Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، علیرضا مهرابی سرپرست خدمات فنی و تولید مدیریت مهندسی نورد با اعلام این خبر گفت: با توجه به دورنمای تعریف شده به منظور گسترش روز افزون سبد محصولات در مدیریت مهندسی نورد ذوب آهن اصفهان و تلاش این مجموعه در راستای رشد و تعالی روز افزون کارخانه، با همت تیم کارشناسی، فنی، خدماتی، تولیدی،طراحی و تراش غلتک، تیرآهن بال نیم پهن سبک I۷ سایز ۲۰۰ میلیمتر با طول ۱۲ متر بر اساس استاندارد ملی ۱۶۳۴۸ در ذوب آهن اصفهان با موفقیت تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که شمش مورد نیاز این محصول با گرید فولاد St۳۷-۲ در بخش فولاد سازی ذوب آهن در ۳۰ مهرماه جاری تولید شد افزود: محصول تیرآهن جدید در ردیف محصولات صادراتی ذوب آهن قرار دارد و ارزش بالایی رقم می زند.

سرپرست خدمات فنی و تولید مدیریت مهندسی نورد تصریح کرد: وزن یک شاخه ۱۲ متری تیرآهن IPE۲۰۰ به میزان ۲۲۴ کیلوگرم که این وزن در تیرآهن I۷ با همین سایز به مقدار ۲۰۶ کیلوگرم می باشد که نهایتاً صرفه جویی ۱۰ درصدی در مصرف فلز برای استفاده در صنعت ساختمان مهم ترین ویژگی شاخص آن به شمار می رود.

مهرابی خاطر نشان کرد: سابقه تولید تیرآهن در ذوب آهن اصفهان به سال ۱۳۵۲ باز می گردد و طی سال های مختلف تولیدات انواع جدیدی از این محصول به همت تلاشگران مدیریت مهندسی نورد و سایر بخش های کارخانه انجام گرفته است. از جمله مزایای این تولیدات می توان به سبک سازی در صنعت ساختمان و حفظ استحکام بنا اشاره کرد.

سرپرست خدمات فنی و تولید مدیریت مهندسی نورد گفت: حدود ۲۰ نوع محصول تیرآهن نیم بال پهن و بال پهن (H ) وIPN و I۷ در ذوب آهن اصفهان تولید شده است و قابلیت تولید سایر ردیف های استاندارد بر اساس درخواست وجود دارد.

حسین مشکین جانشین سرپرست نورد ۳۵۰ نیز از رکورد شیفتی کلاف ۵.۵ در این بخش خبر داد و گفت: این رکورد در تناژ ۲۹۰.تن در شیفت و در تاریخ.۱۴۰۰/۷/۲۹.در گروه یک محقق گردید که از شاخص های آن می توان به افزایش سرعت خط تولید و ادغام کردن بررسی و توقفات خط و همچنین بهینه کردن تجهیرات خط در راستای کاهش زمان توقفات اشاره کرد.

وی افزود: تولید کلاف در کارگاه نورد۳۵۰ با توجه به تغییرات خط نورد در سال ۱۳۷۴ و با استفاده از خط جدید منو بلوک متحول شد و انواع محصولات به صورت سیم و خاموت در سبد تولیدی این کارگاه قرار گرفت که البته تولید در خط سیم سازی با توجه به تغییر مقطع محصول، تکنولوژی تولید و سرعت تولید آن متفاوت می باشد.

جانشین سرپرست نورد ۳۵۰ تصریح کرد: محصولات تولیدی با مارک فولادی SAE۱۰۰۸ هستند و در گروه فولادهای کم کربن قرار می گیرند که عمدتاً در مصرف صنعتی کاربرد دارند و قابلیت کشش آنها تا سطح مقطع زیر ۲ میلیمتر می باشد.

جانشین سرپرست نورد ۳۵۰ تصریح کرد: با توجه به کم شدن سطح مقطع فلز در پروسه کشش و حساس بودن آن، کلاف های تولیدی باید از نظر آنالیز شیمیایی و دقت ابعادی بسیار دقیق باشند. به این دلیل چنین محصولاتی صادراتی تلقی می شوند و بعد از ریل در درجه دوم اهمیت قرار می گیرند.

شایان ذکر است تولید ۱۹۲۰۰ تن انواع محصولات کلاف (۵.۵و۷و۷.۵ و۱۰و۱۲) در شهریور ماه سال جاری در تاریخ ۲۵ ساله خط منو بلوک مدیریت مهندسی نورد ذوب آهن اصفهان بی سابقه است.

پربیننده ترین بازی خطرناک با بازار کالاهای مورد نیاز مردم / آیا دولت سیزدهم در سیاه‌ چاله قیمت گذاری خواهد افتاد؟ نوسانات قیمتی کالاهای اساسی به روایت وزارت صمت / از رشد ۷۱درصدی شکر تا ۶۳درصدی برنج ایرانی واکنش گمرک به انتشار نرخ مشروبات الکلی قانونی جدید برای فولادی ها در بورس کالا + جزییات سیمان در راه بازار گواهی سپرده بورس‌ کالا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان مدیریت مهندسی نورد ذوب آهن اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۲۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا لاهیجان‌زاده امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد و تا حدودی کود کمپوست تولید می‌شد که کیفیت لازم را نداشت، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

وی افزود: سال‌ها پیش ۸۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی پسماند مجاز در کشور بود که در حال حاضر بسیار بالاتر رفته است، البته بخشی از اسناد به‌صورت غیر قانونی مدیریت می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: مدیریت پسماند یک صنعت در کشور است که می‌تواند علاوه بر حفاظت از محیط زیست در اشتغال نیز مؤثر باشد.

خبر در حال تکمیل است…

کد خبر 751659

دیگر خبرها

  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • الکترونیک سبز می‌شود/ ابداع نانوسیم‌هایی که از هوا برق تولید می‌کنند 
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم