Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاری آریا- «اسفند 98 بود که تصمیم گرفتممدلvivobook-s431لپتاپ ایسوس رو بخرم. قیمتش توی دیجیکالا 12 میلیونو صد بود. روز بعد پول هام رو جمع و جور کردم و اومدم که سفارشش بدم؛ دیدم قیمتش شده 12 میلیون و هفتصد. 600 تومان افزایش قیمت به فاصله کمتر از 24 ساعت! طبیعتایکمسختم بود. به خاطر همین رفتم توی سایت ترب و این لپ تاپ رو سرچ کردم؛ با یه فروشگاهی آشنا شدم که اونجا قیمتش 11 تومن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خریدمش اما هیچ محصولی برام نیوردن! خلاصه اینکه بعد 20 روز و 2 بار مراجعه حضوری تازه تونستم اصل پولم رو پس بگیرم.

تو همین فاصله قیمت توی دیجیکالا شده بود 13 میلیون و پونصد! دوباره رفتم توی ترب و سرچ کردم. این بار با یه سایت دیگه آشنا شدم که کمترین قیمت رو داشت. زنگ زدم و قرار بر این شد که برای راحت شدن خیالم توی سایت سفارش بدم و در خونه پول رو پرداخت کنم. 3 هفته از اون سفارش هم گذشت و بازم خبری نشد. بعد اینکه تماس گرفتم گفتند:«این مدل رو توی انبار تموم کردیم» و دو مدل دیگه بهم پیشنهاد دادن. قیمت اون لپ‌تاپم هر روز بالا می‌رفت! شد 14 میلیون و ششصد!

من اون زمان قید خرید اون لپ تاپ رو زدم و الان قیمت همون لپ‌تاپ توی دیجیکالا 27 میلیون و هفتصده!

بعد این جریان بود که برام یه سوال بزرگ پیش اومد:«چطوری می‌شه قبل خرید اینترنتی از یه سایت جدید، از کیفیت خدماتش مثل ارسال و پشتیبانیش مطمئن شد؟یا اینکه کسی هست که بتونه جواب این سوال رو بده؟

بعد از فکر کردن به گزینه ای بهتر از تجربه‌های مشتریان قبلی اونجا نرسیدم.

و فقط مشتریانی که قبلا از اون فروشگاه خرید کرده بودن میتونستن بدون هیچ سوگیری‌ای بگن که خوب بوده یا نه.»

واینطوریبود که بعد از حدود یه سال از اون جریان، ماتوریتی متولد شد.

ماتوریتی چیست؟

ماتوریتی بستری آزاد و رایگان برای اشتراک گذاری‌ تجربه‌های خرید اینترنتی است. در این بستر با خوندن و کمک گرفتن از تجربه‌های خرید بقیه، می‌توان خرید بهتر و لذت‌بخش‌تری داشت.

همچنین می‌توانیم تجربه‌های خرید خودمان رو به گوش هزاران نفر برسانیم و به آن‌ها هم حس خوب بعد از یک خرید لذت‌بخش را هدیه بدیم یا حداقل از تکرار یه تجربه بد برای بقیه جلوگیری کنیم.

در واقع ماتوریتی راوی قدرت تجربه‌ها است. تجربه‌هایی که پشت هرکدام قصه‌ای ارزشمند وجود داره که هنگام خرید به تصمیم‌گیری مطمئن‌تر ما کمک بسیار زیادی خواهند کرد.

نوشتن تجربه‌ روی کسب و کارها هم تاثیری دارد؟

کسب‌وکارها هم با استفاده از ابزارهای ماتوریتی میتوانند حرف‌های مشتریانشان را بشنون، به آن‌ها پاسخ بدن و با تحلیل‌ها و اطلاعاتی که در اختیارشان قرار داده می‌شود به طور مستمر بهبود داشته باشند.

در نتیجه این اتفاق‌ها، اعتماد در فضایی شفاف و بدون سوگیری و فیلترینگ به وجود خواهد آمد. و ما حس خوب بعد خریدهای لذت‌بخش را به فراوانی تجربه خواهیم کرد.

چگونه با استفاده از ماتوریتی خیالم از یک خرید مطمئن راحت است؟

در حال حاضر بیش از 6 هزار تجربه در 10 دسته‌بندی توی سایت ماتوریتی (matority) وجود دارد که کمک می‌کند تا با استفاده از تجربه بقیه در مورد خرید از یک فروشگاه تصمیم بگیریم یا با فروشگاه هایی که بهترین تجربه‌ها را برای مشتریان خود به وجود آورده‌اند آشنا شویم.

برای مشاهده تجربه‌های بقیه از یک فروشگاه خاص کافیست اسم آن را در سایت جست‌وجو کنیم و برای آشنایی با بهترین فروشگاه‌ها با استفاده از دسته‌بندی‌ها و برچسب‌های برندها با کیفیت‌ترین فروشگاه را در یک دسته بندی یا محصول خاص پیدا کنیم.

چگونه با به اشتراک گذاشتن تجربه خریدمان، نجات‌بخش هزاران نفر دیگر می‌شویم؟

با استفاده از دکمه نوشتن تجربه در سایت می‌تونید به راحتی تجربه خریدتون از یک فروشگاه را با بقیه به اشتراک بزارید. همچنین در صورتی که اون فروشگاه جزو حدود 1000 فروشگاه موجود در ماتوریتی نباشد، می‌توانید به راحتی آن فروشگاه را ثبت و تجربه خود را در مورد آن به اشتراک بگذارید.

در نتیجه اگر تجربه بدی را در سایت ثبت کنیم و آن را در اختیار دیگران بذاریم، هم از تکرار یک اتفاق بد جلوگیری کردیم و هم صدایمان را به گوش کسب و کار مورد نظر رسانده‌ایم.

در رگ‌های ماتوریتی، آزادی در جریان است!

همانطور که گفته شد، ماتوریتی بستری آزاد و مستقل است. در ماتوریتی برخلاف بسیاری از کسب و کارهای آنلاین، هیچگونه فیلتری روی تجربه‌های شما اعمال نمی‌شود. اگر نظر شما حاوی موارد سیاسی یا کلمات رکیک نباشد، بلافاصله بعد از ثبت در سایت قرار می‌گیرد و نفع و ضرر هیچ کسب و کاری در تجربه‌های شما تاثیری نخواهد داشت! بنابراین در رگ‌های ماتوریتی آزادی در جریان است و ما تمام تلاش مان ایجاد بستری بی‌طرف است که در آن هم کسب و کارها و هم مشتریان همزمان برنده میدان نبرد علیه تجربه بد و تلخ باشند!

با تمام قوا در برابر تقلب می‌ایستیم!

سوال مهمی که این وسط پیش می‌آید این است که اگر کسی تجربه غیرواقعی ثبت کرده باشد، تکلیف چه خواهد بود؟

در جواب باید گفت که این کاملا طبیعی است که هر برندی تعدادی وفادار و تعدادی ناراضی داشته باشند. حتی بهترین برندهای دنیا هم مشتریان ناراضی‌ای دارند.

بنابراین کاملا ممکن است کســی تجربه منفی برای یک برند بنویســد و برند ادعــا کند که این تجربه تقلبی و کار برند رقیب اســت و اصلا خریدی اتفاق نیفتاده است. در این صورت هر برند با پنلی کــه در اختیار دارد تجربه را پرچمگــذاری میکند و آن تجربه مخفی می‌شــود. یک پیام بــرای نویســنده پیام ارســال می‌شــود که با توجه به ادعای برند از او میخواهیم پیامکــی، تصویری مبنی بر اینکه نشان دهنده خرید از آن برند باشد، برای کارشناسان ماتوریتی ارسال کند. 3روز هم به نویســنده وقت داده میشود و اگر در3روز ثابت شــد تجربه مجددا نمایش داده می‌شــود و اگر مدرکی ارسال نشود، تجربه حذف خواهد شد.مــورد دیگری هم که هست مثال کاربری تجربه خوب یا بد نوشــته و برند تصمیم به تشــکر یا دلجویی می‌گیرد. یک دکمه‌ای هســت به نام پیداکردن نویســنده که از او می‌خواهد شماره تماس یا پیگیری خود را در صورت تمایل برای برند ارسال کند و برند بر اساس سیاست‌ها‌ی مشتری مداری مجموعه خودش می‌تواند از نویسنده دلجویی کند.

منبع: https://matority.com/



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خرید اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۶۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا

به گزارش صدای ایران از انتخاب،محمدجواد ظریف می‌گوید در جهان امروز دیگر قطب نخواهیم داشت، اما یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود. اعراب منطقه و اسراییل به همین دلیل با برجام مخالف بودند که نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند. 

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران در سلسله نشست‌های چهلمین سال تاسیس انتشارات اطلاعات و در نشست اول آن با عنوان «ژئوپلیتیک خلیج‌فارس» به سخنرانی پرداخت که مهمترین اظهارات او به نقل از جماران به شرح زیر است:

دنیا گرفتار چالش شناختی است.

خطا‌هایی که بعضا صورت می‌گیرد به دلیل شناخت و ادراک نادرست است.

دوستان ما در جنوب خلیج فارس ادراک خود را اصلاح می‌کنند و ما در اصلاح این ادراک تا حدودی عقب هستیم.

هنوز این تفکر غلط خرید امنیت در این کشور‌های عربی وجود دارد البته ان‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توانند با وابستگی به یک قطب برای خود امنیت تامین کنند.

کویت قبل از اینکه به کشتی‌های خود پرچم امریکا بزنند پرچم شوروی را نصب کرده بودند

این کشور‌ها این مشکل ادراکی را کماکان دارند که باید امنیت را خرید و نخستین آنها صدام بود. آنها تلاش کردند امنیت را با کمک صدام بخرند.

یکی از رهبران کشور‌های حاشیه خلیج فارس شخصا به آقای روحانی گفتند که ما ۷۵ میلیارد دلار به صدام پرداخت کردیم.

زمانی که ایران قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفت و طارق عزیز گفت تا مذاکره صورت نگیرد، آتش بس صورت نمی‌گیرد، دبیرکل وقت سازمان ملل به وزیرخارجه وقت دولت ریگان زنگ زد و او به دبیرکل جواب داد که ما در مهرماه که به نیویورک بیاییم با شما در این باره گفتگو خواهیم کرد. می‌دانید که تاریخ را نمی‌توان فراموش کرد.

وقتی این شرایط پیش امد دبیرکل به پادشاه وقت سعودی زنگ زد و ملک فهد در تماس با صدام، او را به پذیرش آتش بس متقاعد کرد. پادشاه وقت به صدام می‌گوید: «غرور ایرانی را زیر پا نگذار.» عربستان در ان زمان این فهم را داشت که نمی‌تواند کاملا به صدام اعتماد و تکیه کند، اما در عمل متفاوت هم عمل می‌کرد. 

وقتی سیاست خرید امنیت از عراق شکست خورد، این کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس برای خرید امنیت به سراغ شوروی و امریکا رفتند.

همین کشور‌ها امروز برای خرید امنیت به سراغ اسراییل رفتند و متوجه نیستند که اسراییل در تاریخ خود از هیچکس حمایت نکرده و حتی به امریکایی‌ها در مذاکرات آزادی گروگان‌ها لگد زده اند. اسراییل در تاریخ تقلبی خود به هیچکس رحم نکرد. این اشتباه شناختی کنار نرفته است.

زمانی که آرامکو را تیر غیب زد، سعودی‌ها انتظار حمایت از آمریکا داشتند و حالا هم به دنبال خرید امنیت از اسراییل هستند

اشتباه ادراکی دوم ما و اعراب این است که فکر می‌کنیم امریکا به دنبال گسترش حضور خود در منطقه است، اما امریکا به انتقال حضور و نفوذ به خارج از این منطقه است.

امریکا دیگر قدر قدرت نیست. ما قدرت بزرگ داریم، اما هژمون نداریم. در جهان امروز دیگر قطب نخواهیم داشت، اما یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود. اعراب منطقه و اسراییل به همین دلیل با برجام مخالف بودند که نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند.

امریکا در حال برون سپاری تامین امنیت به اسراییل است و کشور‌های عربی منطقه که به دنبال عادی سازی رابطه با اسراییل هستند باید بدانند که دیر یا زود قربانی تامین منافع اسراییل خواهند شد

اشتباه ادراکی سوم که به ما هم بازمی گردد این است که اگر با چیزی مخالفت کردیم و، چون خود را مرکز مشروعیت عالم می‌دانیم اگر به چیزی مشروعیت ندهیم جنبه اجرایی و عملیاتی پیدا نمی‌کند. در کاسپین این اشتباه را مرتکب شدیم و در مذاکرات شرکت نکردیم و بستر دریا را در غیاب ما تقسیم کردند.

عدم حضور به معنای عدم شکل گیری از ترتیبات امنیتی خلیج فارس نیست بلکه به معنای عدم تامین منافع شما است. مگر جلوی طالبان را توانستیم بگیریم؟ خیر؛ از روند مذاکره حذف شدیم. همین قاعده درباره مسیر‌های مواصلاتی هم هست که از این مسیر‌ها دور ماندیم و بعضا حذف هم شدیم.

در دنیای کنونی هم امریکا نمی‌تواند با وتو در شورای امنیت، مانع از قدرت مقاومت مردم غزه شود. جنگ اسراییل با مردم غزه هفت ماه است که ادامه پیدا کرده، اما جنگ اسراییل با کشور‌های عربی شش روزه تغییر کرده است. آمریکا نمی‌تواند تصمیم گیری‌ها را وتو کند و این را دنیا و مردم و افکار عمومی این را ثابت کرده اند.

دو مبنای بازدارندگی، نصر خدا و قدرت مردم هستند.

مهم‌ترین کاری که می‌توانستیم پس از جنگ غزه بکنیم این بود که پیشنهاد توافق منع تجاوز به کشور‌های منطقه داده و کنش ایران هراسی را نابود کنیم

تصویر ترسناک ساختن از ایران، هدف اسراییل است و ما هم نباید در این تله بیفتیم.

این اشتباه ادراکی ما که خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد اشتباه است. تصور نکنیم اگر fatf را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم و با تبعات ان روبه رو نمی‌شویم

دنیای امروز هرروز در حال تغییر است و ما هم هرروز باید فکر خود را نو کرده و تفکر جهان دو قطبی را کنار بگذاریم و واقعیت‌ها را ببینیم

بسیاری از انگاره‌های ما درباره نظم جهانی و حتی مردم خودمان غلط است

همسایه‌ها برای ما فرصت هستند.

مردم برای ما فرصت هستند نه تهدید. به فرصت، امکان بالندگی بدهیم

دیگر خبرها

  • خیال بارسا راحت: پدری ۲۰۲۱ تکرار نخواهد شد
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • از کجا میشه لوازم یدکی چانگان خرید و ارسال داشته باشه؟
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • نکات کلیدی که قبل از خرید فایل گرافیکی لایه باز باید بدانید
  • فروش اینترنتی دارو
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک