Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در اولین سالگرد درگذشت مرحوم علامه قاضی سید نیاز حسین نقوی؛ از علمای بزرگ و تأثیرگذار پاکستان، سمیناری به رسم یادبود از خدمات این عالم ربانی در مدرسه علمیه المنتظر در لاهور با حضور علمای شیعه و سنی از جمله حضور آیت الله حافظ سید ریاض حسین نجفی؛ رئیس وفاق المدارس شیعه، جعفر روناس؛ مسئول خانه فرهنگ ایران، صاحبزاده ابوالخیر زبیر؛ رئیس شورای همبستگی ملی، علامه افتخاری حسین نقوی؛ رئیس بنیاد امام خمینی (ره) و علامه محمد افضل حیدری؛ سرپرست مدرسه علمیه المنتظر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنرانان هر یک با تبیین زوایای مختلفی از زندگی مرحوم علامه نیاز حسین نقوی، از اقدمات ایشان در تقویت وحدت بین المسلمین در پاکستان و همچنین خدمات مرحوم در گسترش دین و ارزش‌های اهل بیت (ع) درپاکستان و دیگر کشورهای جهان تجلیل به عمل آوردند.

آیت الله حافظ سید ریاض حسین نجفی؛ رئیس وفاق المدارس شیعه پاکستان گفت: مرحوم علامه سید نیاز حسین نقوی به مدت ۲۵ سال در ایران عهده دار قضاوت بود و در طول این سنوات از ایشان به عنوان بهترین قاضی تجلیل به عمل آمد.

وی با بیان اینکه مرحوم نقوی از علمای حق گو پاکستان بود افزود: ایشان در مقابل حاکمان مختلف پاکستان نیز از بیان حقیقت ابایی نداشتند و به صورت صریح و روشن سخنان حق گویانه خود را بیان می‌کردند.

جعفر روناس؛ وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ کشورمان در لاهور، وفات این عالم بزرگ را خسارتی عظیم و حادثه و مصیبتی بزرگ برای ملت پاکستان دانست و گفت: ایشان عالمی با وقار و اهل خیر و خوبی برای همه، همراه با احترام متقابل در راه حل مسائل بین مذاهب بودند.

وی افزود: آن مرحوم در همین جامعه المنتظر تشکیلات بسیار مفصلی ایجاد نمودند که طلاب زیادی با امکانات فراوان به تحصیل و تبلیغ علوم دینی مشغول هستند.

روناس بیان کرد: علامه قاضی سید نیاز حسین نقوی مدیری مدبر و توانمند بودند که قریب به ۱۷ سال ریاست بزرگترین حوزه علمیه پاکستان را بعهده داشتند. در اتحادیه تنظیمات مدارس دینیه شامل: وفاق المدارس العربیه، وفاق مدارس سلفیه، وفاق مدارس اهل سنت، رابطه المدارس و وفاق المدارس شیعه، ایشان صاحب نفوذ و رأی بوده و در جلسات با سران کشوری و حتی لشگری بر حفظ آزادی عمل و استقلال مدارس تاکید و پافشاری داشتند.

وی گفت: تحولات اساسی در حوزه علمیه جامعه المنتظر (عج) که بیش از نیم قرن قدمت دارد و همچنین تأسیس مدارس در اسلام آباد، بلوچستان، نجف اشرف، دانمارک و ایتالیا از جمله خدمات ایشان است. در زمان شهادت شهید سلیمانی بزرگترین راهپیمایی و اجتماع اعتراضی را با بیش از ۱۵ هزار نفر شرکت کننده در لاهور برگزار کردند.

دکتر صاحبزاده ابوالخیر زبیر؛ رئیس شورای همبستگی ملی، ائتلافی از ۳۰ حزب شیعه و سنی نیز با تمجید از اقدامات وحدت آفرین مرحوم علامه سید نیاز حسین نقوی در پاکستان گفت: ایشان در راستای وحدت، با علمای جریان‌های گوناگون اسلامی در پاکستان از جمله بریلوی ها، دیوبندی ها، مشایخ و اهل حدیث رابطه‌ای گسترده و عمیق داشت.

در این سمینار مولانا عنایت علی شاکر و حسین شیرازی از کانادا و مولانا ثقلین نقوی از تانزانیا، وفات علامه نیاز حسین نقوی را سانحه‌ای غیر قابل جبران برای ملت تشیع در پاکستان دانستند.

علامه محسن مهدی، مولانا شاهد حسین نقوی، علامه ظفر شهانی، مولانا حسنین موسوی، مولانا حسین نجفی، مشتاق جعفری، حافظ کاظم رضا نقوی و مولانا زمان حسینی نیز در این سمینار سخنرانی کردند.

کد خبر 5339098

منبع: مهر

کلیدواژه: دانمارک حسین شیرازی ایتالیا حسینی امام خمینی پاکستان کانادا تانزانیا فعالیت های قرآنی قرآن قرآن کریم انقلاب اسلامی ایران ایران انقلاب آیت الله خامنه ای حوزه علمیه معرفی کتاب تهران قران امام خمینی عراق شیعه وفاق المدارس مرحوم علامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۵۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است

حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • در گذشت پیرترین معلم ایران در سن ۱۰۷ سالگی
  • کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت
  • معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • جشنواره «اتاق نمونه دانشجویی» دانشگاه علامه‌ طباطبائی برگزار می‌شود
  • جشنواره اتاق نمونه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • آیین گرامیداشت حاج حسین ندیم پدر شهیدان احمد و اسماعیل ندیم
  • مراسم گرامیداشت هفته معلم و عقیدتی سیاسی در خوی + تصاویر
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور