Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- تصاویر افشا شده از قاب ایرپاد پرو 2 نشان می‌دهد که شایعات مرتبط با تغییرات چشم گیر در طراحی این محصول بی پایه و اساس است. تصاویر افشا شده از قاب ایرپاد پرو 2 نشان می‌دهد که شایعات مرتبط با تغییرات چشم گیر در طراحی این محصول بی پایه و اساس است.
 
به گزارش ایتنا  و به نقل از  bgr، اپل در طی رخداد مک بوک خود که در هفته جاری برگزار شد از از سری ایرپاد 3 رونمایی کرد و اعلام کرد که نسخه ارزان‌تر ایرپاد‌ها با طراحی جدید عرضه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسل سوم ایرپادها به ایرپاد پرو شباهت زیادی دارد و البته تقلید صرف هم نیست. ارتفاع ایرپاد 3 به اندازه ایرپاد پرو است اما دنباله کوچکتری دارد. همچنین قاب ایرپاد 3 به عریضی ایرپاد پرو نیست و دلیل این امر هم عدم برخورداری از سری‌های قابل تعویض است.
 
با این حال متاسفانه اپل ایرپاد 2 پرو را در این رخداد رونمایی نکرد اما شایعات حاکی از آن هستند که رونمایی از این محصول در سال 2022 انجام خواهد شد. علاوه بر این گفته می‌شود که این نسخه از ایرپادهای اپل با طراحی جدید به بازار عرضه می‌شود اما اطلاعات افشا شده از قاب این محصول نشان می‌دهد که احتمالا این تغییرات چندان چشم گیر نیستند.
 
قاب افشا شده ایرپاد پرو 2 دقیقا با قاب‌های ایرپاد پرو 2 هم سایز است و تنها تفاوت آن با نسخه قدیمی اسپیکرهایی در قسمت پاییینی برای پخش صداهای مرتبط با ویژگی Find My است. به این ترتیب احتمالا بتوان قاب و هر دو گوشی ایرپاد پرو 2 را با استفاده از قابلیت Find My پیدا کرد.
     
همچنین قابلیت دیگری که در قاب ایرپاد پرو 2 دیده می‌شود برخورداری از لوپ فلزی ویژه‌ای است که تا امروز در قاب‌های دیگر مشاهده نشده بود. گمانه زنی‌ها حاکی از آن است که این لوپ برای اتصال قاب‌های محافظ به قاب شارژ ایرپادهای جدید طراحی شده است.
 
در رابطه با خود ایرپادها نیز به نظر می‌رسد که سنسور نوری موجو در قسمت داخلی هر کدام از گوشی‌ها در این سری تعبیه نشده است. این امر ممکن است به این خاطر باشد که اپل قصد دارد تا سنسور تشخیص پوست بدن را در تمامی ایرپاد‌ها جایگزین سنسور نوری بکند.
 
به صورت کلی افشاگری‌های جدید با گمانه زنی‌های اخیر در رابطه با اعمال تغییرات شگرف در طراحی ایرپاد پرو 2 تناقض داشته است. گزارش‌های به دست آمده خبر از آن دارند که تصاویر این قاب از یکی از مقامات داخلی اپل منتشر شده است. او مدعی است که شایعه‌های فعلی درباره این ایرپادها درست نیست و اپل قصد حذف دنباله گوشی‌ها را ندارد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: قاب موبایل طراحی اپل ایرپاد پرو 2 قاب ایرپاد شده از قاب افشا شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۰۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در گزارش ناوال نیوز آمده است: در پی بازدید رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه از دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه در ماه آوریل، برای نخستین بار از طرح این دفتر برای طراحی و ساخت این ناو هواپیمابر رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، در طراحی این ناو هواپیمابر سه باند؛ دو باند برای برخاستن و یک باند برای فرود هواپیماها، در نظر گرفته شده است و طول آن ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن هم ۶۰ هزار تن خواهد بود.

این گزارش می‌افزاید: دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه همچنین قصد دارد چهار توربین گازی ال‌ام-۲۵۰۰ را به عنوان پیشرانه اصلی این ناوهواپیمابر بر روی آن نصب کند.

در ادامه این گزارش آمده است: در مرحله اول ساخت این ناو هواپیمابر از فناوری استوبار (STOBAR) استفاده شده و هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های نصب شده روی عرشه این ناو و تنها با استفاده از نیروی موتور خود به پرواز در خواهند آمد اما برنامه بلندمدت این پروژه شامل توسعه و نصب یک سیستم منجنیق روی عرشه این ناو هواپیمابر برای کمک به پرواز هواپیماها خواهد بود.

بر اساس این گزارش، طرح اولیه ساخت ناو هواپیمابر ترکیه، ظرفیت ۵۰ هواپیما را برای آن تعریف کرده است که ۲۰ فروند در عرشه ناو و ۳۰ فروند در آشیانه آن مستقر خواهند شد.

بنا بر این گزارش، از جمله این هواپیماها می‌توان به نسخه دریایی هواپیمای تهاجمی سبک هورجت، جنگنده‌های بدون سرنشین تای آنکا-۳، پهپادهای بیرقدار کیزیلما و پهپادهای بیرقدار تی‌بی-۳ اشاره کرد که با پیشرفت پروژه ممکن است ظرفیت حمل هواپیماها توسط این ناو هواپیمابر افزایش یابد.

بر اساس گزارش ناوال نیوز، این ناو هواپیمابر از یک سامانه موشک‌انداز ۳۲ سلولی و چهار سامانه سی‌آی‌دبلیواس (سامانه‌ای که از ترکیب رادارها، رایانه‌ها و توپ‌های دوار چند لول شلیک سریع برای رهگیری و انهدام موشک‌ها و گلوله‌های وارده تشکیل شده است) به عنوان قابلیت‌های دفاعی خود برخوردار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی تولید می‌شود
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • خلاقیت در طراحی کیک تولد با ویندوز 11 (فیلم)
  • برجسته‌ترین ویژگی‌های اپل واچ جدید
  • مرزهای طراحی لاک ناخن جابجا شد (فیلم)
  • آغاز بلیت‌فروشی «آن‌ها دروغ می‌گویند» از ظهر امروز
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • شیرآلات اهرمی استاندارد باید چه ویژگی‌های داشته باشند؟
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است