Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید مهدوی ظهر امروز در نشست خبری دومین جشنواره استانی حبیب در اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی این استان با بیان اینکه کرونا باعث وحدت میان اقشار مختلف مردم شده است، اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا باعث وحدت میان هیئت‌ها، مساجد و دیگر اقشار مختلف جامعه شد به طوری که همه مردم نقش خود را در کنترل کرونا به خوبی ایفا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به نقش مساجد و هیئت‌های مذهبی در کنترل ویروس کرونا گفت: مساجد، طلاب، هیئت‌های مذهبی در رزمایش مواسات و کنترل کرونا نقش مهمی داشته و از هیچ تلاشی در راه خدمت به مردم ت بیماران کرونایی دریغ نکردند. 

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان گیلان با تاکید بر لزوم توجه به بازگو کردن فداکاری و اقدامات تشکل‌های دینی در روزهای کرونایی بیان کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشات باید به مانند شهید آوینی و در غالب روایت فتح فداکاری‌های طلاب، مساجد، هیئت‌های مذهبی و دیگر  تشکل‌های دینی را در روزهای کرونایی به نمایش بگذارد که در گیلان به این امر توجه شده است. 

مهدوی نقش تشکل‌های دینی در کمک به نظام سلامت کشور را بسیار مهم و موثر دانست و افزود: باید زحمت‌های مجموعه‌های دینی در مواجهه با نظام سلامت به نمایش گذاشته شود، لذا سازمان تبلیغات اسلامی در گیلان برنامه ویژه‌ای دارد. 

وی از برگزاری دومین جشنواره استانی حبیب در گیلان خبر داد و گفت: سازمان تبلیغات با هدف نمایش کارکرد اجتماعی مساجد، هیئت، طلاب و گروه‌های طلاب و جهادی در روزهای کرونایی در طی چندسال گذشته جشنواره حبیب را برگزار خواهد کرد. 

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه استکبار در تلاش برای کم‌جلوه دادن نقش جامعه و تشکل‌های دینی در کنترل کرونا در کشور است، تصریح کرد: در جنگ و حق و باطل نقش رسانه بسیار تاثیر گذار است به این منظور سازمان تبلیغات اسلامی در سال گذشته جشنواره استانی حبیب را متاثر از دو شخصیت قرآنی و عاشورا جشنواره حبیب را برگزار می‌کند. 

مهدوی استقبال تشکل‌های دینی در جشنواره استانی حبیب را بسیار خوب دانست و گفت: در سال گذشته مساجد، هیئت‌های مذهبی، طلاب و گروه‌های جهادی ۶۰۰ اثر در غالب ۱۵۰ تشکل دینی به دبیرخانه ارسال شده بود. 

وی با اشاره به محورهای جشنواره استانی حبیب در سال ۱۴۰۰ افزود: تعظیم معاشر دینی در برگزاری مراسمات مذهبی، خدمات اجتماعی تشکل‌های دینی در روزهای کرونایی، جمعیت و خانواده، مسجد و امام محله چهار محور جشنواره حبیب در گیلان است. 

به گفته مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان، تولیدات جشنواره استانی حبیب در غالب مستند، فیلم کوتاه و  نماهنگ به مدت زمان ۲۳ دقیقه بوده و شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را به صورت لوح فشرده، ارسال لینک ویدئو، بارگزاری در سایت سازمان تبلیغات و یا به شماره ۰۹۲۰۲۳۱۷۰۱۱ آثار خود را به شکل فایل ارسال کنند. 

مهدوی با بیان اینکه رسانه باید مصون از درگیری‌های جناحی و باندی باشد، تصریح کرد: گروه‌های دینی، مساجد، هیئت‌های مذهبی باید از ظرفیت رسانه در کشور نهایت بهره را ببرند به این دلیل یکی از مهم‌ترین اهداف جشنواره استانی حبیب ارتقاع بسیج مردمی رسانه به منظور تقبل با تهاجم فرهنگی دشمن است. 

وی با اشاره به بررسی دقیق آثار ارسال شده به جشنواره استانی حبیب توسط هیئت داوری گفت: آثار ارسال شده به جشنواره استانی در سال گذشته که توسط داوران بررسی شده مجاز به شرکت در این دوره از جشنواره نخواهد بود، آثار کپی مورد داوری قرار نگرفته و همچنین بعد از ارسال آثار امکان تغییر در آن وجود ندارد. 

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان بحران پیری جمعیت در گیلان را بسیار خطرناک دانست و بیان کرد: مسوولان در گیلان از بحران پیری غافل شده و این امر تا چندسال آینده صدمات جدی را به گیلان وارد می‌کند به این دلیل در رسانه و جشنواره حبیب تاکید مهمی به مسئله جمعیت و ازدواج آسان شده است. 

مهدوی با انتقاد از گسترش فرهنگ غرب گرا در بین جوامع ایرانی گفت: برخی از جریانات غربگرا در تلاش‌اند تا حیوان‌آوری را به جای فرزند آوری در بین خانواده‌های ایرانی گسترش داده و حس مادری را در بین مادران از بین ببرند که جای بسیار تاسف دارد لذا مهمترین بحران در عصر  کنونی بحران هویت است. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان جشنواره تهاجم فرهنگی تبلیغات جشنواره استانی حبیب سازمان تبلیغات اسلامی روزهای کرونایی تشکل های دینی جشنواره حبیب سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۵۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از امور ارتباطات رسانه ای و روابط عمومی جشنواره فیلم کوثر، علیرضا افشار رییس شورای سیاست‌گذاری پنجمین جشنواره ملی و نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر و رییس هیات امنای بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش در نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره با تاکید بر ایده‌پردازی‌ و ارایه طرح های جدید و تشکر از همکاری وزارت ارشاد، بنیاد شهید و شهرداری تهران و لزوم همراهی بخش های فرهنگی و اجتماعی برای هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد فرهنگی‌ هنری گفت: جشنواره فیلم کوثر در پنجمین دوره برگزاری خود می‌تواند باب گفتمانی را برای پاسخگویی به مسایل زنان و طرح رویکردهای متعالی انقلاب اسلامی در زمینه زن و خانواده در جامعه ما ایجاد کند.

فرح‌ روز فاتحی رییس پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر و مدیرعامل بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش نیز در سخنانی با تاکید بر اینکه فارغ از دقت و بررسی تکنیک‌ها، تفاوت این جشنواره با سایر جشنواره‌ها در انتخاب آثار بر مبنای پیام فیلم است، گفت: احتمال فراخوان طرح و فیلمنامه فیلم‌های کوتاه ۱۳۵ ثانیه‌ای وجود دارد. برگزاری نشست‌های موضوعی نیز در دستور کار است تا در کنار اکران فیلم های منتخب، جشنواره از پشتوانه علمی بیشتری برخوردار شود.

مدیرعامل بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش در مورد زمان و محل برگزاری این رویداد فرهنگی‌هنری اظهار کرد: این جشنواره، تیر ماه امسال در تهران برگزار می شود.

در ادامه نشست، ناصر باکیده دبیر جشنواره، غلامرضا منتظمی مدیر بخش بین‌الملل، مریم پوریامین دبیر بخش فرهنگی و چند تن از اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره به بیان دیدگاه های خود درباره برگزاری مطلوب و اثر بخش این رویداد پرداختند.

در پایان این نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره متشکل از حسین قنادیان، جواد جباری، علیرضا مزینانی، فرهاد قائمیان، محمد صنعتی، انسیه شاه حسینی، نرگس معدنی پور، محمد کرم اللهی و شهره پیرانی احکام خود را دریافت کردند.

چهارمین دوره جشنواره فیلم کوثر در سال ۱۳۸۸ برگزار شد و پنجمین دوره این رخداد فرهنگی هنری که نخستین دوره بین المللی آن نیز محسوب می شود پس از ۱۵ سال با فراخوان آثار برتر در زمینه زنان ایثارگر انقلاب و جبهه مقاومت به عنوان الگوی سوم زن مسلمان، در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6091179 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • جزئیات برگزاری دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۲۱ اردیبهشت
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود