Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهرمی در کانال تلگرامی خود نوشت: «اواخر سال ۹۷ در راستای ادغام کارت‌های خدماتی در دولت الکترونیکی، پروژه حذف کارت سوخت و ادغام آن در کارت بانکی با همکاری وزارت نفت، بانک مرکزی، وزارت کشور و وزارت ارتباطات کلید خورد و به اتمام رسید. هم اکنون همه زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این کار آماده است و دستگاه‌های پرداخت الکترونیکی مستقر در تمامی پمپ بنزین‌ها، در مدت زمان کوتاهی، قابلیت ایفای نقش جایگزین را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او گفته یادآوری این ماجرا برای این است که اگر «در میانه‌ تغییرات مدیریتی این موضوع مغفول مانده، یادآوری شود. شاید به کارشان بخورد.»

حذف کارت سوخت جدی است؟

بر اساس گفته آذری جهرمی، طرحی در دولت قبل اجرا شده که کارت سوخت خذف شود و کارت بانکی جایگزین آن شود.

اما همزمان با ایجاد اختلال در سامانه هوشمند سوخت و اختلال در پمپ بنزین‌ها تنها امکان ارائه بنزین آزاد وجود داشت و خودروها امکان استفاده از کارت سوخت بنزین را نداشتند. همان زمان زمزمه‌هایی مطرح شد که احتمالا این اتفاق، مقدمه افزایش قیمت بنزین و حذف کارت سوخت است.

برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده بودند که احتمالا دولت می‌خواهد بنزین سهمیه‌ای را حذف کند و فقط امکان خرید بنزین آزاد وجود دارد. به همین دلیل اگر بنزین یارانه‌ای حذف شود و بنزین تک نرخی شود، حذف کارت سوخت بنزین هم کلید می‌خورد.

اما هم مجلس و هم دولت، همزمان با این اتفاق و قبل از آن چندین بار اعلام کردند که ماجرای پیش آمده اختلال یا حمله سایبری بوده و ماجرا افزایش قیمت بنزین و یا حذف سهمیه و کارت سوخت نیست.

حذف کارت سوخت با بنزین تک نرخی

البته پیش از این هم در دولت یازدهم و در دوره وزارت بیژن زنگنه مساله حذف کارت سوخت بنزین مطرح شده بود. این پیشنهاد مربوط به زمانی بود که قیمت بنزین تک نرخی شد و فقط امکان سوخت‌گیری با یک قیمت در جایگاه‌های سوخت فراهم بود.

آن زمان کارت سوخت رسما حذف نشد اما کسی هنگام سوخت‌گیری از کارت بنزین استفاده نمی‌کرد چون بنزین با یک نرخ عرضه می‌شد و خبری از بنزین دو نرخی و سهمیه‌ای نبود.

اگرچه آن زمان مجلس مانع حذف کارت سوخت شد، اما رسما کسی از کارت سوخت استفاده نمی‌کرد. تا آبان ۹۸ که مجددا بنزین دو نرخی شد و کارت‌های سوخت مورد استفاده قرار گرفت.

اکنون اما نه دولت و نه مجلس طرحی برای حذف بنزین سهمیه‌ای و یا حذف کارت سوخت بنزین را مطرح نکرده‌اند. آنچه آذری جهرمی به آن اشاره کرده هم در ادامه طرحی است که اجرا می‌شود. فقط تاکید او بر این است که افراد به جای اینکه همزمان یک کارت سوخت و یک کارت بانک داشته باشند، همه آنها در یک کارت تجمیع شود.

البته آنچه آذری جهرمی گفته به طرح دیگری هم اشاره دارد. آن هم اینکه دولت نحوه سهمیه‌بندی بنزین را تغییر دهد و سهمیه به جای خودرو، به افراد تعلق بگیرد و ماهانه مبلغی در کارت بانکی افراد شارژ شود. حالا افراد می‌توانند از یارانه بنزین برای خرید بنزین استفاده کنند و یا موارد دیگر./ تجارت نیوز

منبع: فردا

کلیدواژه: بنزین تک نرخی حذف کارت سوخت کارت سوخت بنزین حذف کارت سوخت بنزین تک نرخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۵۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا گفت: به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مهدی سیدهاشمی اظهار کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی مالکان خودروهای نوشماره و خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

وی افزود: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر محافظت می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع‌بندی خوبی رسیدیم.

هاشمی ادامه داد: در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که در پی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا تنها اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش دریافت و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت‌سنجی و پس از آن تأیید شدن یا نشدن را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 749653

دیگر خبرها

  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • دستگیری یک قاچاقچی با ٣٢ کارت سوخت در بم
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)
  • بازداشت قاچاقچی با ۳۲ کارت سوخت در بم