Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت از تدوین آیین‌نامه گرنت‌های ارتباط با صنعت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، محمدرضا منظم رئیس مرکز توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: آیین‌نامه نحوه تخصیص امتیاز اعتبارات ویژه به طرح‌های ارتباط با صنعت با جذب اعتبار از بخش خصوصی و دولتی و همچنین خدمات آزمایشگاهی کنشگران فعال در طرح‌های خدماتی ارتباط با صنعت تدوین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این آیین‌نامه پیرو امضای تفاهم‌نامه اعطای گرنت به پژوهش‌های تقاضامحور حوزه ارتباط با صنعت میان معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران (نیماد) تدوین شده است.

منظم گفت: در این آیین‌نامه، معیار میزان جذب اعتبار از منابع بخش‌خصوصی و دولتی، تنوع منابع جذب اعتبار و دفعات تکرار از یک منبع و همچنین نحوه ترکیب تیم پژوهش و تعریف پژوهشگر پسادکتری صنعتی در پروژه‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی به منظور حمایت پژوهشگران برای جذب منابع خارج از دانشگاه برای اولین طرح پژوهشی ارتباط با صنعت مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه حمایت‌ها در دو جنبه محقق و دانشکده/ مرکز تعریف شده است، افزود: هنگامیکه پژوهشگر قراردادی را با بخش خصوصی یا دولتی منعقد ‌کند و منابعی را از این طریق جذب کند طبق شرایط آیین‌نامه امتیازبندی می‌شود و موسسه نیماد هم طبق تفاهم نامه نسبت به پرداخت گرنت متعهد خواهد شد.

رئیس مرکز توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی در تیپ‌های سه‌گانه در پرداخت گرنت‌ها متفاوت دیده شدند به این معنی که دانشگاه تیپ یک تا سقف بالاتری می‌تواند گرنت پرداخت کند نسبت به دانشگاه تیپ سه و در نهایت طبق جدول تدوین شده حمایت‌هایی که به مبلغ بالاتری نیاز دارند به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت سپرده می شود.

منظم به جذب اعتبار طرح خدمات آزمایشگاهی از بخش خصوصی یا دولتی اشاره کرد و گفت: این گرنت نیز مختص دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها، مراکز تحقیقاتی و موسسات مرتبط که اعضای هیات علمی و پژوهشگران غیرهیات علمی رسمی و پیمانی آن واحد، اعتباری را از بخش خصوصی یا بخش دولتی جهت انجام خدمات آزمایشگاهی جذب کنند.

به گفته رئیس مرکز توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، این گرنت در جهت تجهیز زیرساخت‌ها و فراهم کردن امکانات مورد نیاز آن مرکز یا دانشکده یا پژوهشکده هزینه خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه هدف ایجاد انگیزه برای بخش خصوصی است تا در طرح‌های ارتباط با صنعت پژوهشی و خدمات آزمایشگاهی نقش موثرتری را برعهده بگیرد، افزود: به طور کلی چرخ پژوهش در راستای نیاز جامعه توسط بخش خصوصی گردانده می‌شود زیرا به دلیل اهمیت بازگشت سرمایه و به سود نشاندن آن در انتخاب موضوع، نظارت و پیگیری، کیفیت اجرا توجه بیشتری می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی گرنت پژوهشی ارتباط با صنعت ارتباط با صنعت خدمات آزمایشگاهی جذب اعتبار علوم پزشکی بخش خصوصی آیین نامه تدوین شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۷۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی گفت: در راستای دستور وزیر بهداشت و با توجه به ماموریت مهم و جدید جوانی جمعیت (دستیابی به نرخ باروری ۲.۵) تقویت ساختار تشکیلاتی متناظر مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور امری ضروری بود که پس از بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته توسط معاونت‌های توسعه و بهداشت به جمع بندی نهایی رسید و ابلاغ شد.

وی بیان داشت: از جمله مواردی که در ساختار جدید به آن توجه ویژه شده است موضوع بازنگری گروه‌های سنی بود که با توجه به این اقدام و تقویت ساختاری صورت گرفته انتظار می‌رود شاهد رشد و شکوفایی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور باشیم.

مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت پیش از این با عنوان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در معاونت بهداشت وزارت بهداشت فعالیت داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی