Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مکارم مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشکده علوم پزشکی تربت جام با اشاره به شعار روز جهانی هپاتیت «هپاتیت منتظر نمی‌ماند» گفت: هپاتیت بیماری ویروسی است که منجر به التهاب و ورم کبد شده و در صورت عدم درمان و پیگیری باعث ازکار افتادن کبد و سرطان کبد می‌شود انواع هپاتیت شامل: A/B/C/D/E/G/F است که هپاتیت B شایع‌ترین نوع هپاتیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: متولدین ۱۳۷۲ به قبل از بدو تولد واکسینه شده اند و متولدین ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲ در طرح‌های ملی واکسینه شده اند.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد:هپاتیت C خطرناک‌ترین نوع هپاتیت است درحال حاضر واکسن ندارد، ولی قابل درمان می‌باشد.

مکارم با اشاره به راه‌های انتقال هپاتیت B و C بیان کرد: خون و فراورده‌های خونی، سرنگ و وسایل خالکوبی، انتقال از مادر به نوزاد، رفتار پرخطر جنسی از جمله راه‌های انتقال بیماری است.

او ضمن تاکید بر راه‌های پیشگیری بیماری تصریح کرد: رعایت بهداشت شخصی، پرهیز از رفتار‌های پرخطر، تشویق به انجام واکسیناسیون در گروه‌های هدف از جمله راه‌های پیشگیری از بیماری است.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشکده علوم پزشکی تربت جام با اشاره به گروه‌های هدف دریافت واکسن تاکید کرد: کادر بهداشت و درمان، زندانیان، معتادان تزریقی، خانواده افراد مبتلا، داوطلبین حلال احمر شامل گروه‌های هدف دریافت واکسن می‌باشند.

مکارم اظهار کرد: هدف دانشکده علوم پزشکی تربت جام حذف هپاتیت‌های ویروسی تا سال ۱۴۱۰ شمسی (۲۰۳۰ میلادی) است.

او افزود: واکسیناسیون ۱۰۰ درصد نوزادان تازه متولد شده، غربالگری ۱۰۰ درصد مادران باردار از نظر ابتلا به هپاتیت B، پیگیری مستمر بیماران و. از جمله اقدامات انجام شده در جهت ریشه کنی بیماری می‌باشد.

انتهای پیام//ز. ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هپاتیت c واکسیناسیون عمومی بیماری واگیردار دانشکده علوم پزشکی تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۷۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار