Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شنبه شب ایرنا از خانه ملت، سیدرضا تقوی رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در تشریح دیدار اخیر اعضای این مجمع با رئیس جمهوری، گفت : در این دیدار مسائلی مانند حمل و نقل عمومی، آلودگی هوا، خودروهای دپو شده در گمرکات، مالیات، تراکم فروشی، بهداشت و درمان، شهرسازی، شهرک‌های اقماری و حاشیه نشینی مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که هر کدام از نمایندگان با توجه به تقسیم بندی وظایف، دیدگاه های و مشکلات را مطرح کردند، ادامه داد: یکی از نمایندگان با توجه به جمعیت 12 تا 13 میلیونی تهران از رئیس جمهوری درخواست کرد که پایتخت به سه استان تقسیم شود تا مدیران و دستگاه های اجرایی بهتر بتوانند به امور استان رسیدگی کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم افزود: از آیت الله رئیسی درخواست شد که با توجه به این که  ۵۴ درصد مالیات کل کشور از استان تهران تامین می‌شود و این رقم قابل توجهی برای بودجه دولت است، بنابر این باید به پایتخت و مشکلات عدیده آن نگاه ویژه داشته باشیم.

تقوی یادآور شد: یکی از مطالبات جدی نمایندگان تهران توجه ویژه به معضل آلودگی هوای تهران بود و رئیس جمهوری دستور تشکیل کمیته ای برای پیگیری آن را داد و مقرر شد دستگاه های مربوطه کمیته ای را به ریاست استاندار تهران تشکیل تا گام های موثری برای کنترل این معضل برداشته شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران آلودگی هوای پایتخت را معضلی جدی دانست که بسیاری از متخصصان و پزشکان آن را ریشه و منشا بخش قابل توجهی از بیماری‌ها می دانند و گفت: تعدد دستگاه‌ها در آلودگی هوا مشکلی جدی است و با اشاره به این مشکل خواستار ایجاد فرماندهی واحد برای هماهنگ شدن دستگاه ها و پرهیز از جزیره ای عمل کردن و هم افزایی دستگاه ها شدیم.

تقوی با یادآوری انتقاد نمایندگان از افزایش تراکم‌فروشی و شکل‌گیری شهرک‌های اقماری اطراف تهران و همچنین شهرستان های آن تصریح کرد: نمایندگان دغدغه داشتند که مسائل آموزشی، درمان و بهداشتی، اشتغال و آبفای حاشیه نشینان باید مورد توجه قرار گیرد البته مساله حریم شهرهای اطراف تهران نیز مطرح و از عدم اخذ سند توسط مردم به دلیل مشخص نشدن حریم انتقاد شد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یادآور شد: می‌طلبد وزارت کشور با کمک وزارت جهادکشاورزی، منابع طبیعی و همچنین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور این مشکل مردم را حل کنند تا مردم بتوانند برای ایجاد مراکز تجاری، صنعتی و مسکونی سند بگیرند و تکلیف شهرداری ها برای ارائه خدمات به مردم مشخص شود همچنین در این دیدار توسعه مترو پردیس و اسلامشهر و طلب شهرداری از دولت که تاکنون پرداخت نشده و رقمی نجومی است مطرح و تاکید شد که برای توسعه مترو توسط شهرداری دولت باید بدهی خود را پرداخت کند.

وی افزود: نمایندگان شهرستان‌های اطراف تهران هم به تشریح وضعیت مشکلات خود پرداختند و بر این باور بودند که برخی مناطق پرجمعیت با کمبود شدید تخت بیمارستانی مواجه هستند و باید برای درمان به شهرستان های اطراف و یا تهران مراجعه کنند.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: در این دیدار تاکید شد که مجلس برای همکاری و همراهی با دولت سیزدهم اعلام آمادگی می‌کند البته رئیس جمهوری هم با ابراز امیدواری یادآور شد که با همکاری، وحدت و یکپارچگی می‌توان بر مشکلات غلبه و مطرح کرد که در حال حاضر زمان پرداخت سررسید اوراق دولت گذشته فرا رسیده و به طور میانگین ماهیانه باید ۱۰ هزار میلیارد تومان قرض های گذشته را پرداخت کنیم و این مبلغ قابل توجهی است که دولت باید بپردازد.

تقوی افزود: موضوع دپو و بلاتکلیفی هزاران دستگاه خودرو در گمرکات کشور هم در این نشست مطرح شد و رئیس‌جمهوری به رئیس دفترشان دستور بررسی موضوع را داد همچنین موضوع ساماندهی و کاهش تعداد مناطق آزاد به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی از جمله مباحثی بود که بنده در این نشست مطرح کردم.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رییسی آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رییسی آذربایجان شرقی مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رییسی آذربایجان شرقی استان تهران رئیس جمهوری دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۱۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

بنابر گزارش مهر، وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901989

دیگر خبرها

  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت