Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-29@12:01:34 GMT

آتش‌نشان‌ها ضابط قضائی محسوب نمی‌شوند

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۵۴۰۷

آتش‌نشان‌ها ضابط قضائی محسوب نمی‌شوند

به گزارش «نماینده» مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران به همراه مهدی بابایی نایب رئیس کمیسیون از آتش نشان مجروح شده در عملیات آتش نشانی در یک پاساژ قدیمی در خیابان جمهوری تهران عیادت کردند.

سوم آبان ۱۴۰۰ بود که حادثه آتش سوزی در خیابان جمهوری بعد از چهارراه استانبول، ساعت ۱:۳۴ بامداد به سامانه ۱۲۵ اعلام و مأموران پنج ایستگاه آتش نشانی بی درنگ به همراه دو دستگاه نردبان هیدرولیکی به محل حادثه اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی که اعضای شورای شهر تهران را همراهی می‌کرد، با اشاره به مصدوم شدن یک آتش نشان در این حادثه توضیح داد: با حضور آتش نشانان در محل مشاهده شد که طبقه آخر یک ساختمان تجاری قدیمی سه طبقه قدیمی دچار آتش سوزی شده است.

وی با بیان اینکه این ساختمان دارای سقف‌های چوبی بود خبر داد که آتش از همین قسمت شعله ور شده و در حال سرایت به سایر قسمت‌های این پاساژ بود و بخشی از سقف‌های چوبی این ساختمان به دلیل شدت حرارت تخریب شد. زمان اتفاق حادثه، فردی در ساختمان نبود اما یک آتش نشان دچار مصدومیت شد که برای درمان به نیروهای اورژانس تحویل داده شد.

پیرهادی با اشاره به ضرورت ایمن سازی ساختمان‌های تهران گفت: آتش‌نشان‌ها ضابط قضائی محسوب نمی‌شوند و آنها با مشکلات بسیاری مواجه هستند و ضروری است تا با ایجاد کمیته‌ای از دولت و شهرداری و قوه قضائیه و دیگر نهادهای حاکمیتی این مسئله حل و فصل شود تا جلوی هر گونه حادثه‌ای مانند پلاسکو گرفته شود.

نکته مهم پس از وقوع این حادثه، اهمیت به ایمن سازی ساختمان‌ها و پاساژهای اداری و تجاری بیشتر مشخص می‌شود. ساختمان‌هایی که ممکن است هرلحظه از شبانه روز حادثه‌ای وحشتناک دامن گیرشان شود و نمونه بارز و دردناک آن، پاساژ پلاسکو است. به پنجمین سالگرد اسفناک آتش‌نشانان شهید حادثه پلاسکو نزدیک می‌شویم. اتفاقی که نباید تکرار شود.

ریزش و آتش سوزی بزرگ پلاسکو، اتفاق و حادثه‌ای که اگر برای ایمن سازی آن کمی زودتر اقدام می‌شد، آتش نشانان ما جان خودشان را از دست نمی‌دادند و خانواده‌ای شأن عزادار نمی‌شدند. حال ساختمان‌های زیادی در تهران نیازمند ایمن سازی هستند که ضرورت دارد مالکان آنها هر چه سریع‌تر نسبت به ایمن سازی آنها اقدام کنند، اما نکته قابل توجه هشدارهای سازمان آتش نشانی به آنها است که باید هرچه سریع‌تر پیگیری شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: آتش نشان عضو شورای شهر مهدی پیرهادی آتش نشانی ایمن سازی آتش نشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۵۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار افندی‌زاده مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ایمن‌سازی بزرگرهای تهران گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.  

افندی‌زاده اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.  

افندی‌زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

گفتنی است؛ بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصادف ۶ خودرو سواری در این بزرگراه تهران
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد