Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@17:01:47 GMT

مردم به شهرداری خرم‌آباد بی‌اعتماد هستند

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۹۲۰۴

مردم به شهرداری خرم‌آباد بی‌اعتماد هستند

ایسنا/لرستان شهردار خرم‌آباد، گفت: مردم نسبت به شهرداری خرم‌آباد بی‌اعتماد هستند و ارتباط دو سویه بین ما و مردم وجود ندارد که بیشترین مشکل به شهرداری برمی‌گردد و شما خبرنگاران می‌توانید پل ارتباطی ما باشید.

سعید فتوحی، امروز شنبه، هشتم آبان، در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: اصحاب رسانه چشمان بینای شهرداری و تمام دستگاه‌های اجرایی استان هستند و همه دلسوز این شهر هستند و دوست دارند پیشرفت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر ما نتوانیم با همراهی و همدلی یکدیگر مشکلات مرکز استان را حل کنیم کسی خارج از این شهر نمی‌تواند کاری برای ما انجام دهد.

فتوحی بیان کرد: اگر قرارگاه خاتم به شهر خرم‌آباد بیاید با این وضعیت مالی شهرداری می‌توانیم تقاطع غیرهم‌سطح بزنیم اگر نه ما خودمان آنقدر بودجه نداریم که بتوانیم کاری کنیم.

شهردار خرم‌آباد، تصریح کرد: مردم نسبت به شهرداری خرم‌آباد بی‌اعتماد هستند و ارتباط دو سویه بین ما و مردم وجود ندارد که بیشترین مشکل به شهرداری برمی‌گردد و شما خبرنگاران می‌توانید پل ارتباطی ما باشید.

وی افزود: نزدیک ۴۰۰ میلیون تومان هزینه تعمیر پله برقی پل عابر پیاده میدان امام حسین(ع) است که واقعاً چنین هزینه‌ای نداریم.

فتوحی با اشاره به این‌که دنبال کارهای پوپولیستی نیستم، عنوان کرد: دنبال انجام کارهای سلیقه‌ای نیستم، نحوه انتخاب من شهرداری براساس طایفه نیست، توصیه و سفارش هم هست اما خودم تصمیم می‌گیرم.

شهردار خرم‌آباد ادامه داد: به خدمت به محلات محروم اعتقاد دارم، هدفم بیشتر مناطق محروم است منطقه فلک‌الدین را چندین بار بازدید کردم، در بودجه ۱۴۰۰ پروژه‌های زیاد پیش‌بینی نشده است.

وی عنوان کرد: ۲۵۰ سطل زباله در سطح شهر داریم که هزینه زیادی داشت، بودجه شهرداری خرم‌آباد ۳۰۰ میلیون تومان است و بالای ۳۰۰ میلیارد تومان بدهی جاری داریم که ماهانه حدود ۲۵۰ میلیون تومان هزینه جاری داریم.

فتوحی افزود: تمام پروژه‌های ما از محل درآمدهای جاری انجام می‌شود، وضعیت مالی ما خوب نیست پروژه‌ها به صورت کُند انجام می‌شود.

شهردار خرم‌آباد تصریح کرد: تعداد بیکار شهر زیاد است و همه به این کار رو آوردند و ما نیز در قبال خانواده این افراد مسئول هستیم، در صورت جمع‌آوری با مأموران شهرداری مقابله می‌کنند و به‌عنوان شهردار دوست نداریم نان کسی را ببریم برای ساماندهی همه باید کمک کنند.

وی افزود: تمام سرعت‌گیرهایی که در سطح شهر اجرا می‌شود مصوبه شورای ترافیک است و ما در شهر خرم‌آباد طرح جامع ترافیک نداریم که این یک معضل است.

فتوحی عنوان کرد: پروژه برج دوقلو در حق شهرداری اجحاف شده ۱۷۰۰۰ متر زمین داشتیم ۲۵ درصد سهم شهرداری در نظر گرفته شده است از شرکت معین کوثر که قرار بود ظرف ۴۰ ماه پروژه را تحویل دهد از طریق ماده ۳۸ شکایت کردیم.

شهردار خرم‌آباد بیان کرد: شهربازی کیو را قبل از کرونا واگذار کردیم و حدود ۲۹ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌کند و ۱۰ سال بهره‌برداری می‌کند و سالی ۷۵۰ میلیون تومان به شهرداری می‌دهد و شهرداری در ۱۰ سال ۱۹ میلیارد تومان درآمد داشته است، پیشرفت فیزیکی به ۶۰ رسیده و امید داریم تا عید شهربازی را افتتاح کنیم.

وی ادامه داد: اگر سالی ۱۸ هکتار فضای سبز در شهر خرم‌آباد اجرا کنیم نیم هکتار به فضای سبز اجتماعی ما اضافه می‌شود، چند فضای سبز را در نظر گرفتیم بام خاطره‌ها را در آتشین که الان ۱۰۰ هکتار آن راه شکافی را انجام داده‌ایم آب را به آنجا بردیم و پنج میلیارد تومان تأمین اعتبار کردیم.

فتوحی ادامه داد: دنبال تبدیل پارک شهر خرم‌آباد به پارک مشاهیر هستیم، پارک هفت هکتاری پادگان ۰۷ را داریم، ارتش و میراث فرهنگی با هم اختلاف دارند که باعث شده کار ما کُند شود.

شهرداری خرم‌آباد، بیان کرد: در هفته پدافند غیرعامل در بحث افزایش ظرفیت سردخانه آرامستان خرم‌آباد کار کردیم، نصب ژنراتور اضطراری برق آرامستان‌ها را داشتیم، راه‌اندازی دستگاه البسه سوز را داشتیم و تا پایان سال اجرای طرح جامع پدافند غیرعامل را داریم.

وی افزود: ظرف چند روز آینده پارک نسترن و دو پارک دیگر افتتاح می‌شود، یکی از پارک‌ها در کنار کوره آجرپزی دباغ است که تنها اثر صنعتی ثبت شده در کشور است.

فتوحی ادامه داد: تقاطع‌های غیرهم‌سطح شریعتی، ورودی مسکن مهر و بعداز پل ۹دی از نان شب واجب‌تر هستند.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداري نشست خبری شهرداری خرم آباد شهردار خرم آباد میلیارد تومان میلیون تومان شهر خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۹۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد

شهردار کرمانشاه، گفت: ادعای مطرح شده درباره برخی بندهای لایحه بودجه ۱۴۰۳ و سرفصل‌های عنوان شده، صحت ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نادر نوروزی در نشست خبری که امروز در شهرداری برگزار شد، اظهار داشت: کلیات بودجه 1403 شهرداری در موقع مناسب و براساس دستورالعمل‌های وزارت کشور تحویل شورای شهر شده است.

وی با اشاره به اینکه در هفتم اسفندماه سال گذشته جلسه فوق‌العاده برگزار و کلیات بودجه 1403 مصوب شد، عنوان کرد: ریاست شورا مصوبه کلیات بودجه را تا 28 اسفندماه به فرمانداری ارسال نکرد و 10 روز بعد از تصویب اولیه رأی‌گیری دیگری انجام داده و دو دوازدهم بودجه را به تصویب رساند.

شهردار کرمانشاه گفت: بنابراین دو مصوبه برای بودجه وجود داشته که مورد دوم غیرقانونی است و هیئت تطبیق فرمانداری به این مصوبه ایراد گرفته و غیرقانونی دانسته شد، اما به جهت ضرورت و پیشبرد امور شهری رد نشد و تخلف آن در هیئت حل اختلاف رسیدگی می‌شود.

وی افزود: بودجه در نظر گرفته شده برای امسال 6800 میلیارد تومان بود که با کاهش 500 میلیون تومانی از سوی شورای شهر به 6300 میلیارد تومان تقلیل یافت و کلیات بودجه تصویب شد.

امکان انحراف در بودجه با وجود نظارت دستگاه‌ها وجود ندارد

نوروزی با بیان اینکه علاوه بر شورای شهر 11 دستگاه از جمله بازرسی کل کشور بر شهرداری نظارت دارند، عنوان کرد: سرفصل‌های عنوان شده در بودجه شهرداری از سوی رئیس شورای شهر صحت ندارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از آیتم‌ها برای تعیین بودجه میزان تحقق بودجه سال گذشته شهرداری است، گفت: بودجه سال گذشته 4950 میلیارد تومان بود که به صورت نقدی و غیرنقدی تحقق یافته است.

شهردار کرمانشاه میزان تحقق بودجه سال گذشته را 70 درصد عنوان کرد و افزود: شورای شهر تنها تحقق به صورت نقدی را در نظر گرفته و به همین دلیل میزان تحقق بودجه را 51 درصد اعلام می‌کند.

نوروزی با بیان اینکه میزان تحقق بودجه در کرمانشاه نسبت به سایر کلانشهرها مطلوب است، گفت: کرمانشاه 11 هزار هکتار وسعت و یک میلیون نفر جمعیت دارد و درآمد به گزارش مالی بستگی دارد و بخشی از درآمد از مالیات است، اما کرمانشاه سهم ارزش افزوده زیادی ندارد.

وی با اشاره به اینکه نرخ افزایش حقوق و دستمزد و خدمات نیز بر تنظیم بودجه مؤثر است، افزود: براساس دستورالعمل وزارت کشور مجوز افزایش 40 درصدی بودجه نسبت به سال گذشته داده شده است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه تمام بندهای لایحه بودجه 1403 در دفترچه بودجه سال‌های قبل نیز وجود داشته است، گفت: تمام بندها و آیتم‌ها در کمیسیون اقتصادی و برنامه‌ریزی شورای شهر بررسی شده است.

نوروزی با اشاره به مقایسه بودجه شهرداری کرمانشاه با شهرهای با جمعیت کمتر، افزود: باید پنج درصد کل بودجه، بودجه فرهنگی باشد، اما شورای شهر با تقلیل بودجه، بودجه فرهنگی را به 22 میلیارد تومان کاهش داد.

وی با بیان اینکه امور شهری در گرو تصویب بودجه است، گفت: با وجود اینکه درخواست طرح دوفوریتی لایحه بودجه از طرف ما مطرح شد، اما رئیس شورا عنوان کرد که باید به کمیسیون ارجاع داده شود در صورتی که طرح دوفوریتی باید بلافاصله مطرح شود و نیازی به ارجاع به کمیسیون را ندارد.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه هیچ مدیری در بودجه دستگاه خود کارشکنی نمی‌کند، بیان کرد: براساس قانون تصویب لایحه بودجه تا 15 اردیبهشت‌ماه فرصت دارد.

مصرف 280 هزار تن آسفالت برای شهر کرمانشاه 

وی با اشاره به شبهات مطرح شده درباره برخی بندهای لایحه بودجه، عنوان کرد: مجموع اعتبار سال گذشته سازمان عمران و معاونت عمرانی شهرداری 290 میلیارد تومان بوده که همه برای اقداماتی از جمله آسفالت هزینه شده است.

نوروزی گفت: مجموع اعتبار پیش‌بینی شده سال 1403 برای سازمان عمران و معاونت عمرانی 320 میلیارد تومان است و این رقم نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه غیر از اعتبارات بخش عمرانی 200 تن قیر رایگان از وزارت راه دریافت شده است افزود: 280 هزار تن آسفالت برای کرمانشاه استفاده و بیش از 2000 کوچه و 26 شهرک آسفالت شده است.

انتظار یک ساله تبدیل وضعیت کارگران بازیافت در شورای شهر 

وی با اشاره به تبدیل وضعیت کارگران بازیافت، عنوان کرد: لایحه تبدیل وضعیت 1700 کارگر بازیافت از اردیبهشت سال گذشته تقدیم شورای شهر شده، اما از آن زمان تاکنون به آن رسیدگی نشده است.

نوروزی درباره شبهات مطرح شده درباره استخدامی‌های شهرداری گفت: بنابر آمار 300 نفر کارشناس از شهرداری بازنشسته شده‌اند اما ما یک سوم آن را جذب کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: چنانچه شهرداری از بخش خصوصی استفاده کند یا برای فعالیت‌ها برون‌سپاری کند باید به ازای هر 1000 نفر 6 نفر نیرو داشته باشد.

شهردار کرمانشاه عنوان کرد: شهرداری کرمانشاه با وجود اینکه برون‌سپاری نکرده و تمام اقدامات توسط نیروهای شهرداری انجام می‌شود اما 4435 نیرو دارد و 2000 کارگر کم دارد. 

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است
  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید