Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ وزارت امور خارجه روسیه با اشاره به دیدار«علی باقری کنی» معاون سیاسی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران با «میخائیل بوگدانف» معاون وزیر خارجه و نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و شمال آفریقا اعلام کرد: در این دیدار، دو طرف درباره مسائل مهم خاورمیانه گفت وگو کردند. 

در بیانیه روز جمعه وزارت خارجه روسیه آمده است: در تبادل نظر دو طرف درخصوص مسائل مهم منطقه خاورمیانه، سیر اوضاع سوریه از جمله همکاری در چارچوب مذاکرات در فرمت آستانه در مرکز توجه قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مذاکرات در فرمت آستانه از پنج سال پیش برای حل و فصل سیاسی مسائل سوریه آغاز شده و در آن جمهوری اسلامی ایران، روسیه و ترکیه مشارکت دارند. تاکنون ۱۶دور مذاکرات آستانه برگزار شده که آخرین آن اواسط تیر ماه در شهر نورسلطان قزاقستان صورت گرفت.

وضعیت سوریه، فعالیت های کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو، کمک‌های بین المللی و برخی اقدامات از جمله مبادله زندانیان، آزادی گروگان‌ها از جمله محورهای این مذاکرات بود.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه خاطرنشان شده است که در دیدار باقری و بوگدانف، اوضاع یمن، عراق و منطقه خلیج فارس هم مطرح و بررسی شد.

«علی باقری کنی» معاون سیاسی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه پنجشنبه وارد مسکو شد.

 

دیدار باقری کنی و ریابکوف در باره لغو تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران

«علی باقری کنی» معاون سیاسی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران با سرگئی ریابکوف همتای روسی خود و مذاکره کننده ارشد هسته‌ای امروز جمعه در وزارت خارجه روسیه در باره ساز و کارهای لغو تحریم های غیر قانونی علیه ملت ایران رایزنی کرد.

از مسکو مذاکرات علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه با سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه در تالار تشریفات وزارت امور خارجه روسیه برگزار شد.

دیدار باقری و هیات همراه با سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه برای اشتراک دیدگاهها در مورد مذاکرات لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران که قرار است در وین انجام شود برگزار شده است .

بر اساس توافق انجام شده کشورمان با کشورهای گروه ۱+۴ قرار شد مذاکرات دو جانبه‌ای نیز با هر یک از این کشورها برای اشتراک دیدگاهها در باره مذاکرات لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران انجام شود و در همین چارچوب به دعوت ریابکوف اولین دور این مذاکرات امروز جمعه با طرف روسی انجام شد.  

 در این دیدار دو طرف تاکید کردند: گفت و گوهای جدید تنها در صورتی موفقیت‌آمیز خواهد بود که به لغو تحریم‌ها و اجرای تمام و کمال تعهدات طرفین منجر شود.

 علی باقری با بیان اینکه  جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه و چین، دیدگاه‌های نزدیکی در خصوص مسائل منطقه‌ای، بین‌المللی و به ویژه برجام دارند ، افزود: لازم است دیگر اعضای اروپایی چهار به علاوه یک نیز به تعهدات خود پایبند باشند و برای لغو تحریم‌های غیرقانونی تلاش کنند.

 

 

 معاون سیاسی وزیر امور خارجه مذاکره با ریابکوف همتای روس خود را ثمربخش خواند   سخنگوی اتحادیه اروپا: نشست بروکسل به شناسایی بهترین روش برای شروع مذاکرات وین کمک کرد

سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ماحصل جلسه اخیر معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران با معاون دبیر کل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا را مفید ارزیابی کرد و افزود؛ این نشست کمک کرد تا بهترین روش برای ازسرگیری مذاکرات وین شناسایی شود.

«پیتر استانو» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران در بروکسل این مطلب را بیان کرد و افزود که مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا «جوسپ بورل» به عنوان هماهنگ کننده برجام و تیمش، سرگرم رایزنی با ایران و سایر طرف‌های امضاء کننده برجام هستند تا در اسرع وقت تاریخ مشخصی را در خصوص شروع مذاکرات برای ازسرگیری اجرای برجام تعیین کنند.  

 

در آستانه ازسرگیری مذاکرات وین؛ تحریمهای جدید آمریکا علیه ۴ فرد و۲ نهاد

در آستانه از سرگیری مذاکرات وین ، وزارت خزانه داری دولت بایدن در ادامه سیاست های یکجانبه گرایانه و شکست خورده آمریکا، تحریم های جدیدی علیه چهار فرد و دو نهاد ایرانی اعمال کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه به وقت محلی، نام چهار فرد و دو شرکت در شهرهای اصفهان و قم ایران و نیز یک نفتکش عمانی با پرچم لیبریا را به فهرست تحریم های دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا اضافه کرده است.

شرکت "کیمیا پارت سیوان با مسوولیت محدود" و شرکت "اوج پرداز ما دو نفر" دو نهادی هستند که به فهرست تحریم های آمریکا افزوده شده اند.

 همچنین یوسف ابوطالبی، سعید آقاجانی، عبدالله محرابی، محمد ابراهیم زرگر طهرانی چهار فردی هستند که به فهرست تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا افزوده شده‌اند.

معاون خزانه داری آمریکا با تکرار فرافکنی ها و لفاظی های آمریکا علیه ایران بدلیل نفوذ منطقه ای ایران مدعی شده است که این افراد و نهادها به دلیل حمایت از برنامه های هواپیماهای بدون سرنشین ایران و تهدید منافع آمریکا  تحریم شده اند.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا اتحادیه اروپا برجام توافق هسته ای توافق هسته ای ایران مذاکرات بروکسل سرگئی ریابکوف علی باقری کنی پیتر استانو مذاکرات وین مذاکرات وین در مورد برجام افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا جمهوری اسلامی ایران خزانه داری آمریکا معاون سیاسی وزیر وزارت خزانه داری وزیر امور خارجه اتحادیه اروپا لغو تحریم وزارت خارجه خارجه روسیه مذاکرات وین علی باقری باقری کنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۸۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از جروزالم پست، چین امروز سه‌شنبه اعلام کرد که اخیراً پکن میزبانی هیئت‌هایی از دو گروه «حماس» و «فتح» را به عهده داشته است.

به گفته «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین، دو طرف برای انجام گفتگو‌های عمیق و صریح درباره پیشبرد مذاکرات آشتی گروه‌های فلسطینی، میهمان پکن بودند.

لین در ادامه افزود: نمایندگان جنبش آزادیبخش فلسطین (فتح) و جنبش مقاومت فلسطین (حماس) پیشرفت مثبتی در گفتگوهایشان داشته‌اند.

بنابر اعلام وزارت خارجه چین، دو هیئت تمایل سیاسی خود را برای تحقق آشتی از طریق مذاکره بیان و درباره ادامه گفتگو برای تحقق وحدت فلسطینی در نزدیک‌ترین زمان ممکن توافق کردند.

این وزارتخانه افزود: نمایندگان حماس و فتح به توافقی درباره ایده‌ها برای گفتگو‌های آینده دست یافتند.

چهار روز پیش که خبر برگزاری این نشست رسانه‌ای شد، «وانگ ونبین» سخنگوی ارشد وزارت خارجه چین، اعلام کرد: پکن از تقویت اقتدار حکومت ملی فلسطین و همچنین همه جناح‌های فلسطینی در راستای آشتی و افزایش همبستگی از راه گفتگو و مشورت حمایت می‌کند.

این در حالی است که واشینگتن بااحتیاط تلاش‌ها برای ادغام فتح و حماس را دنبال می‌کند؛ چراکه حامی گروه اول است و دومی را تروریست می‌داند. بااین‌حال، به نظر می‌رسد که در سایه درک این واقعیت که نابودی حماس غیرممکن است، آمریکا هم ادغام فتح و حماس را به چشم یک راه‌حل می‌بیند.

این اولین بار بعد از شروع جنگ غزه است که هیئتی از حماس به چین می‌رود، اما ماه میلادی گذشته، یک مقام رسمی دولت پکن در قطر با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس دیدار کرد.

به نظر می‌آید که به‌رغم بی‌میلی، آمریکا هم رفته‌رفته با نقش چین در حل مناقشات خاورمیانه کنار می‌آید و ظاهراً در سفر هفته گذشته «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به پکن، یکی از موضوعات موردگفتگو این بوده است که چین چگونه می‌تواند نقشی سازنده در حل بحران‌های جهانی ازجمله مناقشه‌های خاورمیانه ایفا کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد