Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@21:13:04 GMT

شناسایی درمانی جدید برای کووید ۱۹

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۷۰۴۵

متخصصان علوم پزشکی از شناسایی درمانی جدید برای بیماری کووید۱۹ خبر دادند که مانع از تکثیر ویروس سارس-کوو۲، ویروس عامل این بیماری می شود.

به گزارش ایسنا، تمامی ویروس ها از جمله کروناویروس پس از ورود به بدن برای تکثیر خود، سلول‌ها را آلوده کرده و باعث تولید ویروس های جدید می شوند.

داده های این مطالعه جدید که توسط مجله تخصصی Metabolite منتشر شد، نشان داد که سلول‌های آلوده به سارس-کوو۲ تنها زمانی می‌توانند کروناویروس‌های جدید تولید کنند که مسیر "متابولیک پنتوز فسفات" در آنها فعال شود و این در حالی است که استفاده از داروی "بنفوکسی تیامین" که به عنوان یک مهارکننده این مسیر شناخته می شود، مانع از تکثیر سارس- کوو۲ شده و سلول های آلوده به آن، کروناویروس تولید نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسیر "متابولیک پنتوز فسفات"، مسیری است که هگزوزها و پنتوزها را به یکدیگر تبدیل می‌کند. این مسیر که در بیشتر اندامگان رخ می‌دهد به عنوان منبع تولید ترکیبات کاهنده (NADPH) و پنتوزها برای فرایندهای بیوسنتز عمل می‌کند و فعال شدن آن به تکثیر ویروس در سلول‌های آلوده منجر می شود.

داده های مطالعه دانشکده علوم زیستی دانشگاه کنت در انگلیس و موسسه ویروس‌شناسی پزشکی در دانشگاه گوته، فرانکفورت نشان داد که این دارو همچنین فعالیت ضد ویروسی داروی "۲-داکسی-دی-گلوکز" را نیز افزایش می‌دهد؛ دارویی که متابولیسم سلول میزبان را برای کاهش تکثیر ویروس تغییر می دهد.

داده های این مطالعه نشان می دهند که مهارکننده های مسیر پنتوز فسفات مانند بنفوکسی تیامین چه به صورت مستقل و چه در ترکیب با سایر درمان ها، گزینه درمانی جدیدی برای بیماری کووید۱۹ محسوب می شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، علاوه بر این، مکانیسم ضد ویروسی بنفوکسی تیامین نسبت به سایر داروهای کووید-۱۹ مانند رمدسیویر و مولنوپیراویر متفاوت است. بنابراین ویروس های مقاوم به داروهای قبلی ممکن است در برابر بنفوکسی تیامین آسیب‌پذیرتر باشند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول حمله سایبری کارت اعتباری یارانه طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن شناسایی درمان جدید ربیع الاول حمله سایبری کارت اعتباری یارانه طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۷۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ