Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت با این هشدار که ممکن است یک ویروس جدید در مقطعی ظهور کند که قابل مهار نباشد، خواستار تقویت این سازمان برای مقابله با همه‌گیری‌های آینده شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که ممکن است یک ویروس جدید «در مقطعی» ظهور کند که قابل مهار نباشد و خواستار تقویت این سازمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در جلسه وزرای بهداشت و دارایی گروه ۲۰ گفت: این یک قطعیت بیولوژیکی است که در مقطعی، ویروس دیگری ظاهر می‌شود که ما به سادگی نمی‌توانیم آن را مهار کنیم.

رئیس سازمان جهانی بهداشت همچنین از جامعه بین‌المللی خواست تا از همه‌گیری کنونی درس بگیرند و برای همه‌گیری بعدی آماده شوند.

به گفته آدهانوم، برای این منظور، جهان به یک سازمان جهانی بهداشت تقویت شده، توانمند و با حمایت مالی پایدار نیاز دارد، یک مکانیسم مالی جدید برای اطمینان از واکنش سریع به بیماری‌های همه‌گیر و مدیریت بهتر.

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت به همین منظور از کشور‌ها خواست تا از ایجاد هیأت تامین مالی (برای مقابله با) تهدیدات سلامتی و امضای یک توافق‌نامه بین‌المللی الزام‌آور به لحاظ قانونی در خصوص آمادگی و واکنش به همه‌گیری حمایت کنند.

وی پیش‌تر با اشاره به تسریع شیوع انواع گونه‌های ویروس «کووید-۱۹» در جهان هشدار داد در صورتی‌که در روش‌های مقابله با ویروس کرونا تغییر چشمگیری ایجاد نشود، احتمالاً تا اوایل سال ۲۰۲۲، مجموع مبتلایان به کرونا در جهان از ۳۰۰ میلیون نفر نیز فراتر خواهد رفت.

سازمان جهانی بهداشت همچنین بار‌ها از عدم وجود واکسن کرونا برای کشور‌های کمتر توسعه یافته ابراز تاسف کرده است.

اخیراً «القیصر» نماینده سازمان جهانی بهداشت در مصاحبه‌ای با روزنامه «الاهرام» تاکید کرد که برنامه اولیه سازمان جهانی بهداشت این بود که دو میلیارد دُز از طریق مکانیسم کوواکس بین این کشور‌ها توزیع شود، اما رسیدن به این رقم غیرممکن شده، زیرا تقاضا بیشتر از تولید است.

القیصر توضیح داد که هدف ایمن سازی ۱۰ درصد از جمعیت جهان در سپتامبر ۲۰۲۱، ۴۰ درصد در دسامبر و ۷۰ درصد تا سال آینده محقق نشده است. وی با مثال زدن قاره آفریقا گفت که تاکنون کمتر از یک درصد از ساکنان آن علیه کرونا واکسینه شده‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تدروس آدهانوم ویروس جدید کرونا همه گیری کرونا سازمان جهانی بهداشت همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون

 به گزارش تابناک به نقل از مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاورد‌های نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشور‌های پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

 وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و دارو‌های مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشور‌های منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیاز‌های بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • بورل: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود