Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، حضور مستقیم آیت الله رییسی و مردم را موجب افزایش سرمایه اجتماعی عنوان کرد و گفت: این موضوع همبستگی ملی و امید به آینده را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود مسوولان از نزدیک واقعیت‌های جامعه را لمس کرده و با مشکلات اقشار جامعه آشنا شوند.

سید نظام‌الدین موسوی  درباره سفرهای استانی رییس جمهوری و دستاوردهای آن، گفت: این اقدام رییس جمهوری باعث ایجاد الگو میان مدیران شده و عاملی برای حضور آنها میان مردم خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که رییس جمهوری در روستاها و محلات حضور پیدا می‌کند، مردم اعلام می‌کنند که تاکنون هیچ مدیری در این مکان‌ها حاضر نشده است.

موسوی افزود: مسوولی که از نزدیک با مسائل و مشکلات جامعه مواجه نشود، نمی‌تواند قانون‌گذار، مجری و ناظر خوبی باشد. مدیر باید از نزدیک واقعیت‌های جامعه را دیده و لمس کند تا با درد و رنج کارگران و روستاییان آشنا شود.

سخنگوی هیات رییسه مجلس یازدهم ادامه داد: حضور آیت الله رییسی و مسوولان دستگاه‌های اجرایی باعث می‌شود که دولت در جریان مسائل و مشکلات کشور به شکل جزیی قرار گیرد و از طرفی بازخوردی از اقدامات مدیران و نیروهای خود داشته باشد.

وی افزود: مسوولان دولتی هنگام حضور در پایتخت فقط به مسائل کلان توجه می‌کنند اما با حضور در شهرستانها می‌توانند به مسائل فوری که به توجه مختصری نیاز دارد، رسیدگی کرده و سطح مشکلات در استان را کاهش دهند. این موضوع همبستگی ملی و امید به آینده را افزایش می‌دهد.

استانداران موظف به ایجاد منابع جدید و جذب سرمایه هستند

موسوی درباره تامین منابع مصوبات در سفرهای استانی، گفت: مجلس در بودجه امسال، منابع قابل اعتنایی را برای مناطق محروم و محرومیت‌زدایی در نظر گرفته است؛ علاوه بر آن دولت با تشکیل کمیته مشترکی پیش از هر سفر هم مسائل، مشکلات و ظرفیت‌ها و هم منابعی که برای مصوبات استانی وجود دارد را احصا می‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که برخی از این منابع وجود دارند و باید در جای خود هزینه شود، ادامه داد: دولت هم منابع جدیدی را بر اساس ظرفیتی که وجود دارد از محل‌های مختلف می‌تواند تامین کند.

وی اضافه کرد: نکته‌ای که رییس جمهوری تاکید کردند این بود که خود استاندارها موظف هستند منابع جدیدی را در استانها خلق و احیا کنند و نباید منتظر باشند از سوی مرکز برای آنها بودجه ارسال شود. استاندار به عنوان نماینده دولت با توجه به حضور سرمایه گذاران مختلف داخلی و خارجی موظف به ایجاد منابع جدید و جذب سرمایه است.

گره زدن واردات واکسن به مسائل سیاسی عوام‌فریبی است

موسوی با قدردانی از اقدام دولت سیزدهم برای واکسیناسیون عمومی و زمینه‌سازی برای تقویت تولید و رونق اقتصادی، گفت: متاسفانه دولت قبل مساله واردات واکسن را به موضوع سیاسی تبدیل و تلاش کرد تا آنرا به مباحثی چون FATF و تحریم‌ها گره بزند که این اقدام نوعی عوام‌فریبی آشکار بود.

سخنگوی هیات رییسه مجلس به پیگیری جدی رییس جمهوری و مسوولان کشور در این زمینه اشاره کرد، ادامه داد: دولت سیزدهم با تسریع واردات واکسن و همچنین واکسیناسیون عمومی توانست ایران را در رتبه خوبی میان کشورهای جهان قرار دهد.

وی دربرگیری واکسیناسیون در کشور را بیش از ۷۰ درصد ارزیابی کرد و افزود: با توجه به عملیات منسجم دولت برای واکسیناسیون عمومی و اعمال محدودیت‌های هدفمند، فکر می‌کنم بتوانیم بر این بیماری فائق آمده و به سمت عادی شدن شرایط حرکت کنیم.

ساختار بودجه‌ریزی و نظام رسیدگی به بودجه باید تغییر کند

موسوی اضافه کرد: با توجه به شرایطی که کرونا که در گذشته رقم زد، برخی بنگاه‌های اقتصادی آسیب دیده مجبور به تغییر کاربری و یا تعدیل نیرو شدند که این امر باعث رکود در این بنگاه‌ها و ایجاد مشکل در بخش اشتغال شده بود. امیدوارم با پیگیری‌های رییس جمهوری و اقدامات خوب دولت شاهد تقویت تولید و بهبودی شرایط در کشور و در نتیجه افزایش رشد اقتصادی باشیم.

نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم درباره همکاری قوای مقننه و مجریه برای بدون کسری بسته شدن لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، گفت: بخش عمده‌ای از مشکلات اقتصادی در کشور مربوط به کسری بودجه است و دلیل اصلی آن ناشی از ساختار بودجه و ناهماهنگی میان دولت و مجلس است.

موسوی با بیان اینکه اکنون نگاه مشترکی میان دولت و مجلس درباره بودجه وجود دارد، ادامه داد: با توجه به این نگاه، بودجه سال آینده می‌تواند به نحوی بسته شود تا سال آینده شاهد کسری بودجه نباشیم.

وی درباره توضیحات مفصل رییس‌جمهوری درباره بودجه در جلسه مجمع نمایندگان استان تهران با آیت الله سید ابراهیم رییسی، گفت: سید مسعود میرکاظمی رییس برنامه و بودجه هم در جلسه غیرعلنی با نمایندگان مجلس از نگاه دولت برای تغییر در ساختار بودجه خبر داد و تاکید کرد که بودجه سال آینده، باید به نحوی بسته شود که شاهد کمترین کسری بودجه باشیم.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نمایندگان مجلس همچون دولت معتقدند که ساختار بودجه ریزی و نظام رسیدگی به بودجه در دولت و مجلس باید تغییر کند. محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی به صراحت از آمادگی برای تغییر در بخش‌هایی از آیین‌نامه مجلس در راستای اصلاح ساختار بودجه خبر داد و این دستور را برای این تغییرات ابلاغ کرد.

موسوی با یادآوری این که تفریغ بودجه سالیانه توسط دیوان محاسبات ۴ ماه زودتر از موعد مقرر انجام شده است، گفت: با توجه به آسیب‌شناسی صورت گرفته، دولت و مجلس این امکان را دارند تا از این موضوع به بهترین نحو استفاده کنند.

وی تاکید کرد: امیدوارم دولت با همان اصلاحاتی که در نظر دارد ۱۵ آذر ماه امسال بودجه را به مجلس ارائه کند و مجلس هم این همکاری و همراهی را با دولت خواهد داشت تا براساس ساختار جدید کسری بودجه وجود نداشته باشد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی هیات رییسه مجلس ساختار بودجه رییس جمهوری دولت و مجلس کسری بودجه بودجه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۴۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی مجلس و در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی درباره لزوم قرائت گزارش تفریغ بودجه پیش از بررسی جداول در مجلس گفت: دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به مجلس ارائه کرده است که کمیسیون تلفیق در زمان بررسی لایحه بودجه به این گزارش توجه کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در ماه‌های گذشته مجلس درگیر بررسی لوایح برنامه و بودجه بود، فرصتی برای قرائت این گزارش در صحن فراهم نشد که در زمان خود در مجلس قرائت می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • افزایش ۵ برابری بودجه شهرداری بیرجند برای سال ۱۴۰۳
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است