Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت در خصوص پرونده کرسنت، زمان شارژ سهمیه ویژه بنزین در کارت های هوشمند سوخت و جزئیات مذاکرات با ترکمنستان توضیحاتی ارائه کرد. - اخبار اقتصادی -

جواد اوجی، وزیر نفت در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: موضوع کرسنت و پرونده مربوط به آن در شورای عالی امنیت ملی و معاونت حقوقی ریاست جمهوری در حال بررسی و تصمیم گیری است و وزارت نفت نیز مطیع تصمیماتی است که در شورای عالی امنیت ملی و معاونت حقوقی ریاست جمهوری در این خصوص گرفته می شود و در صورت نیاز، اقدامات لازم انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* ارائه پیشنهادات ایران به ترکمنستان در خصوص تسویه بدهی گازی و احیای قرارداد واردات گاز 

این عضو کابینه دولت در خصوص آغاز دوباره تجارت گاز بین ایران و ترکمنستان گفت: ما به مقامات کشور ترکمنستان پیشنهادات خودمان را در خصوص نحوه تسویه بدهی گازی و احیای قرارداد واردات گاز ارائه داده ایم و ترکمن ها درحال بررسی پیشنهادات ما هستند.

وی افزود: احتمال آغاز دوباره تجارت گازی بین دو کشور با احیای قرارداد، وجود دارد و اساسا این رخداد به نفع هر دو کشور است؛ در این زمینه مذاکرات همچنان ادامه خواهد داشت.

* چه تدابیری برای زمستان اندیشیده شده؟ 

وزیر نفت در خصوص کسری تراز گاز در زمستان امسال گفت: با تدابیری که در خطوط لوله و ایستگاههای قویت فشار اندیشیده شده و با ذخیره سازی سوخت مایع برای صنایع و نیروگاهها و تدابیری که در حوزه دیسپچینگ اعمال شده، در تلاش هستیم تا جای ممکن مردم در بخش خانگی دچار مشکلی در زمستان نشوند.

وی ادامه داد: بخشی از کسری تراز گاز با ذخیره سازی سوخت مایع و بخشی نیز با ذخیره سازی گاز در مخازن مربوطه جبران خواهد شد؛ تمامی اورهال های لازم برای تأسیسات مرتبط با تأمین انرژی اولیه زمستان هم در بالادست و هم در پایین دست انجام شده و امیدواریم با این تمهیدات اندیشیده شده، مشکلی برای مردم در زمستان پیش رو رخ ندهد.

* تخفیف برای کم مصرف ها و جریمه برای پرمصرف های گاز در راه است

اوجی توجه مردم به اصول مدیریت مصرف در بخش گاز را لازمه تأمین پایدار انرژی در تمامی طول سال دانست و گفت: مشترکان پرمصرف و بدمصرف در زمستان امسال با افزایش قیمت در بهای مصرفی مواجه می شوند و آن دسته از مشترکینی که در سقف مصرف الگو و یا نسبت به سال گذشته کمتر مصرف می کنند شامل تخفیف می شوند.

وی افزود: سالانه 10 تا 12 درصد به مصرف گازطبیعی کشور افزوده می شود و این مسئله، ضرورت سرمایه گذاری در بخش گاز و افزایش ظرفیت عرضه را نشان می دهد تا هم بتوانیم حفظ نگهداشت تولید داشته باشیم و هم افزایش ظرفیت های تولید گاز را محقق کنیم؛ اما در عین حال مدیریت بخش تقاضا نیز حائز اهمیت است و می توانیم مصارف گاز در بخش های مختلف را بهینه سازی کنیم.

* بیش از 4000 جایگاه سوخت در مدار قرار گرفتند

وزیر نفت با اشاره به اختلال اخیر در سامانه هوشمند سوخت، خاطرنشان کرد: اینکه توانستیم به فوریت بیش از 4000 جایگاه سوخت را به صورت آفلاین درآورده و عملیات سوخت گیری را در تمامی جایگاهها فعال کنیم، تا سوخت رسانی به مردم از سر گرفته شود، کار بزرگی انجام شد که این اقدام بزرگ در سایه همکاری تمامی بخش های وزارت نفت و 4 شرکت اصلی زیرمجموعه به ویژه همکارانمان در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی محقق شد و جای تقدیر و تشکر از همراهی مردم،نیروهای محترم  انتظامی و امنیتی، رسانه ملی و جایگاه داران و نیروهای خدماتی آنها وجود دارد که اگر همراهی همه این عزیزان نبود، تحقق این کار بزرگ در ابعاد گسترده، در این زمان کوتاه امکان پذیر نبود؛ در وزارت نفت فراخوان دادیم و همه دست به دست هم دادند تا مردم برای تأمین سوخت دچار مشکل نشوند.

* ساعت به ساعت به اتصال جایگاه های سوخت به سامانه هوشمند افزوده می شود

وی افزود: در مرحله دوم فعال کردن کارت هوشمند در تک تک جایگاه های سوخت بود که جایگاه ها با پیاده سازی نرم افزار OS به سامانه هوشمند متصل می شوند؛ این کار نیز در سریع ترین زمان ممکن در حال انجام است و ساعت به ساعت به تعداد جایگاه هایی که امکان سوخت گیری با کارت هوشمند سوخت دارند، افزوده می شود.

* زمان واریز سهمیه ویژه بنزین پایان ماه جاری است

اوجی در خصوص سهمیه ویژه بنزین که به موجب تقدیر از همراهی مردم در این اختلال نرم افزاری از سوی دولت درنظر گرفته شده، گفت: در حال بررسی این سهمیه ویژه برای کلیه وسایل نقلیه اعم از خودروهای سواری، وانت ها، موتورسیکلت ها و ... هستیم.

وی ادامه داد: تا پایان ماه جاری، این سهمیه ویژه برای تمامی خودروها و موتورسیکلت ها در کارت های هوشمند سوخت آنان شارژ می شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کرسنت جواد اوجی کرسنت سهمیه ویژه بنزین هوشمند سوخت وزیر نفت جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۰۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین

ناصر سودانی کارشناس انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره معضل ناترازی بنزین در کشور گفت: کشور ما از ابتدا در موضوع بنزین وابستگی قابل توجهی را به خارج داشته است و جز در مقاطع کوتاهی نتوانسته به خودکفایی بایسته ای برسد.

وی ادامه داد: عمده ترین دلیل ناترازی بنزین در کشور بالا بودن مصرف این فرآورده سوختی است و هم عدم تعادل بین تولید و مصرف باعث شده که با ناترازی بنزین در کشور مواجه شویم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: عمده ترین تلاشی که باید در کشور صورت بگیرد کاهش مصرف و افزایش تولید است به نحوی که تولید بنزین از مصرف آن بیشتر باشد.

سودانی افزود: کاهش مصرف بنزین به عوامل متعددی وابسته است، ابتدا اینکه باید استاندارد خودروهای تولید داخل را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم که متاسفانه تا این استانداردها فاصله قابل توجهی داریم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع دیگر که باعث مصرف بالای بنزین شده تردد ماشین های تک نفره است، این تردد های نامتعارف تقریباً در کشور ما خیلی زیاد است و از سوی دیگر جاده ها و خیابان های ما هم شرایط مطلوبی را ندارد و همین امر بر افزایش مصرف بنزین تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما نتوانسته ایم که سبد سوختی را متنوع کنیم و جایگزینی را برای بنزین در نظر بگیریم. باید برای کاهش مصرف بنزین از گاز و برق و سایر سوخت های فسیلی هم استفاده می کردیم تا مصرف بنزین در کشور و تقاضا برای آن کاهش پیدا کند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: متاسفانه تولیدات خودروسازان ما به سمت خودروهای هیبریدی و با سوخت های سبز پیش نرفته است. با وجود گشایش پالایشگاه خلیج فارس هنوز نتوانسته ایم پا به پای مصرف تولید را افزایش دهیم و این امر باعث شده که به واردات بنزین تن دهیم.

سودانی گفت: البته سیاست های دیگری وجود دارد که عمده این سیاست ها به مصرف کننده آسیب می رساند و اگر سیاست گذاران مجموعه تولید و مصرف بنزین یعنی وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی و صنعت و معدن یک قرارگاه واحدی را تشکیل دهند و راهکارهای علمی و به روز را با استفاده از تجارت جهانی و همین طور متخصصان داخلی و خبرگان و نخبگان برای متنوع کردن سبد سوخت خودروهای داخلی استفاده کنند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: باید از توان نخبگان موجود در کشور برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده کنیم و اقدام به پروراندن این اندیشه ها و ایده های جوانان کشورمان کنیم. البته باید به این نکته توجه کنیم که بنزین خودش مافیایی است که همواره سعی کرده به واردات این فرآورده سوختی دامن بزند تا خودشان به نان و نوایی برسند.

کد خبر 6093837 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • معمای بنزین در ایران
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • گفتگو با مجری و کارشناس ورزشی در خصوص زنده یاد مسعود اسکویی
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • با برد دورتموند: سهمیه پنجم چمپیونزلیگ به آلمان رسید
  • ترکیه به پرونده نسل‌کشی اسرائیل در غزه خواهد پیوست
  • فیدان: ترکیه به پرونده نسل‌کشی اسرائیل در غزه خواهد پیوست
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • طبقه بندی مشاغل باید به صورت ویژه پیگیری شود