Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، کاظم موسوی نماینده مجلس در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا با وجود اوضاع نابسامان اقتصادی ترکیه، ایرانیان بازهم آنجا را برای سرمایه‌گذاری انتخاب می‌کنند، گفت: «ترکیه به یک سری کار‌های ناشایستی دست می‌زند. در ابتدای امر باید بگویم اردوغان و وزرای مربوطه‌اش مخصوصا در حوزه آب یک دقت و توجهی برای سد کاراکورت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن سد برای بیش از ۵۰ سال آینده مملکتشان است که همه آب‌های ارس و کوه کردستان را قطع می‌کند و برای خودشان در همسایگی به هیچ وجه صلاح نیست و باید حسن همجواری را در نظر گیرد. مسئله بعدی این است که اگر ما دو کشور همسایه هستیم و آن‌ها ترک هستند و ماهم آذری در کشور داریم، معنایش این است که ما یکی هستیم و باید توجهاتش را به این مورد بیشتر کند.»

وی ادامه داد: «ایرانیان آنجا خانه می‌خرند و می‌سازند، اما من به ایرانیان عزیز می‌گویم که چرا پول‌های کشور را می‌برید به خارج و آنجا ساخت و ساز می‌کنید؟ ایران بهترین و امن‌ترین کشور است و در راس امور و به عنوان فرماندهی کل قوا، به عنوان مجتهد جامع الشرایط، یک فقیه عادل و عالم و به‌روز، حضرت آیت الله خامنه‌ای که در راس امور هستند، امنیت و رفاه در کشور بیشتر است.»

موسوی ضمن تاکید بر اینکه خرید خانه در ترکیه به صلاح کشور نیست، گفت: «سرمایه کشور را در آن سوی مرز هزینه کردن، به صلاح کشور نیست. چرا ترکیه این کار را نمی‌کند؟ یعنی ایران نا‌امن است؟ زمین و امکانات ندارد؟ از سوی دیگر بعضی هم به لحاظ تورم و افزایش قیمت مسکن که در داخل کشور داریم، دو دو تا چهارتا و آنجا ساخت و ساز انجام می‌کنند.»

وی درباره اینکه برای افزایش سرمایه‌گذاری در داخل کشور باید چه کرد، مطرح کرد: «این امر مستلزم آن است که وزارت مسکن و شهر‌سازی در جهت جلوگیری از افزایش قیمت زمین و مسکن باید جلوی آن‌ها را بگیرد. ما هم در مجلس برای خانه‌های خالی و بدون ساکن، مخصوصا خانه‌های لاکچری اخذ مالیات گذاشتیم به این منظور که این‌ها را بیاوریم به خط و سازمان امور مالیاتی از آن‌ها مالیات اخذ کنند، برای صرف در زیر ساخت‌های کشور و بعضا در کمبود بودجه صرف می‌شود. باید سعی کنیم بودجه سالم به کشور تحویل دهیم و بتوانیم برای کشور در حد وسع‌مان که در خدمت نظام هستیم، در جهت رفع موانع تولید در این زمینه کار‌هایی را انجام دهیم.»

این نماینده مجلس تاکید کرد: «بنابراین من به مردم ایران و آن‌هایی که در خارج از کشور سرمایه گذاری می‌کنند، مخصوصا در ترکیه می‌گویم که اصلا به صلاحشان نیست. چرا که فردا روزی اگر خدایی نکرده یک اتفاق جزئی پیش بیاید، سرمایه آن‌ها به خطر می‌افتد و متزلزل می‌شود. توصیه‌ام این است هر سرمایه‌ای که هست در کشور خودمان انجام شود.»

موسوی درباره اینکه چرا داخل کشور برای سرمایه‌گذاری نا امن شده، گفت: «نا‌امن نشده. مگر اینکه می‌گویند قیمت خانه در ترکیه ارزان است شاید ترکیه نیتی کرده که برای ایرانیان ارزان انجام دهد. یک عده آدم‌هایی که پول و امکانات دارند، آنجا سرمایه‌گذاری می‌کنند و در مورد همه صدق نمی‌کند. کما اینکه در آنجا هم بیش از ۱۰۰ متر نمی‌توانند خانه بخرند. وقتی مستندات آن‌ها را ما می‌بینیم مشخص می‌شود که اگر یک مقدار بیشتر پول بگذارند، در داخل کشور خودمان هم می‌توانند سرمایه‌گذاری کنند.»

پربیننده ترین سهمیه ویژه‌ بنزین چند لیتر است؟ حذف ایران از میان غول‌ های نفت و گاز جهان چه سهمی را بخریم و چه سهمی را بفروشیم؟ / چند توصیه به سهامداران بورسی رتبه جهانی دانشگاه‌ های ایران اعلام شد پدر کسری بودجه ایران؛ واقعا کشور را اداره کردید؟!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاظم موسوی سرمایه گذاری داخل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۷۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»

علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور ظهر امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) که صبح امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد از سالن فرش دست‌باف، صنایع‌دستی و گردشگری بازدید کرد.

شالبافیان با اشاره به استقبال بیش از ۸۰ کشور و دو هزار تاجر و بازرگان خارجی از اکسپو ۲۰۲۴ ایران افزود: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با دو ماموریت در این نمایشگاه حضور دارد.

او معرفی ظرفیت‌ها و محصولات گردشگری کشور را به‌عنوان ماموریت اصلی مطرح کرد و ادامه داد: متناسب با این ماموریت محتوا‌های مکتوب و ویدئویی متعدد و متنوعی تهیه شده است که علاوه بر پاویون وزارتخانه در نقاط مختلف نمایشگاه به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

معاون گردشگری کشور تصریح کرد: در درب ورودی سالن‌های نمایشگاه استند‌هایی همراه با کیو آر کد به هشت زبان جانمایی شده است که برای بازدیدکنندگان امکان دسترسی کامل و متنوعی را به جاذبه‌ها و واقعیت‌های جامعه ایران فراهم می‌کند.

شالبافیان با بیان اینکه در تولید محتوای امسال تنها معرفی جاذبه‌های گردشگری مدنظر نبوده است، نشان دادن ویژگی‌های جامعه ایران و برقراری امنیت در پهنه کشور را در محتوا‌های عرضه شده حائز اهمیت عنوان کرد.

او حضور فعالان گردشگری و صنایع‌دستی را به‌منظور تعامل با تجار سایر کشور‌ها دومین ماموریت وزارتخانه عنوان کرد و افزود: دو سالن برای عرضه و ارائه محصولات صنایع‌دستی در اختیار فعالان این حوزه قرار گرفته است و در حوزه گردشگری نیز برخی دفاتر خدمات مسافرتی برای تسهیل سفر تجار و ارائه بسته‌های سفر آتی در نمایشگاه حضور دارند.

معاون گردشگری کشور برگزاری این نمایشگاه را با توجه به وقایع اخیر کشور حائز اهمیت دانست و از آن به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی اکسپو امسال نام برد و ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه نشانگر امنیت موجود در کشور است که این واقعیت تصویری می‌تواند توسط تجار و بازرگانان به دنیا مخابره شود و اندک تردید‌های به وجود آمده به دلیل شرایط اخیر را خنثی کند.

شالبافیان در توضیح ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در این نمایشگاه گفت: یکی از محور‌های فعالیت بازرگانان و تجار می‌تواند سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های گردشگری باشد که به این منظور ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری که فعالیت‌های اداری و مجوز‌های آنها اخذ شده آماده شده است.

معاون گردشگری کشور ادامه داد: همچنین از ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری آماده شده ۱۶۰ پروژه دارای حجم سرمایه‌گذاری بالای ۴ میلیون دلار هستند.

او با بیان اینکه رویداد‌های این چنینی می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری خارجی کمک کند، افزود: از ابتدای دولت سیزدهم حجم سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری رشد ۱۸ برابری داشته و تا پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۵۶ میلیون دلار رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  • چگونه مسئله پسماند در گیلان به یک بحران تبدیل شد؟/ دلیل توقف قطار افغانستان _ ترکیه