Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ اهالی دو روستای ماشمی علیا و کاهدونکی بخش محروم زیلایی از توابع شهرستان مارگون برای بهره مندی از جاده آسفالته بیش از ۲۰ سال بوده انتظار می‌کشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مردم مناطق روستاهای کاهدونکی و موشمی علیا زیلایی با 75 خانوار و 400 نفر جمعیت هنوز ابتدایی‌ترین امکانات را هم ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاهدات عینی تسنیم از این روستاها نشان می‌دهد که با ساخت 1500 متر راه، مشکل این اهالی برطرف می‌شود و از این بن‌بست خارج می‌شوند. فاصله روستاهای کاهدونکی و موشمی علیا تا جاده اصلی حدود یک کیلومتر و نیم است و با هیچ منطقی قابل هضم نیست که بعد از گذشت 40 سال از انقلاب برای این تعداد خانوار یک کیلومتر راه ساخته نشود. 

مردم این روستاها در زمستان عملا ارتباط آنها قطع می‌شود و امکان تردد ندارند. نکته قابل تامل در این ماجرا این است که بیش از 2 سال است که این پروژه یک کیلومتر و نیمی راه را به پیمانکار واگذار کردند اما در همه این مدت هیچ اقدام چشم گیری انجام نشده است.

مردم این روستا می‌گویند بارها مشکلات خود را با فرماندار مارگون و بخشدار زیلایی در میان گذاشتیم اما مراجعات ما به مسئولان تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

منطقه محروم "زیلایی" کهگیلویه و بویراحمد همچنان در انتظار گازرسانی استمنطقه محروم "زیلایی" کهگیلویه و بویراحمد همچنان در انتظار گازرسانی استگازرسانی به 58 روستای محروم "زیلایی" روی کاغذ ماند

یکی از اهالی روستای موشمی می‌گوید: مردم این روستاها راهی جز مهاجرت به شهرها را ندارند چرا که واقعا تحمل این وضعیت به ویژه در زمستان‌ها دشوار است. 

وی گفت: مردم روستاهای کاهدونکی، ماشمی علیا و له‌فراخ ماشمی حقیقتا ار این وضعیت نگران هستند و از مسئولان انتظار دارند که تا قبل از بارش‌ها این پروژه کوچک به پایان برسد و مردم از این وضعیت نجات پیدا کنند. 

محمدحسین نصیری‌راد، مدیرکل راهداری کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به این دغدغه مردم گفت: پیمانکار ما در روستاهای اطراف مشغول کار هستند و بعد از پایان کار آن‌ها ماشین‌آلات را به روستاهای کاهدونکی و موشمی علیا منتقل می‌کند.

به گزارش تسنیم، منطقه زیلایی  با 60 روستای کوچک و بزرگ در محروم‌ترین نقطه استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده که از کمترین امکانات رفاهی برخوردار هستند. مناطق روستاهای کاهدونکی و موشمی علیا زیلایی با 75 خانوار و 400 نفر جمعیت هنوز ابتدایی‌ترین امکانات را هم ندارند. مسئولان تاکنون بی‌نتیجه بود. 

انتهای پیام/544/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مناطق محروم مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۱۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل درزی بورخانی عصر چهارشنبه در همایش گرامیداشت روز شورا ضمن تبریک روز شورا عنوان کرد: با توجه به زمان اندک به پایان رسیدن ششمین دوره ششم شوراهای اسلامی بهتر است تمامی عزیزان عملکرد خود را بررسی کرده و نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و در این زمان باقیمانده تمام تلاش خود را بکنند تا خدمات ارزنده‌ای را ارائه دهند.

رئیس دادگستری فیروزکوه اظهار کرد: اگ حل مشکلات در توان و بر اساس قانون باشد شوراها وظیفه دارند که انجام دهند اما جایی که قانون به آنها اجازه نمی‌دهد به هیچ عنوان اجازه ورود ندارند و می‌توانند برای حل مشکلات به مراجع بالاتر مراجعه کنند.

وی بزرگترین و مهم‌ترین امر در روستاها که باعث کاهش پرونده‌ها در دستگاه قضائی و اختلاف بین روستاییان خواهد شد را سند دار شدن زمین‌ها دانست و بیان کرد: با هماهنگی‌های به عمل آمده با رئیس ثبت و اسناد شهرستان امسال تمامی زمین‌های زراعی خارج بافت و منازل و املاک داخل بافت (با هماهنگی بنیاد مسکن) روستا با کمک شورا سنددار خواهد شد و هیچ روستایی زمین‌هایش بدون سند نخواهد ماند و خوشبختانه نقشه برداری زمین‌ها هم کاملاً رایگان انجام خواهد شد.

وی یکی از دغدغه‌های روستاییان را فنس کشی زمین‌های کشاورزی عنوان نمود و بیان داشت: در بازدیدهای میدانی به عمل آمده از دغدغه‌های مردم فنس کشی زمین‌های کشاورزی است که جهاد کشاورزی بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون از آن جلوگیری به عمل می‌آورد ولی با توجه به اینکه وظیفه ما مسئولین حل مشکلات و دغدغه مردم است در شورای تأمین با هماهنگی‌های لازم صورت گرفته با مدیر کل جهاد کشاورزی مقرر شد که زمین‌های زراعی با تأیید شورا و طی نمودن روال قانونی توسط متقاضی فنس کشی شوند.

رئیس دادگستری با تاکید بر حفظ مراتع گفت باید دام بر اساس پروانه و تعدادی که در آن ذکر شده داخل مراتع روستاها شوند چرا که استفاده بی‌رویه دام‌ها از مراتع و از بین بردن پوشش گیاهی منجر به وقوع سیل خواهد شد و آسیب‌های جبران ناپذیری را برای روستاییان به وجود خواهد آورد.‌

درزی بورخانی در پایان از تمامی شوراها خواست که در هزینه دقت کرده و در چارچوب قانون گام بردارند و سرفصل بودجه را رعایت کنند چرا که اگر هزینه خارج از سرفصل انجام شود آن شورا مجرم خواهد بود حتی اگر در جهت کمک به مردم باشد.

کد خبر 6094651

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • وحشت مردم روستاهای شهرستان بدره از ورود سیلاب
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام
  • دوری 9 الی 12 ماهه رونی بردغجی، هدف نقل و انتقالاتی بزرگان اروپا از میادین
  • بارندگی آب، برق و راه برخی از روستاهای بخش شنبه و طسوج مسدود کرد
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • پایان انتظار ۳۷ ساله مادر شهید اسدپور در شیراز
  • پایان انتظار ۳۷ ساله مادر شهید در شیراز
  • انتظار ۹ ساله ساکنان مسکن ویژه تهرانسر برای صدور سند مالکیت