Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@22:09:29 GMT

اخراج ۷ پناهنده سوری به‌جرم موز خوردن در ترکیه

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۲۸۱۲۵

اخراج ۷ پناهنده سوری به‌جرم موز خوردن در ترکیه

اداره مهاجرت ترکیه، هفت مهاجر سوری را دستگیر کرده و می گوید به خاطر اینکه فیلم و عکس موز خوردن این افراد رفتاری تحقیرآمیز علیه شهروندان ترکیه بوده، حکم به احراج آنها داده است.

به گزارش مشرق، تصمیم دولت ترکیه درباره اخراج این پناهجویان سوری در “شبکه های اجتماعی” بازتاب زیادی یافته است و اداره مهاجرت می‌گوید انتشار این تصاویر در شبکه‌های اجتماعی جهت تمسخر شرایط سخت اقتصادی مردم ترکیه انجام شده است

ماجرا از آنجا آغاز شد که فیلمی منتشر شد که در آن یک شهروند ترکیه می گوید: مهاجران سوری از شهروندان ترکیه شرایط زندگی راحت تری دارند و در حالی که او به عنوان شهروند ترکیه نمی تواند حتی از بازار یک موز بخرد سوری ها کیلو کیلو موز می خرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار این فیلم سبب شد چند مهاجر سوری به نشانه مخالفت با تبعیض و تحقیر مهاجران و اقدامات مهاجر ستیزانه، تصاویر موز خوردن خود را در شبکه های اجتماعی منتشر کنند و حالا اداره مهاجرت دولت ترکیه اعلام کرده، هفت مهاجر سوری را که تصاویر موز خوردنشان را در شبکه های اجتماعی منتشر کرده اند دستگیر کرده و آنها را به کشورشان سوریه اخراج می کند.

بحران اقتصادی ماه های گذشته در ترکیه باعث شده موضوع پناهجویان سوری در این کشور تبدیل به یک پتانسیل تنش زای اجتماعی شود و بسیاری از شهروندان ترکیه، مهاجران خارجی را یکی از دلایل اصلی بیکاری و مشکلات اقتصادی خود بدانند. در همین راستا طی ماه های گذشته تنش اجتماعی بین برخی شهروندان ترکیه ای با مهاجران سوری افزایش یافته است و حتی در برخی شهرها حملاتی علیه خانه ها و مغازه های مهاجران سوری انجام شده است.

ترکیه در ماه های گذشته با بحران اقتصادی جدی ای دست و پنجه نرم می کند. لیر ترکیه به شدت ارزش خود را از دست داده و قیمت ها در بازار این کشور به شدت در حال افزایش است. لیر ترکیه در پنج‌سال گذشته حدود چهار برابر در برابر دلار آمریکا کاهش ارزش داشته است.

حداقل دستمزد در ترکیه ۲۸۰۰ لیر (کمتر از ۳۰۰ دلار) در ماه است و این در حالی است که قیمت حامل های انرژی، مواد خوراکی و کرایه خانه، طی ماه های گذشته به شدت افزایش یافته است. منتقدان دولت رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه، سیاست های اقتصادی دولت و فساد مدیران را از دلایل اصلی تشدید مشکلات اقتصادی این کشور می دانند. برخی از شهروندان ترکیه نیز معتقدند سیاست دولت این کشور در جذب حدود ۵ میلیون پناهجوی سوری و افغان طی سال های گذشته وضعیت زندگی آنها را دشوارتر کرده و موقعیت های شغلی آنها را با حقوق کمتر در اختیار مهاجران خارجی قرار داده است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان مشرق ترکیه دولت ترکیه اداره مهاجرت ترکیه پناهندگان سوری شبکه های اجتماعی شهروندان ترکیه ماه های گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۸۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ علی یرلی کایا وزیر کشورترکیه عملکرد ۱۰ ماهه نیرو‌های امنیتی این کشور در مبارزه با شبکه‌های تبهکاری را اعلام کرد.
علی یرلی کایا وزیر کشور ترکیه با انتشار گزارشی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد در نتیجه هزار و ۲۰۱ عملیات نیرو‌های امنیتی در ده ماه گذشته، ۴۵۴ شبکه تبهکاری متلاشی و هشت هزار و ۲۶۰ مجرم در بازداشت شده اند.
به گفته یرلی کایا سه هزار و ۵۸ تن از بازداشت شدگان روانه زندان شده و محاکمه افراد دیگر ادامه دارد.
در گزارش وزیر کشور ترکیه، زورگیری با سلاح گرم، باجگیری، سرقت، کلاهبرداری، اخاذی، تهدید، قاچاق سلاح، ضرب و شتم و ... از جمله فعالیت‌های این باند تبهکاری اعلام شده است.
بیشترین میزان تحرک پلیس و اجرای حکم دستگیری، به منظور مهار فعالیت باند‌های مافیا، مواد مخدر، پولشویی و فساد مالی است
گفتنی است در چند ماه گذشته، وزارت کشور ترکیه با نیرو‌های تحت امر خود یعنی پلیس، ژاندارمری و گارد ساحلی، به طور جدی و وسیع، به جان باند‌های تبهکار افتاده و تاکنون صد‌ها مجرم و فراری، از باند‌های شرط بندی غیرقانونی گرفته تا قاچاقچیان انسان، از مافیای مواد مخدر گرفته تا سازمان‌های جنایتکار بین المللی و سلاح فروشان و ... را دستگیر و روانه زندان کرده است.
علاوه بر فعالیت شبکه‌های ارتکاب جرم داخلی، ترکیه در سال‌های گذشته بدلیل افزایش جرائم پولشویی، حضور سرکرده‌های مافیایی بین المللی این کشور در فهرست خاکستری قرار گرفته و بسیاری از موسسات مالی معتبر جهان، از فعالیت در ترکیه منصرف شده اند.
کارشناسان معتقدند ترکیه بدلیل داشتن اقتصاد شکننده و وابستگی مالی به منابع بین المللی، برای فراهم کردن زمینه حضور سرمایه گذاران خارجی، برخورد دولت ترکیه با شبکه‌های تبهکاری و ارتکاب جرم داخلی و بین المللی با شدت و وسعت بیشتری ادامه خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • قیمت لیر ترکیه امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • قیمت لیر ترکیه امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند (عکس)