Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملیحه غبرایی مدیر عامل شرکت تعاونی کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان کاشان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: یک هزار و ۵۰۰ تن نهاده یارانه‌دار شامل جو و خوراک دامی در شش ماهه دوم سال گذشته توزیع شد.

او با تقدیر از حمایت جهاد کشاورزی در توزیع نهاده‌های دامی همچنین از پایان یافتن اقدام‌های اداری و پیگیری راه‌اندازی ۲ دامگاه با ظرفیت ۲۷ هزار واحد در شهر جوشقان قالی و روستای آزران خبر داد و افزود: با واگذاری این ۲ دامگاه برای دست‌کم ۳۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او ۱۱۰ هزار واحد دامی در کاشان وجود دارد که سالانه با تولید ۷۰ هزار رأس دام مولد، قسمت عمده گوشت قرمز و محصولات لبنی از جمله شیر، ماست، کره، روغن و کشک را تولید می‌کنند.

مدیر عامل شرکت تعاونی کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان کاشان خاطرنشان کرد: یک هزار و ۵۰۰ بهره‌بردار منابع طبیعی دارای پروانه با بیش از ۱۱۰ هزار رأس دام سبک در شهرستان فعالیت دارند که ۶۰۰ نفر از آنها عضو شرکت تعاونی کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان کاشان هستند.

غبرایی با یادآوری تأسیس شرکت تعاونی کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان کاشان در سال ۹۱ با عضویت یکصد نفر از بهره‌برداران، اظهار کرد: سرمایه این شرکت در زمان کنونی بیش از ۵۰۰ میلیون تومان با حضور ۶۰۰ بهره‌بردار منابع طبیعی است.

او هدف از تاسیس این شرکت تعاونی را تجمیع سرمایه‌های محدود اعضا، حمایت از بهره‌برداران منابع طبیعی در زمینه‌های مختلف و تعیین و تبیین جایگاه اجتماعی این قشر از تولید کنندگان عرصه‌های منابع طبیعی برشمرد.

به گفته غبرایی شرکت تعاونی کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان کاشان در این سالها بیش از یکصد نفر از بهربرداران منابع طبیعی را به سمت بیمه تامین اجتماعی هدایت کرده است بطوری که با حمایت از نیروی کار خود و نظام صنفی کارهای کشاورزی و اداره تامین اجتماعی شهرستان رتبه اول را در کشور دارد.

مدیر عامل شرکت تعاونی کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان کاشان این شرکت‌ را به‌عنوان بازوی حمایتی منابع طبیعی در اجرای پروژهای آن توسط خود بهره‌برداران دانست و افزود: بیش از ۵۰ قرارداد با منابع طبیعی در زمینه‌های اجرای قراردادهای گشت و مراقبت کپه‌کاری، جنگل کاری و برداشت گیاهان دارویی را تنظیم و ثبت کرده است.

غبرایی با تاکید بر یکی از اقدام‌های بسیار مهم، موثر و سازنده شرکت تعاونی در سال ۹۹ با توجه به خشکسالی‌های موجود گفت: توزیع ۲ هزار و ۵۰۹ تن نهاده جو یارانه‌دار بین مرتع‌داران تا مهر ماه ۱۴۰۰، اجرای طرح هویت گذاری دام در کاشان و پلاک کوبی ۸۰ هزار واحد دامی مرتعی شهرستان و ساخت پنج واحد دامگاه در سطح شهرستان با ظرفیت ۵۰ هزار راس از حمله این اقدام‌های موثر است.

او در خصوص مشکلات پیش روی بهربرداران کاشان علاوه بر حمایت‌های اداره منابع طبیعی تصریح کرد: کمبود نهاده‌های دامی با توجه به خشکسالی‌های شدید در حال حاضر و نیاز به سوخت مایع که تهیه آن با توجه به فصل سرما از نظر اداری فوق العاده سخت است از مهمترین مشکلات بهره‌برداران در کاشان است.

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نهاده دامی جهاد کشاورزی کاشان بهره برداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۱۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، ایوب فصاحت در نخستین نشست منطقه‌ای روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، تقویت همگرایی و مشارکت در سرعت‌بخشی به استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی را ضروری دانست و افزود: موضوع نظام صنفی کشاورزی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است.

وی ساماندهی، توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های صنفی تخصصی و محصولی را یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان مرکزی طی سال جاری برشمرد و اظهارداشت: در این خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی باید با اهتمام جمعی و پیگیری بیشتر صورت گیرد تا این راهبرد به نتیجه منتهی شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تقویت همگرایی، تعامل و مشارکت امور، وفق قوانین و مقررات میان تمامی ارکان مرتبط در خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح مجموعه وزارتخانه و پرهیز از پرداختن به مسایل واگرا کننده را خواستار شد.

فصاحت بیان کرد: دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران مستقر در سازمان مرکزی تعاون روستایی، نهایت تلاش خود را معطوف به سرعت بخشیدن به موضوع استقرار ساختار جدید خواهد کرد و مجموعه سازمان مرکزی نیز پشتیبانی‌های لازم را در این راستا خواهد داشت و از خرداد ماه امسال نیز این موضوع یکی از موارد مورد پیگیری سازمان در سفر‌های استانی است.

نظام صنفی مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی است

جانعلی بهزادنسب مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: پروژه نظام صنفی کشاورزی از منظر وزارتخانه و شخص وزیر جهادکشاورزی به عنوان مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی تلقی می‌شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی؛ اهتمام در استقرار این ساختار جدید و تسریع در نهایی شدن روند انتخابات اتحادیه‌های صنفی کشاورزی و اتاق‌های اصناف در شهرستان‌ها، انتخابات اتاق‌های شهرستان و انتخاب هیات مدیره اتاق اصناف کشاورزی ایران را ضروری دانست.

وفق قوانین و مقررات مسئولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی است

مسعود عدل‌طلب دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد به تشریح و تبیین فرآیند اجرای آیین‌نامه و استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی پرداخت و گفت: وفق قوانین و مقررات، مسوولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح استان با شخص رئیس سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان است و مدیران تعاون روستایی استان‌ها به عنوان دبیر کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان در روند استقرار وظیفه‌مندی دارند.

بنابر این گزارش، در این نشست پس از بررسی موردی عملکرد و تعهد استان‌ها، روسای سازمان جهادکشاورزی و نمایندگان اتاق‌های اصناف و نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های حاضر، به طرح چالش‌های اجرایی در روند تشکیل اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف و مسایل حد نصاب‌ها در برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها و صدور پروانه‌های کسب کشاورزی پرداختند و در ادامه پیشنهاد‌های بهبود امور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد، براساس برنامه‌ریزی انجام شده جلسات هماهنگی منطقه‌ای به منظور تسریع و تسهیل در روند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی با روسای سازمان جهادکشاورزی سایر استان‌های کشور طی ماه جاری برگزار شود.

نخستین جلسه وبیناری منطقه‌ای تسریع در فرآیند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی بنا به دعوت و هماهنگی دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با حضور سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی، نماینده حوزه وزارتی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران، دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، مدیران سازمان تعاون روستایی و نمایندگان نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های تهران، مازندران، گلستان، سمنان، قم، البرز و گیلان و همچنین روسا و کارشناسان ادارات دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد