Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود شاه محمدی کارگردان سریال «زن زندگی، مرد زندگی» که مهمان برنامه «سریالیست» با اجرای پدرام کریمی بود درباره رضایت از نتیجه سریال به مجری گفت: همه عوامل کار زحمت کشیدند اما برآیند ایراد سریال‌های ما این است که می‌بینیم نسبت به سریال‌های ۱۰ – ۱۵ سال پیش بیننده کمتری دارد و تصور می‌کنم این به سیاست گذاری کلی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرقی نمی‌کند کدام سریال، در همه کارها بچه‌ها زحمتشان را می‌کشند اما سیاست گذاری است که باعث می‌شود کارهایی مخاطب نداشته باشد یا بتواند مثل قبل مخاطب داشته باشد.

وی افزود: سهم هنرمندان در این میان این است که در شرایط کرونا کشته می‌دهند. مرحوم عزت الله مهرآوران سر فیلمبرداری یکی از سریال‌ها دچار کرونا شد و فوت کرد. همانطور که گفتم همه عوامل با جان و دل کار می‌کنند و زحمت می‌کشند. سریال «زن زندگی، مرد زندگی» دو پارت جدا از هم در ۱۳ قسمت داشت. ۱۳ قسمت در خانه پدر و مادر مرد خانه ضبط شد و ۱۳ قسمت در خانه پدر و مادر زن خانه ضبط شد. اتفاقاتی که افتاده است به نظرم به خود فیلمنامه برمی‌گردد. پایه فیلمنامه اشکالات اساسی داشت. بعداً در ادامه کار و در همراهی که با آقای رمضانی به وجود آمد فیلمنامه توانست بهتر شود و کمی درست تر شد.

شاه محمدی افزود: اولین سریالی بود که متن برای خودم نبود. چندین سال بود کار نکرده بودم و اولین بار بود که متن برای خودم نبود. در مورد متن بعداً جلسات زیادی گذاشتم و تلاش کردیم بهتر شود.

وی با اشاره به کارهای قبلی خود گفت: در سریال‌هایی مثل «همسران» و «خانه سبز» کار کردم. سریال‌های پربیننده ای مثل «خداوند عشق را آفرید»، «دیروز، امروز، فردا» و «این زمینی ها» را داشتم. می‌دانم وقتی این آمارهای بازدید سریال را نشان می‌دهید چه اتفاقی افتاده است. گاهی شکل کار گونه‌ای است که بیننده با آن همراه نمی‌شود. سریال ساعت ۱۱ شب پخش می‌شود. باید توجه کرد آیا اتفاقات سریال به روز است و ما آیینه مشکلات مردم هستیم یا می‌گوییم این‌طوری باشید. در مقایسه با سریال‌هایی که داشتم، نظر شخصی من این است که از نظر موضوع و مضمونی قصه «زن زندگی، مرد زندگی» کار قابل دفاعی است.

شاه محمدی ادامه داد: قرار بود در این سریال یک خانواده ایرانی و روابط انسانی خوب را نشان بدهیم و اعتقادم این است که در قسمت‌هایی که حداقل خودم کار کردم این اتفاق افتاده است.

کارگردان سریال «زن زندگی، مرد زندگی» بیان کرد: ساختن یک سریال جنایی، پلیسی کار ساده‌تری است. ساخت کارهای این مدلی سخت‌تر و جذب مخاطب هم دشوارتر است. اتفاقاً به نظر شخص من خانواده‌ها این‌طور سریال‌ها را بیشتر دوست دارند. شاید بشود مطالب بیشتری را منتقل کرد. کارهای اپیزودی کارهای سخت‌تری است. فرصتی است برای تلویزیون و بیننده که می‌توانند با یکدیگر تبادل داشته باشند. نکات بیشتر و مباحث خانوادگی بیشتر مطرح شود. در این سریال درباره ۲۶ موضوع صحبت شده است و در یک کار درام درباره یک موضوع صحبت می‌شود.

شاه محمدی در پایان گفت: هنوز هم در فیلم و سریال‌های خارجی با انتقال مضامینی در آخر فیلم می‌شود نتیجه‌گیری کرد. با مجموع همه انتقادهایی که به کار دارید حداقل مجموع این ۱۳ قسمتی که خودم ساخته‌ام را قابل قبول می‌دانم و از آن دفاع می‌کنم. صحنه‌های عاطفی کار بسیار ارزشمند است.

«سریالیست» به تهیه‌کنندگی محمد باریکانی و مجتبی فرجی و با اجرای پدرام کریمی کاری است از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک که پنجشنبه‌ها ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه یک پخش می‌شود.

کد خبر 5338589 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: سریال ایرانی شبکه یک سیما برنامه تلویزیونی فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی تئاتر ایران نقاشی فیلم سینمایی موزه هنرهای معاصر تهران هنرمندان تئاتر حضور هنر ایران در جهان کارگردان تئاتر محمد خزاعی جشنواره فیلم کوتاه تهران شبکه پنج سیما انیمیشن جشنواره فیلم فجر شاه محمدی مرد زندگی زن زندگی سریال ها ۱۳ قسمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان

«جزو ۱۰ کشور اول در رشد سرطان هستیم.» این جمله را قبل‌تر رئیس مرکز تحقیقات سرطان به خبرآنلاین گفته بود، بیماری‌ای که اگرچه این روز‌ها روش‌های زیادی برای درمان و کنترل آن وجود دارد، اما هیچکدام از این روش‌ها جای پیشگیری از ابتلا به سرطان را نمی‌گیرد، پیشگیری‌ای که شاید فقط لازم است تغییری در سبک زندگی‌مان ایجاد کنیم، حتی تغییراتی در خوردن چایی یا استفاده از مسواک، این‌ها نتیجه یک پژوهش ۲۰ ساله است، وقتی مردم یک نقطه از ایران بیشتر از هر جای دنیا به سرطان مبتلا می‌شدند یک تیم پژوهشی برای ۲۰ سال حدود ۵۰ هزار نفر از آن‌ها را زیر نظر گرفت تا سر نخ این کلاف به‌هم پیچیده پیدا شود؛ رضا ملک‌زاده، وزیر اسبق بهداشت، سرپرست آن تیم تحقیقاتی بود، او به خبرنگاران می‌گوید: «یک زمانی یک نقطه از ایران در دنیا بیشترین میزان شیوع سرطان‌ها را داشت، آن نقطه گنبد کاووس بود که سرطان مری در این شهر بیشتر از همه جای دنیا بود.»

به گزارش خبرآنلاین، ملک‌زاده ادامه می‌دهد: «همیشه علاقه داشتم دلیل این مسئله را متوجه شوم، بنابراین حدود ۲۰ سال در این نقطه از کشور و در ۳۶۴ روستا مطالعه خود روی حدود ۵۰ هزار نفر از افراد سالم شروع کردیم، مثلاً از این تعداد ۵۰۰ نفر از آن‌ها سرطان مری گرفتند و آن‌ها را با افرادی که به سرطان مبتلا نشدند مقایسه کردیم.»

وزیر اسبق بهداشت بیان می‌کند: «به این نتیجه رسیدیم که ابتلا این افراد به سرطان ۷ علت دارد، عدم مصرف سبزیجات، عدم مصرف میوه‌جات کافی، مصرف آب آب‌انبار، زندگی در خانه‌های تنگ و تاریکی که دود آن را گرفته بود، اصللاحاً به آن آلودگی درون خانه می‌گوییم آن‌ها با چوب و ذغال هم خانه را گرم می‌کردند و هم پخت و پز می‌کردند، بنابراین خانه پر از دود شده بود. مصرف چایی داغ یکی دیگر از دلایل بود، برخی‌ها چایی را در دمای ۶۵ الی ۷۰ درجه مصرف می‌کردند. مصرف تریاک و عدم مسواک زدن دندان‌ها از دیگر دلایل بود.»

ملک‌زاده می‌گوید: «در ۲۰ سال این ۷ علت را پیدا کردیم و برای این پژوهش جایزه بین‌المللی هم گرفتیم، جالب این‌که تاثیر تریاک و چایی داغ بر ابتلا به سرطان را برای اولین بار در دنیا ثابت کردیم، قبل‌تر گمان می‌کردند سیگار سرطان‌زا است، اما ما ثابت کردیم تریاک از سیگار سرطان‌زا‌تر است.»

جوان شدن سن ابتلا به سرطان

وزیر اسبق بهداشت درباره جوان شدن سن ابتلا به سرطان به خبرنگاران می‌گوید: «سرطان‌ها در همه دنیا وارد سن جوانی شده است، در ایران هم این اتفاق افتاده و افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا می‌شوند، دلیل آن هم تغییر سبک زندگی آدم‌ها است، غذا‌های فست فودی چیز‌هایی هستند که اگر آدم‌ها از سنین کودکی آن را مصرف کنند کمک می‌کند افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا شوند؛ بنابراین شیوه زندگی ما مدرن شده است لذا ما هم با مشکلات غیرمدرنیزاسیون مواجه هستیم و هم با مشکلات مدرن شدن جامعه.»

او بیان می‌کند: «علاوه بر تغییر سبک زندگی به‌ویژه در غذا خوردن، موارد دیگری هم وجود دارند که سبب ابتلا به سرطان می‌شود، مانند مصرف سیگار، مواد مخدر و آلودگی هوا که متاسفانه در شهر‌های بزرگ خطرات جدی برای ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی ایجاد می‌کنند.»

دیگر خبرها

  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • صداوسیما بازهم حقوق هنرمندان را نقض کرد/ اعتراض خواننده سرشناس کُرد به استفاده غیرقانونی از آثارش در «نون.خ»
  • روایتی از هنرآفرینی هنرمندان نصف‌جهان در قطب عاشقی عالم، «کعبه»
  • از اینجا رانده و از آنجا مانده
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس