Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان این‌که ۷۲.۱ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال خوزستان حداقل یک دوز واکسن را دریافت کرده‌اند، گفت: این میزان پوشش واکسیناسیون، ۵ تا ۶ درصد از میانگین کشوری کمتر است.

گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر هفت شهر استان خوزستان در وضعیت زرد و یک شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس رامهرمز در وضعیت نارنجی و شهرهای خرمشهر، شوشتر، اندیمشک، آبادان، دزفول، اهواز و مسجدسلیمان در وضعیت زرد و مابقی شهرها در وضیت آبی قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به ادامه کاهش مراجعه و بستری در مراکز درمانی، گفت: در حال حاضر ۴۳۱ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خوزستان بستری‌اند که ۲۸۵ نفر از این تعداد در بخش‌های عادی و ۱۴۶ نفر در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند.

وی افزود: در هفته گذشته موارد ابتلا به بیماری در استان خوزستان نسبت به هفته قبل از آن ۲۸ درصد، بستری ۲۴ درصد و فوت ۲۰ درصد کاهش یافته است.

ابول‌نژادیان بیان کرد: امروز تعدادی از شهرهای استان‌های دیگر در وضعیت قرمز قرار گرفتند که این وضعیت نشان می‌دهد با کوچک‌ترین سهل‌انگاری ممکن است در وضعیت رنگ‌ها تغییر ایجاد شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تزریق ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن کرونا در استان خوزستان تا ۶ آبان‌ماه، بیان کرد: تاکنون ۴۶ درصد جمعیت استان خوزستان هر دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: ۷۲.۱ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال خوزستان حداقل یک دوز واکسن را دریافت کرده‌اند که این میزان پوشش واکسیناسیون، ۵ تا ۶ درصد از میانگین کشوری کمتر است. این مساله به علت تبلیغات سوء علیه واکسیناسیون و عدم استقبال برخی مردم از واکسیناسیون است.

ابول‌نژادیان گفت: بر اساس اطلاعات سامانه سیب، پوشش واکسیناسیون گروه ۱۲ تا ۱۸ سال استان خوزستان ۶۱.۲ درصد اما بر اساس اعلام آموزش و پرورش خوزستان ۶۸ درصد است که شاید این تفاوت آماری به دلیل ترک تحصیل برخی از این دانش‌آموزان باشد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خوزستان علوم پزشکی جندی شاپور اهواز پوشش واکسیناسیون استان خوزستان دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۷۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی

بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به تشریح آمار مقایسه‌ای وضعیت زنان سرپرست خانوار در استان کرمانشاه پرداخت و گفت : بر اساس نتایج سرشماری‌های عمومی نفوس و مسکن در ۱۳۹۵ درصد زنان سرپرست خانوار با افزایشی معادل ۶.۲۱ برابر به ۱۲.۷ درصد رسیده است.

وی افزود: این درصد در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ معادل ۱۳.۱ درصد بوده که نسبت به با میانگین کشوری ۰.۴ بالاتر است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ آمار زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد حمایتی در کرمانشاه پنج هزار و ۷۸۰ خانوار معادل ۷.۶ درصد کل زنان سرپرست خانوار استان است.

شهبازی مهم‌ترین دلیل تقاضای حمایت از سوی زنان سرپرست خانوار این استان را فوت سرپرست خانوار با بیش ۵۲.۶ درصد و بعد از آن به ترتیب طلاق با حدود ۲۲.۴ درصد، از کار افتادگی سرپرستان خانوار با ۱۵ درصد، دختران خودسرپرست و سرپرست خانوار هشت درصد و همچنین اعتیاد و زندانی بودن با حدود ۲ درصد اعلام کرد.

وی به مشکلات مسائل مبتلا به زنان سرپرست خانوار کرمانشاه پرداخت و افزود: اساسی‌ترین آن، مسئله مسکن است به طوری که ۲ هزار و ۹۵۵ بانوی سرپرست خانوار در این استان فاقد مسکن شخصی هستند.

شهبازی اضافه کرد: بالا رفتن هزینه‌های اجاره‌بهاء و خرید مسکن، این زنان را مجبور به زندگی در حاشیه شهر خواهد کرد که آسیب‌های اجتماعی را برای این گروه افزایش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به دیگر مشکلات زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: بیکاری و یا اشتغال کاذب، مشاغل فصلی، کشاورزی و فعالیت‌های تولیدی و خدماتی در منزل بدون چتر حمایتی قانون کار و بیمه و در محیط‌های بعضاً نامناسب و ناایمن از نظر استاندارد با دستمزد ناکافی از دیگر مشکلات این قشر است.

وی تاکید کرد: همه این مشکلات موجب پس‌رفت رفاه زندگی و کاهش سلامت جسم و جان زنان سرپرست خانوار می‌شود که چالش توانمندسازی پایدار را به همراه خود دارد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده