Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا مجیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شهرستان خوانسار از دو هزار و ۱۵۰ هکتار زیر کشت باغات ۷۰۰ هکتار آن زیر کشت درختان گردو است که تنها ۴۰۰ هکتار آن بارور است.

وی با اشاره به اینکه میزان برداشت گردو از هر هکتار یک تن و ۸۰۰ کیلوگرم است، افزود: بیشترین ارقام کشت گردو در خوانسار سنتی و محلی شامل نوک کلاغی، سوزنی و پوست کاغذی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برداشت ۶۰۰ تن گردو در خوانسار

مدیر جهاد کشاورزی خوانسار گفت: هر چند سرمازدگی و خشکسالی منجر به کاهش تولید محصول شد، اما امسال از سطح ۴۰۰ هکتار باغ‌های بارور خوانسار ۶۰۰ تن محصول گردو برداشت شد.

تولید ۴۰ درصدی سهم گردوی استان اصفهان در خوانسار

وی با اشاره به اینکه خوانسار از قطب‌های تولید گردو است، می‌افزاید: ۴۰ درصد سهم گردوی استان اصفهان در خوانسار تولید می‌شود.

مجیدی با اشاره به اصلاح نژاد درختان گردو به منظور تولید محصول با کیفیت، گفت: در سال ۱۴۰۰ طرح سرشاخه کاری گردو بر روی ۱۱۰۰ اصل درخت گردوی نامرغوب و غیر بارور شهر خوانسار با ارقام جدید چنله و فرنول انجام شد.

طرح مبارزه با کرم خراط گردو در ۲۰۰ هکتار از باغات گردو

مجیدی با اشاره به اینکه خسارت درختان گردو ناشی از حمله کرم خراط، گفت: تاکنون طرح مبارزه با کرم خراط گردو در ۲۰۰ هکتار از باغات گردوی روستاهای قودجان و لایجند اجرا شده است.

وی بیان داشت: آب و هوای سالم، خاک مناسب و آبیاری درختان گردو از منبع چشمه و قنات باعث شده که گردوی خوانسار سفید و پرچرب باشد.

برداشت مکانیزه جایگزین گردو تکانی سنتی شد

مدیر جهاد کشاورزی خوانسار با بیان اینکه رونق برداشت گردو به روش مکانیزه جایگزین گردو تکانی سنتی می‌شود، گفت: در این روش پیشرفت و سرعت کار دو چندان و برداشت آن منظم است، همچنین با دستگاه گردوها را پوست گیری و شستشو و سپس ظرف مدت ۲۴ ساعت خشک و قابل عرضه در بازار است.

کد خبر 5339681

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا مجیدی گردو خسارات سرمازدگی جهاد کشاورزی ویروس کرونا بنزین جایگاه سوخت بوشهر پمپ بنزین خطبه های نماز جمعه آمار کرونا کرمانشاه قوه قضاییه گرگان ایلام عکس استانها واکسن کرونا اردبیل درختان گردو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۵۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • پیش بینی گردو خاک و کاهش کیفیت‌هوا در البرز
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد