Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-01@15:36:22 GMT

مسئله اول سیستان و بلوچستان موضوع آب است

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۲۷۰۴۷

مسئله اول سیستان و بلوچستان موضوع آب است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس‌خیابانی در نشست شورای اداری استان اظهار داشت: چهره هماهنگی استان در همین جلسه شورای اداری نمایان است چراکه این دیدار نشان از تعامل مدیران دستگاه‌های اجرایی است.

وی افزود: همانطور که می‌دانید مسئله اول سیستان و بلوچستان موضوع آب بوده چرا که در چند سال اخیر مشکل خشکسالی مردم استان را رنجانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: با توجه به موقعیت و ظرفیت استان برای بهره مندی از دریا و مرز حتماً باید زیرساخت راه در اولویت نخست می‌بود اما امروز در نقطه‌ای ایستاده‌ایم که آب اولویت و تأمین کننده معیشت و سرمایه گذاری در این حوزه دارای اهمیت است.

وی ادامه داد: انتقال آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان یک مطالبه جدی مردم است و من خواهش می‌کنم تا همه و مسؤولان، اصحاب رسانه و تمام کسانی که دلسوز استان هستند به این امر بپردازد.

رئیس شورای اداری سیستان و بلوچستان گفت: پیگیری حق آبه ایران از هیرمند و استفاده از آب‌های استحصالی از چاه‌های ژرف نیز باید با توان بیشتری ادامه یابد و در این زمینه همانگونه که مدیر شرکت آبفا استان اعلام کرد خرید و تأمین آب از چاه‌های ژرف در برنامه باشد و ورود بخش خصوصی به این حوزه ضروریست.

مخابرات یکی دیگر از بزرگترین مشکلات سیستان و بلوچستان است

مدرس خیابانی انرژی برق را از دیگر مسائل مهم استان دانست و تصریح کرد: ارتباطات و مخابرات یکی دیگر از بزرگترین مشکلاتی است که استان را رنج می‌دهد چرا که حتی در راه‌های اصلی با مشکل برقراری ارتباط تلفن همراه و دیتا وجود دارد لذا از تمام مسئولان ذیربط می‌خواهم تا موضوع خطوط ارتباطی را در عصر ارتباطات جدی بگیرند.

وی تاکید کرد: من اعتقاد زیادی به مدیر میدانی دارم لذا من از شما می‌خواهم تا همه رده‌ها و همه مدیران از نزدیک پروژه‌ها را بازدید کرده و نظارت مستقیم داشته باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: موضوع پیگیری‌ها، نشست‌ها و تعامل بین دستگاه‌های اجرایی استان از اهمیت خاصی برخوردار است، در برخی مسائل آسیب‌شناسی لازم انجام شده اما به دلیل عدم پیگیری موضوع حل نشده است لذا پیگیری امری مهم است که باید تا رسیدن به نتیجه تداوم داشته باشد.

وی تاکیدکرد: باید پروژه‌های نیمه تمام تکمیل و راه اندازی شوند و این مهم نیاز به پیگیری دارد که امیدوارم با هماهنگی و جذب سرمایه‌گذار این پروژه‌ها تعیین تکلیف شود.

مدرس خیابانی ادامه داد: باید مردم را تشویق به سرمایه‌گذاری در استان کنیم چرا که ما ظرفیت‌های خوبی در حوزه صنعت، انرژی‌های تجدید پذیر و صنایع‌دستی داریم، باید از صنایع کوچک و حداقلی که سرمایه اندکی نیاز دارند حمایت کنیم.

وی افزود: باید پای بخش خصوصی به استان باز شود، متکی بودن تنها با اعتبارات دولتی مشکل اشتغال استان را حل نمی‌کند تلاش‌ها بایستی به جذب سرمایه گذار معطوف و سرمایه‌های سرگردان بومی و غیربومی جذب شود.

وی بر استفاده از تولیدات واحدهای تولیدی درون استانی تاکید کرد و گفت: ما کارخانجات متعددی در استان داریم اما برخی دستگاه‌های اجرایی و نهادها نیازهای خود را از خارج استان تأمین می‌کنند در حالی که باید تمام دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت و تولیدات داخلی استان استفاده کنند و در واقع اولویت‌مان تأمین مایحتاج از واحدهای تولیدی داخل استان باشد و در این زمینه از همه مسؤولان انتظار است که برای تقویت واحدهای تولیدی استان خریدهای خود را از همین واحدها انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: دستگاه های اجرایی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌ از ۲۱ هزار ۳۲۰ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش افزون بر ۳۶۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

سید محمدرضا سید حسینی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۳۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و  ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

سیدحسینی اظهار کرد: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران