Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، «دستورالعمل تعیین شهریه خدمات آموزشی، پرورشی، بهداشتی و رفاهی مهدهای کودک در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰» را به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ کرد.

با استناد به بند ۸ ماده ۶ اساسنامه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک؛ مصوبه ۸۳۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ ۱۳۹۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۱.۷ ، در خصوص تعیین شهریه و برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات کیفی مهدهای کودک و همچنین با عنایت به تبصره ۴ ماده ۵ همین اساسنامه، دستورالعمل تعیین شهریه خدمات آموزشی، پرورشی، بهداشتی و رفاهی مهدهای کودک در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ جهت اجرا به شرح ذیل ابلاغ می‌شود:

۱- بر اساس مصوبه کمیته انتقال کشوری، میزان درصد افزایش شهریه انواع مهدهای کودک (شهری-روستایی) نسبت به شهریه ابلاغی در سال ۱۳۹۹ تا زمان اجرایی شدن بند «ج» ردیف ۸ ماده ۱۰ اساسنامه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، بین ۱۵ تا ۳۲ درصد افزایش نسبت به شهریه سال قبل تعیین می‌شود.

۲- با توجه به اینکه مهدهای کودک بر اساس کیفیت خدمات حائز رتبه‌های مختلف به شرح جدول ذیل هستند، همانند سنوات گذشته، اختلاف شهریه در هر رتبه نسبت به رتبه قبل، همان ۱۰ درصد است. بدین معنی که برای محاسبه شهریه جدید، به آخرین شهریه قبلی با احتساب رتبه مهد کودک میزان درصد مشخص شده افزوده می‌شود.

نوع مهد کودک رتبه بندی مهد کودک شهری چهار ستاره سه ستاره دو ستاره یک ستاره یک ستاره مشروط مهد کودک روستایی (روستا مهد) سطح سه سطح دو سطح یک

۳- تهیه صبحانه و ناهار و میان وعده برای کودکان تا زمان اعلام ستاد ملی کرونا ممنوع است، لذا بر حسب شرایط و اعلام این ستاد در زمان مقتضی عملیاتی خواهد شد.

۴- تهیه و تأمین لوازم بهداشتی مصرفی عمومی مهد کودک (نظیر مایع دستشویی ، دستمال کاغذی، مواد ضد عفونی کننده و موادی از این دست) به عهده مهد کودک است. همچنین جهت رعایت بهداشت تهیه ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی کننده شخصی بر عهده خانواده است.

۵- تهیه لوازم تحریر مورد نیاز کودک جهت استفاده در مهد کودک بر عهده خانواده است؛ لذا به منظور رفاه حال خانواده و در صورت رضایت آنان و پرداخت هزینه مربوط و درج موضوع در پیوست قرارداد بین مهد کودک و خانواده (متمم قرارداد) مهد کودک می‌تواند نسبت به تهیه آن اقدام کند.

۶- هزینه سرویس ایاب و ذهاب کودکان بر اساس نرخ مصوب آموزش و پرورش تعیین می‌شود.

۷- در خصوص فعالیت‌های فوق برنامه بر اساس بخشنامه ۹۰۰.۹۹.۶۴۰۲۰ به تاریخ ۱۳۹۹.۶.۱۲ سازمان بهزیستی، موارد زیر مد نظر قرار گیرد:

۱-۷- اجرای فعالیت فوق برنامه توسط مهد کودک اختیاری بوده و زمان اجرای آن با توافق خانواده‌هاست.

۲-۷- ثبت‌نام و استفاده از فعالیت فوق برنامه ارائه شده، برای خانواده اختیاری و با رضایت کتبی آنان برگزار می‌شود.

۳-۷- هر مهد کودک در هر روز فقط مجاز به ارائه یک فعالیت فوق برنامه است.

۷- ۴- شهریه هر فعالیت فوق برنامه، حداکثر ۱۵ درصد شهریه ثابت بوده و این شهریه برای هر هفته یک جلسه (چهار جلسه در طول یک ماه) است.

۵-۷- انتخاب نوع فعالیت‌های فوق برنامه باید در راستای رشد همه جانبه و تعالی کودکان بوده و کاملا منطبق بر فرهنگ اسلامی و ایرانی و از بین فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی، هنری و ورزشی و با محوریت معاونت آموزش ابتدایی باشد.

۶-۷- فعالیت‌های فوق برنامه، تعداد جلسات و درصد شهریه؛ توسط کارگروه انتقال استان تعیین می‌شود.

۷-۷- مهد کودک موظف است برنامه جاری و تعریف شده خود را در ساعت مقرر برای همه کودکان برگزار کند. فوق برنامه‌ها در ساعات خارج از برنامه عادی اجرا می‌شود و خدمات مراقبتی، آموزشی و پرورشی برای آن دسته از کودکانی که به هر دلیل از کلاس‌های فوق برنامه استفاده نمی‌کنند، مختل نخواهد شد.

۸- مهدهای کودک مجازند شهریه سالیانه مهد کودک را به صورت ماهیانه، فصلی یا با توافق خانواده به نحو دیگری دریافت کنند.

تبصره: در صورت انصراف کودک از دریافت خدمات، مهد کودک مجاز به دریافت شهریه آن ماه به صورت کامل خواهد بود.

۹- به منظور تداوم فعالیت مهدهای کودک همراه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ سلامت کودکان و حمایت از روند موجود با توجه به کاهش ظرفیت پذیرش؛ بخشنامه ارتقای موقت رتبه مهدهای کودک به شماره ۹۰۰.۹۹.۶۳۲۱۶ به تاریخ ۱۳۹۹.۶.۱۱ ابلاغی سازمان بهزیستی کشور برای یک دوره دیگر (تا پایان سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱) تمدید می‌شود.

۱۰-بخشنامه میزان شهریه مصوب از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان برای مهدهای کودکی ارسال خواهد شد. شهریه مهد کودک باید در معرض دید خانواده‌ها قرار گیرد.

۱۱-رعایت کامل دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، درمان، آموزش پزشکی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در خصوص بازگشایی مهدهای کودک و پیش دبستانی الزامی است. مهدهای کودک در ردیف گروه‌های شغلی دو مجری دستورالعمل بهداشتی شماره ۹۰۰.۹۹.۲۸۰۵۶ به تاریخ ۱۳۹۹.۳.۲۱ سازمان بهزیستی کشور هستند.

۱۲-بازگشایی دوره پیش دبستانی تابع بخشنامه شماره ۱۴۰.۳۲۴ تاریخ ۱۴۰۰.۶.۲۴ وزارت آموزش و پرورش بوده و از طریق انتخاب «دوره پیش دبستانی» در قسمت شناسنامه مدرسه در متن پیوستهای شماره ۳ - الف و ۳ -ب الگوی فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس در شرایط کووید۱۹ سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ و تکمیل فرایندهای لازم در سامانه مرتبط امکان پذیر است.

مسؤولیت نظارت و حسن اجرای این بخشنامه بر عهده مدیرکل آموزش و پرورش استان است.

۴۷۲۳۱

کد خبر 1568304

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کودکان وزارت آموزش و پرورش تربیت کودکان فعالیت فوق برنامه فوق برنامه آموزش و پرورش مهدهای کودک سال تحصیلی مهد کودک بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۳۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت