلال تیم‌های تهران هستند با خیل عظیمی از هواداران، در این شکی نیست که این دو تیم در جای‌جای ایران علاقه‌مند دارند، اما هیچگاه نباید فراموش کنیم سرخابی‌ها تیم‌های پایتخت هستند، خاستگاهشان تهران بوده و در پایتخت هم باید بمانند. شوخی این ادعا هم قشنگ نیست که پرسپولیس به مشهد برود یا اینکه نام استقلال اول تغییر کند و بعد از آن شهرش هم عوض شود، چون خواهند گفت: «استقلال خلیج فارس» در تهران چه می‌کند؟

این موارد طی همین یکی، دو روز رخ داده و همه فقط نظاره‌گر بوده‌اند. مواردی که امروز تکذیب می‌شوند، اما باید نگران تکرار شدن آن‌ها و در نهایت به وقوع پیوستن‌شان باشیم. واقعیت این است که جامعه فوتبال از پیشکسوتان گرفته تا هواداران دو باشگاه هنوز این واگذاری را درک نکرده‌اند و به این مسئله با شک و تردید نگاه می‌کنند. این را می‌توان از میان حرف‌ها و اظهارنظرهای آنان متوجه شد. واقعیت این است که آینده سرخابی‌های پایتخت به شدت با خطر روبه‌روست. این زنگ خطر خیلی زود با خبرهایی که از نوع نگاه مالکان جدید آن‌ها به گوش می‌سد، به صدا درآمده، اما آیا کسی هست که صدای این زنگ را بشنود؟23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901204

دیگر خبرها

  • واکنش رجاییان به شایعه حضور لیموچی در استقلال و پرسپولیس: او قرارداد ۲ ساله دارد/استقلالِ خلیح فارس پولدار شده است!
  • واکنش رجاییان به شایعه حضور لیموچی در استقلال و پرسپولیس: او قرارداد ۲ ساله دارد/اولین چک فخرالدینی پاس شده است
  • واکنش رجاییان به شایعه حضور لیموچی در استقلال و پرسپولیس: او قرارداداد ۲ ساله دارد/اولین چک فخرالدینی پاس شده است
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است
  • تکذیب یک شایعه عجیب درباره نام استقلال
  • شایعه جدید برای آخرین بازی استقلال و پرسپولیس
  • مالک جدید، نام باشگاه فوتبال استقلال را عوض کرد
  • اولین تغییر بزرگ مالک جدید: نام استقلال عوض شد!
  • اولین تغییر بزرگ مالک جدید: استقلالِ خلیج فارس!