Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان از قرار گرفتن نام دانشگاه سمنان بر اساس رتبه‌بندی جهانی یو. اس. نیوز 2022 برای سومین سال متوالی در جمع بهترین دانشگاه‌های جهان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیف‌الله سعدالدین، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر گفت: بر اساس این رتبه‌بندی دانشگاه سمنان با امتیاز ۳۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ توانست رتبه ۲۸ ملی را در میان دانشگاه‌های سراسر کشور و رتبه یک هزار و ۴۱۲ را در سطح جهانی و جایگاه ۴۴۰ را در سطح آسیا به دست آورد.

سعدالدین بابیان اینکه حضور دانشگاه سمنان در نظام‌های ملی و بین‌المللی رتبه‌بندی از اهداف این دانشگاه است، افزود: بر اساس رتبه‌بندی یواس نیوز ۲۰۲۲ دانشگاه سمنان بالاتر از دانشگاه‌های رازی، کردستان، اصفهان، صنعتی سهند، شهید باهنر کرمان، صنعتی شیراز، امام خمینی، یاسوج، ارومیه، صنعتی شاهرود و جندی شاهپور اهواز قرارداد.

سعدالدین اظهار داشت: در این رتبه‌بندی دانشگاه سمنان در حوزه‌های موضوعی در مهندسی جایگاه ۴۷۰ جهانی، جایگاه ۴۸۹ در مهندسی برق و الکترونیک، جایگاه ۷۱۸ در علم مواد و جایگاه ۷۲۲ را در شیمی به خود اختصاص داده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان بابیان اینکه این نظام به رتبه‌بندی بیش از یک هزار و ۷۵۰ مؤسسه برتر از بیش از ۹۰ کشور پرداخته است خاطرنشان کرد: داده‌های ارزیابی این معیار‌ها با همکاری شرکت «کلاریویت آنالیتیکس»، ناشر پایگاه "اینسایتس" گردآوری می‌شود.

شایان ذکر است در حال حاضر دانشگاه سمنان، دارای بیش از ۱۴ هزار دانشجو و حدود ۴۰۰ عضو هیأت علمی است و در زمره یک درصد دانشگاه‌های تأثیرگذار علمی جهان قرار دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه سمنان وزارت علوم رتبه بندی دانشگاهها دانشگاه سمنان رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۶۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موعود شمخانی دستگیر شد
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • راه آهن شمال شرق ۲ رتبه دوم آموزش تخصصی را کسب کرد
  • اهمیت جایگاه خانواده برای جوانان تبیین شود
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • بوندس‌لیگا تحت تاثیر جنگ جهانی دوم قرار گرفت!‏