Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - شادی همایونی؛  در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور مربوط به استان‌های گیلان و کرمان با ٥.٨ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ٢،٢ درصد افزایش است.

 نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مهر ماه ١٤٠٠ برای خانوارهای کشور به عدد ٤٥،٤ درصد رسید که استان‌های قم و تهران به ترتیب با ۴۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد و ۴۱.۲ درصد کمترین و ایلام با ۵۳.۳ درصد بیشترین نرخ تورم سالیانه مهرماه ۱۴۰۰ را به نام خود ثبت کردند.

نکته قابل توجه در میزان نرخ تورم مهرماه این است که نرخ تورم نقطه به نقطه سرانجام پس از ۱۲‌ماه نوسان در کانال بالای ۴۰درصد، سرانجام در مهرماه به ۳۹.۲ درصد رسید.

خانوارهای شهری ۳۸.۴ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل تورم داشتند

نرخ تورم نقطه به نقطه برای خانوارهای شهری کشور ۳۸.۴ درصد است. بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای شهری مربوط به استان زنجان با ٤٧.٣ درصد و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ٣٠.٩ درصد است.

نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مهر ماه ١٤٠٠ برای خانوارهای شهری به عدد ۴۴.۷ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان ایلام با ٥٢.٥ درصد و کمترین آن مربوط به استان قم با ٤٠.٨ درصد است.

۳.۶ درصد تورم ماهانه ثبت شد

در مهر ماه ١٤٠٠ تورم نسبت به ماه قبل ٣.٦ درصد افزایش نشان می‌دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای شهری مربوط به استان کرمان با ٦.٧ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان‌‌ سیستان و بلوچستان با ١.٩ درصد افزایش است.

 تورم ۱۲ ماهه شهری‌ها ۴۴.۷ درصد شد

نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مهر ماه ١٤٠٠ برای خانوارهای شهری به عدد ٤٤،٧ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان ایلام (٥٢.٥ درصد) و کمترین آن مربوط به استان قم (٤٠.٨ درصد) است.

وضعیت قیمت‌ها در روستاها

در مهر ماه ١٤٠٠ عدد شاخص کل برای خانوارهای روستایی (١٠٠=١٣٩٥) به ٣٨٦،٠ رسید که نسبت به ماه قبل ٤.١ درصد افزایش داشته است. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای روستایی مربوط به استان گیلان با ٦.٨ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان خراسان شمالی با ٢.٥ درصد افزایش است.

درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای روستایی ٤٣،٩ درصد است. بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد (٥٤.٣ درصد) و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان (٣٤.١ درصد) است.

 نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مهر ماه ١٤٠٠ برای خانوارهای روستایی به عدد ٤٩،٦ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان ایلام (٥٦.٩درصد) و کمترین آن مربوط به استان­‌های تهران و قم (٤٣.٣ درصد) است.

پربیننده ترین ثبت نام ایران خودرو / مهلت پایانی + لینک ارزش میلیونی روغن سوخته خودروی شما / ترفند قاچاقچیان چگونه لو رفت؟ اعلام موافقت وزارت صمت با واردات خودرو / بررسی طرح واردات خودرو؛ هفته آینده در صحن قیمت یخچال فریزر اسنوا / (۱۴۰۰/۸/۸) کارت سوخت خودرو ( استعلام و دریافت )

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تورم سالانه نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای روستایی سیستان و بلوچستان بیشترین نرخ تورم نرخ تورم ماهانه خانوارهای شهری درصد افزایش نسبت به ماه درصد رسید ٨ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۶۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال

غلامحسین بهمنی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: همه ساله در ۶ ماهه نخست سال پیک مصرف تولید است که مسئولان با برنامه ریزی مناسب در خصوص واردات و اشباع بازار  می‌توانند از التهابات قیمت جلوگیری کنند.

او نرخ مصوب هرکیلو شکر برای مصرف کننده را ۳۴ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نبود سیاست و برنامه ریزی مناسب موجب شده تا قیمت هرکیلو شکر در بازار به بالای ۴۰ هزارتومان برسد.

بهمنی با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست سال روزانه ۷ تا ۸ هزارتن شکر مورد نیاز است، گفت:  با توجه به آنکه شکر کشت پاییزه تنها ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن است، از این رو انتظار می‌رود یک میلیون تن کسری از طریق واردات تامین شود تا نوسانی در بازار رخ ندهد.

دبیر اسبق انجمن تصفیه کنندگان شکر ادامه داد: بنابر آمار قیمت هرتن شکر خارجی تحویل بنادر ۵۶۰ یوروست که با احستاب ارز نیما، برای واردکننده ۲۲ تا ۲۳ هزارتومان تمام می‌شود و بدین ترتیب هرکیلو شکر تصفیه شده در سامانه بازارگاه ۲۸ هزارتومان عرضه می‌شود.

او با بیان اینکه سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰ هزارتن شکر در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: بنابر آمار سالانه یک میلیون و ۴۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن شکر در داخل تولید و مابقی با احتساب ذخایر استراتژیک وارد کشور می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • ادبیات مواجهه با دهه کرامت را متفاوت کنیم
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • بانک مرکزی رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم را تکذیب کرد
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند