Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس به نقل از رویترز، براساس تحقیقات جدید، افرادی که در برابر کووید۱۹ واکسینه شده‌اند، به همان اندازه  افراد واکسینه نشده احتمال دارد که نوع دلتای ویروس را به افراد خانواده خود منتقل کنند.

براساس مقاله‌ای که روز پنجشنبه در مجله پزشکی بیماری‌های عفونی «Lancet» منتشر شد، در یک مطالعه یک ساله روی ۶۲۱ نفر در انگلیس با کووید ۱۹ خفیف، دانشمندان دریافتند که اوج بار ویروسی آنها بدون توجه به وضعیت واکسیناسیون مشابه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تجزیه و تحلیل همچنین نشان داد ۲۵ درصد از افراد خانواده که واکسینه شده بودند هنوز از یک مورد شاخص به این بیماری مبتلا می‌شدند، در حالی که ۳۸ درصد از کسانی که واکسن تزریق نکرده بودند نیز به این سویه آلوده شدند.

نتایج تا حدودی به توضیح این موضوع می‌پردازد که چرا نوع دلتا حتی در کشورهایی که برنامه موفق واکسیناسیون ارائه کرده‌اند بسیار عفونی است و چرا افراد واکسینه نشده با وجود تزریق گسترده واکسن، در امان نیستند.

آجیت لالوانی، استاد بیماری‌های عفونی در امپریال کالج لندن و سرپرست این مطالعه گفت: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که واکسیناسیون به تنهایی برای جلوگیری از ابتلای افراد به نوع دلتا و انتشار آن در محیط‌های خانگی کافی نیست»؛ با انتقال مداومی که مشاهده می‌کنیم، ضروری است که افراد واکسینه نشده برای محافظت از خود واکسینه شوند.

منبع: الف

کلیدواژه: افراد واکسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۹۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان یافتن معاینات پیش از اعزام تمامی حجاج گفت: واکسیناسیون حجاج از روزهای گذشته آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت به مدت یک‌ماه ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: واکسیناسیون در راستای ایمن سازی زائران اعزامی نسبت به بیماری مننژیت انجام می‌شود، به دلیل اینکه بیماری مننژیت در مناطق پرتراکم احتمال شیوع بیشتری دارد تزریق آن در سفرهای زیارتی توصیه می‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تزریق این واکسن علاوه بر جلوگیری از بیمار شدن حجاج، از انتقال بیماری به اعضای خانواده و اطرافیان حتی پس از بازگشت نیز جلوگیری کرده و تا پنج سال در بدن فرد ایمنی ایجاد می‌کند.

غریب آبادی با اشاره به اینکه مهلت تزریق این واکسن تا ۱۵ روز قبل از اعزام بوده، اظهار کرد: این واکسن عموماً بدون عوارض بوده و به احتمال بسیار نادر ممکن است زائران درد، قرمزی، سوزش در محل تزریق و خستگی و تب خفیف را تا دو روز پس از تزریق تجربه کنند.

وی افزود: برنامه ریزی استان، واکسیناسیون ۵ هزار و ۱۱۵ زائر است، به منظور دسترسی آسان حجاج، واکسیناسیون در ۱۰ شهرستان استان و در محل کاروان‌های گرگان، علی آباد کتول، گنبدکاووس، بندرگز، آق قلا، بندرترکمن، گمیشان، سیمین شهر، کلاله و مراوه‌تپه صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6088714

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل