Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه موافق تغییرات ناگهانی نیستم، گفت: نباید به‌یک‌باره همه‌چیز را به هم بزنیم، مگر اینکه به‌صورت پایلوت ثابت کنیم سیستم جدید بهتر از قبل است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین قناعتی در مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید دانشکده توان‌بخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با نقد رویکرد مادی‌گرایانه غربی‌ها در حوزه مدیریتی، گفت: به‌هرحال دوره مدیریت عمودی تمام‌شده و جای خود را به مدیریت مشارکتی، نتیجه محور و افقی داده است، حتی روش‌های استخدامی در دنیا تغییر کرده و پروژه محور شده است و با ورود فضای مجازی و امکانات دیجیتال سبک و سیاق بسیاری از فرایندها تغییر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم باید خودمان را با شرایط موجود تطبیق دهیم، تطبیقی که هوشمندانه و با درایت باشد، نه اینکه هر آنچه غربی‌ها می‌گویند بپذیریم.

وی به نظریه توماس رابرت مالتوس درباره رشد جمعیت اشاره کرد و گفت: ایشان در ابتدای سال ۱۸۰۰ میلادی به دنیا القا کرد افزایش جمعیت راه‌حل پیشرفت نیست، اما این رویکردی نبود که خود غربی‌ها به آن پایبند باشند چراکه امروزه جمعیت به‌عنوان شاخص تعیین‌کننده اقتدار، رشد و توسعه کشورها محسوب می‌شود. کشورمان نیز اوایل انقلاب رشد خوبی داشت، اما بعدها دچار اشتباهی شدیم که جبران آن کار سختی است. نرخ رشد جمعیت ایران به ۶/۱ یا کمتر از آن رسیده و می‌دانیم که اصلاح این روند کار دشواری است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران بابیان اینکه هر تغییر در سیستم ابتدا باید به‌صورت پایلوت باشد، افزود: موافق تغییرات ناگهانی نیستم، معتقدم سیستم موجود بهترین سیستمی است که وجود دارد و نباید به‌یک‌باره همه‌چیز را به هم بزنیم، مگر اینکه به‌صورت پایلوت ثابت کنیم سیستم جدید بهتر از قبل است.

دکتر قناعتی روسای پیشین و جدید دانشکده توان‌بخشی را دارای سجایای علمی و اخلاقی بسیار توصیف کرد و گفت: دو برادر بزرگی که کار را تحویل دادند و گرفتند سجایای بسیاری دارند که نمی‌دانم از کدام‌یک تعریف کنم. با توجه به مصداق «وَهُوَ مَعَکُمْ أَیْنَ مَا کُنتُمْ» «هرکجا باشید خدا باشماست» نباید تعریف دیگران برایمان مهم باشد و بدگویی‌ها باعث وقفه در کارمان شود. ما باید کارمان را درست انجام دهیم و این ویژگی خداست «لاَ یُضِیعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِینَ» که پاداش نیکوکاران را ضایع نمی‌کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به عملکرد موفق دانشکده توان‌بخشی گفت: گزارش فعالیت‌های دانشکده توان‌بخشی نشان می‌دهد که توانمندی‌های بسیاری در این دانشکده وجود دارد. دو مجله Scopus این دانشکده در ایران مشابه ندارد؛ ابداعات و اختراعات ثبت‌شده در این دانشکده، فعالیت‌های حوزه بین‌الملل و سایر اقدامات دانشکده بسیار عالی است.

دکتر قناعتی با تأکید بر اینکه پروژه‌های عمرانی دانشگاه باید بر اساس برنامه جامع دانشگاه باشد، گفت: اطراف دانشگاه حداقل ۱۵ ساختمان کوچک وجود دارد که با توجه به هزینه‌ای که صرف نگهداری آن‌ها می‌شود کاربرد و خروجی لازم را ندارد؛ بر این اساس به فکر تجمیع این ساختمان‌ها هستیم و برنامه‌هایی هم در این زمینه‌داریم ولی نباید عجله کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به برنامه توسعه دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران گفت: تصمیم داریم با کمک دانشگاه تهران، پردیس دو دانشگاه را توسعه دهیم به‌طوری‌که نمای تاریخی مجموعه به هم نخورد، زیرا دانشگاه تهران گنج گران‌بهای تاریخی است و باید ظاهر آن‌هم حفظ شود.

دکتر قناعتی با تأکید بر اینکه نباید مانعی برای ورود کادر توان‌بخشی به بیمارستان‌ها وجود داشته باشد، افزود: بین اساتید و کادر آموزشی دانشگاه احساس همبستگی بسیار خوبی وجود دارد و این به دلیل عرقی است که استادان دانشگاه به این محیط دارند و نسبت به آن ابراز محبت و برای کمک به پیشرفت دانشگاه اعلام آمادگی می‌کنند. شما هم در دانشکده توان‌بخشی هرکجا با مشکل مواجه شدید اعلام کنید که برای حل آن مداخله کنیم. راه استفاده از تمامی امکانات توان‌بخشی دانشگاه باید برای اعضای این مجموعه باز باشد و اگر نادر افرادی بخواهند انحصارطلبی کنند، برای من قابل‌تحمل نیست.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه موفقیت به تلاش جمعی بستگی دارد، افزود: مجموع دو مؤلفه، نیروی انسانی توانمند و مدیرانی که مجموعه را خوب هدایت کنند، در کارایی و اثربخشی مهم است و انتظار دارم شاخص‌های دانشکده تا پایان سال آتی که دوباره به اینجا می‌آیم، رشد داشته باشد.

وی حضور در فیلد و مجموعه‌های مختلف دانشگاه را ازجمله برنامه‌های خود بیان کرد و گفت: خود را رئیس دانشگاه نمی‌دانم و اعتقادی به VIP و تشریفات رئیس و مرئوسی که به وجود آمده، ندارم. من به‌عنوان یک هماهنگ‌کننده در کنار شما هستم. دادخواهی حفظ احترام، حریم دیگران و پرهیز از تهمت، فرهنگی است که اسلام به ما یاد داده است و مدعیان دموکراسی باید آن را از اسلام بیاموزند.

دکتر قناعتی بابیان اینکه ما آمده‌ایم کارکنیم و نباید تهمت در کارها باشد، افزود: ارزش‌های واقعی، ارزش‌های الهی هستند و امروزه بشریت، کمبود معنویت دارد. انسانی که در مسیر صحیح نباشد در فلسفه زندگی معنوی و اجتماعی دچار انحراف می‌شود. خوشبختانه ما نعمت بزرگی به نام اسلام داریم که باعث به وجود آمدن تحولات بزرگی در زمینه‌های مختلف شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی با اشاره نمونه‌های پیشرفت علمی کشور با تلفیق فرهنگ ایرانی اسلامی گفت: پس از تلفیق فرهنگ ایرانی و اسلام، ایران در علوم مختلفی رشد کرد که نمونه آن ابوعلی سینا، ابن هیثم در چشم‌پزشکی، خوارزمی در الگوریتم و ریاضیات و خیام درزمینهٔ معادلات چند مجهولی و بسیاری از دانشمندان بزرگ دیگر بودند. این افتخار باوجود فرهنگ الهی به وجود آمده است، لذا نباید داشته بزرگ معنویت را دست‌کم بگیریم و باید به گسترش فرهنگ صحیح و نه فرهنگ چاپلوسانه کمک کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه کمک کنیم دانشکده توان‌بخشی نه‌تنها به‌عنوان ستاره درخشان ایران بلکه منطقه و جهان شناخته شود، گفت: برنامه‌های بین‌المللی جزو استراتژی‌های اصلی دانشگاه است و حتماً روی آن کارخواهیم کرد. دوستان دانشکده توان‌بخشی می‌توانند به‌طور مستقیم با من در ارتباط باشند و نظرات خود را در حوزه‌های مختلف بیان کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توان بخشی صورت پایلوت دکتر قناعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان اولین دانشکده علوم خانواده ایران، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه با حضور دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا (س) و دکتر فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند.

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حیطه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهید بهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

دکتر عمو عابدینی، گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تأسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تأسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تأسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تأثیر، اندیشکده تأثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

دکتر یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تأثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تأثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تأسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیرش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

کد خبر 749969

دیگر خبرها

  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری