Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد اعلام کرد: در هفت ماه نخست سال جاری ۳۰ کمیته مشاغل سخت و زیان آور در استان تشکیل شده که طی آنها، دو هزار و ۱۰۹ پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.

«عماد تشکری» در نشست با مدیریت روابط کار و بازرسان این حوزه ضمن بررسی مسائل پیرامون بازرسی کار، سخت و زیان آور و حوادث کار، بررسی این تعداد پرونده را یک رکورد در استان خواند و گفت: با تلاش‌های مستمر همکاران زمان رسیدگی پرونده‌های سخت و زیان آور به شدت کاهش یافته به طوری که زمان رسیدگی از ۹ ماه و بعضاً یک سال به زیر سه ماه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با تاکید بر این که در سال جاری پنج جلسه تجدید نظر در مرکز استان تشکیل شده که به ۳۱۷ پرونده رسیدگی شده است، خاطرنشان کرد: در حوزه بازرسی کار با توجه به این که استان یزد، صنعتی است و واحدهای بزرگ و کوچک معدنی و صنعتی در آن زیاد است، این اداره کل از کمبود نیرو و امکانات به خصوص در این حوزه در مضیقه است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، تشکری همچنین با بیان این که مسائلی چون حقوق و مزایای کارگران، رعایت مسائل ایمنی و حفاظت فنی باید از خطوط قرمز بازرسان باشد، تصریح کرد: تعامل ما با کارفرمایانی که احتمالا این مسائل را رعایت نمی‌کنند، باید در حد فرصت دادن برای برطرف کردن نواقص ایمنی باشد چرا که سلامت و معیشت کارگران در گرو رعایت نکات ایمنی و فنی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تعاون كار و رفاه اجتماعي يزد مشاغل سخت و زیان آور سخت و زیان آور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۵۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه کابینت ساز متقلب در کرمانشاه

قهرمان شاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرونده تقلب در ساخت کابینت در شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی کرمانشاه رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، تخلف را محرز و علاوه بر پرداخت ۲۰۰ میلیون ریال به عنوان جبران خسارت شاکی، متخلف را به مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: بازرسان اتاق اصناف با بررسی شکایت شخصی پیرامون تقلب در ساخت کابینت، این پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی کرمانشاه ارسال کردند.

شاهی تصریح کرد: شهروندان کرمانشاهی می‌توانند شکایات و گزارش‌های خود را از طریق سامانه اینترنتی https://tazirat135.ir تعزیرات حکومتی ثبت و ارسال کنند.

وی خاطر نشان کرد: بعد از وصول این شکایات و گزارش‌ها بررسی و سپس نتایج به اطلاع آنها می‌رسد.

کد خبر 6095082

دیگر خبرها

  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • جریمه کابینت ساز متقلب در کرمانشاه
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • بررسی ۵۳ فقره پرونده در دیدار مردمی دادگستری مازندران
  • بررسی کمبود شیرخشک در داروخانه ها
  • رسیدگی به ۵۳ پرونده شکایات مردمی مازندران در هفته جاری
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • راه‌حل رفع مشکل پرونده‌های معوق در سند تحول قضایی