Web Analytics Made Easy - Statcounter

بحران دیپلماتیک میان کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس و لبنان بر سر اظهارات وزیر اطلاع رسانی این کشور وارد مرحله جدیدی شده است. خبرگزاری میزان – بحران دیپلماتیک میان عربستان و لبنان، با تعیین ضرب الاجل خروج سفیران لبنان از ریاض و منامه و ممنوعیت واردات از لبنان تشدید شده است.   به گزارش «الجزیره»، عربستان در واکنش به اظهارات وزیر اطلاع رسانی لبنان درباره مداخله نظامی ائتلاف سعودی در یمن، ضمن صدور دستور خروج ۴۸ ساعته سفیر لبنان ار ریاض، واردات از لبنان را ممنوع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تصمیم ریاض برای فراخواندن سفیر و قطع واردات از لبنان، ۲ روز پس از پخش مصاحبه «جورج قرداحی»، وزیر اطلاع رسانی لبنان، اعلام شد.   «قرداحی» در مصاحبه ۵ آگوست (۱۴ مرداد) خود، جنگ علیه یمن را «تجاوزی پوچ»، توصیف کرد که نیرو‌های یمنی را برای دفاع از خود متحد کرد.   به نظر می‌رسد بحران مذکور در حال گسترش در میان کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس است؛ زیرا بحرین نیز اندکی پس از اعلام تصمیم عربستان از سفیر لبنان خواست تا منامه را ترک کند.   اخیرا نیز عربستان، امارات، کویت و بحرین در واکنش به این اظهارات، سفرای خود را در لبنان فراخواندند.   این در حالی است که شورای همکاری خلیج فارس که شامل کشور‌های قطر و عمان نیز می‌شود، به انتقاد از اظهارات وزیر اطلاع رسانی لبنان بسنده کردند.   این بحران دیپلماتیک، جدیدترین چالش پیش روی دولت «نجیب میقاتی»، نخست وزیر لبنان است که به دلیل اختلاف بر سر تحقیق درباره انفجار در بندر «بیروت» در آگوست ۲۰۲۰، با وضعیت بن بست سیاسی مواجه شده است. بیشتر بخوانید: عربستان سفیر خود را از لبنان فراخواند تاکید لبنان بر روابط با خوب با ایران «نجیب میقاتی» با انتشار بیانیه‌ای ضمن ابراز تاسف از تصمیم عربستان، اعلام کرد «ما از سران عرب می‌خواهیم تا برای غلبه بر این بحران تلاش و کمک کنند تا انسجام عرب‎ها در این شرایط حساسی که کشور‌ها و ملت‌های ما تجربه کرده‌اند، حفظ شود؛ ما به برقراری تماس‌ها برای رسیدگی به بحران و پیامد‌های آن ادامه می‌دهیم.»   عربستان در ماه آوریل، واردات میوه و سبزیجات را از لبنان به بهانه افزایش میزان قاچاق مواد مخدر ممنوع کرد.   این در حالی است که ممنوعیت واردات به مشکلات اقتصادی لبنان مواجه با بدترین بحران‌های مالی در تاریخ معاصر خود می‌افزاید.   منابع آگاه در گفت و گو با «رویترز»، گفته‎اند که تشدید بحران دیپلماتیک میان عربستان و لبنان، فشار‌ها بر وزیر اطلاع رسانی لبنان به منظور استعفا از سمت خود با هدف جلوگیری از پیامد‌های بیشتر را افزایش داده است.   در همین حال «جورج قرداحی»، وزیر اطلاع رسانی لبنان تاکید کرد که این اظهارات یک ماه پیش از انتصاب وی به وزارت اطلاع رسانی مطرح شده و به دلیل این موضوع از سمت خود استعفا نمی‌کند.   همچنین «محمد علی الحوثی»، عضو شورای عالی سیاسی یمن گفت «اگر عربستان به دلیل اظهارات وزیر اطلاع رسانی لبنان، واردات محصولات این کشور را ممنوع کند، من از دولت یمن می‌خواهم که یک جلسه اضطراری برگزار و دستور ممنوعیت ورود محصولات عربستان به یمن را صادر کند.»

«ضیف الله الشامی»، وزیر اطلاع رسانی و سخنگوی دولت یمن، نیز در بیانیه‎ای از «موضع آزادانه و شرافتمندانه وزیر اطلاع رسانی لبنان در قبال تجاوز به یمن که آن را جنگی پوچ و بیهوده توصیف کرد که باید متوقف شود»، تمجید کرد.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل عربستان لبنان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لبنان تحولات بین الملل عربستان لبنان اظهارات وزیر اطلاع رسانی وزیر اطلاع رسانی لبنان بحران دیپلماتیک کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۲۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند

امتداد - رییس هیات مدیره بانک تجارت با اشاره به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی در مدیریت فضای رسانه‌ای تاکید کرد: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطبان باید با نقش‌آفرینی فعالانه در اقدامات درون و برون‌سازمانی، حافظ حقوق ذینفعان سازمان باشند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مرتضی ترک تبریزی در دوازدهمین جلسه شورای اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی که به میزبانی بانک تجارت، با حضور مشاور وزیر و رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی و مدیران روابط‌عمومی بانک‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه‌ی این وزارتخانه برگزار شد، با تاکید بر اینکه وزارت امور اقتصادی و دارایی اهداف بزرگی را دنبال می‌کند، همگرایی ایجاد شده در نشست‌های شورای اطلاع‌رسانی را زمینه‌ساز به‌وجود آمدن راهکارها و تحقق اهداف عالی این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: سیستم بانکی در شرایط خاص و بعضاً دشواری به سر می‌برد که بخشی از این شرایط به جهت تحریم‌هاست و بخشی دیگر به‌واسطه ظهور شبکه‌های اجتماعی در سال‌های اخیر؛ تحریم‌ها سیاست‌گذاری در حوزه عملکرد بانک‌ها را مورد هجوم قرار داده‌اند و ظهور شبکه‌های اجتماعی هم باعث شده تا هیچ موردی از نگاه کسی دور نماند.

مرتضی ترک‌تبریزی تصریح کرد: به‌رغم این شرایط، همه کارکنان نظام بانکی در کنار هم تلاش کردند تا با همه محدویت‌ها، سیستم بانکی به‌عنوان یکی از تاثیرگذارترین بخش‌های حوزه اقتصاد به نقش‌آفرینی خود ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: از اوایل دهه ۹۰، با ظهور شبکه‌های اجتماعی، تغییرات زیادی در کسب‌وکار بانک‌ها ایجاد شد. شبکه اجتماعی همانند یک روابط‌عمومی و ابزار اطلاع‌رسانی عمل می‌کند و همین دلیل ضرورت داشته و دارد تا بانک‌ها در این بخش ماهرانه‌تر عمل کرده تا در معرض آسیب قرار نگیرند.

ترک‌تبریزی به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی و حراست سازمان‌ها برای مدیریت فضای رسانه‌ای اشاره کرد و افزود: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطب و حوزه حراست به‌عنوان پشتیبان در این بخش نقش‌آفرینی می‌کنند و هر دو باید در خدمت سازمان باشند.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تاکید کرد: در حال حاضر بانک‌ها بیشتر از آنکه از اختلال در سیستم یا سامانه خدمت‌رسانی دچار مشکل شوند، ممکن است از اظهارنظرهایی که افراد در شبکه‌های اجتماعی دارند، دچار ضربه شوند و در چنین شرایطی نیازمند یک روابط‌عمومی متخصص، فنی و با اطلاع کامل هستیم.

وی با ابراز تاسف از اینکه در سال‌های گذشته، بیشتر، اخبار منفی بانک‌ها بازنشر شده و به اخبار مثبت کمتر پرداخته می‌شود افزود: ما در بانک تجارت با یک تیم، متشکل از روابط‌عمومی و حوزه IT، دائماً اخبار را رصد می‌کنیم و در مقابل آنها عکس‌العمل نشان می‌دهیم.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تلاش برای دفاع غیرمستقیم از عملکرد بانک‌ها را ضروری دانست و گفت: انتشار اخبار منفی، ریسک‌پذیری بانک‌ها پایین را می‌آورد، این در حالی است که بانکها باید دائماً درصدد طراحی محصول جدید و سودسازی برای سهامداران وذینفعان خود باشند.

ترک تبریزی در پایان تصریح کرد: برند سازمان‌ را روابط‌عمومی‌ها حفظ می‌کنند و کار در این حوزه به صورت شبانه‌روزی است؛ باید شرایطی را فراهم کنیم که بانک‌ها با کمترین آسیب مواجه باشند و برای این منظور، روابط‌عمومی‌ بانک‌ها باید همسو با بانکداری دیجیتال به سمت دیجیتالی شدن حرکت کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • پاسخ موشکی حزب‌الله به حمله صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان لبنانی
  • خلجی : افتتاح سد در سریلانکا برای کشور آورده ارزی خواهد داشت + فیلم
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • صهیونیست‌های پنهان‌شده در یک خانه شکار نیروهای لبنانی شدند
  • در شرایط تحریمی مهندسان ایرانی در سریلانکا سد ساختند
  • خلجی: سدی که در سریلانکا ساخته‌ایم معمولی نیست
  • سدی که در سریلانکا ساخته‌ایم معمولی نیست