Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا شمس احسان عضو شورای شهر تهران پس از استماع گزارش معاون خدمات شهری و محیط زیست در جلسه امروز شورای شهر با اشاره به اینکه طبق آخرین آمار ۸۰ درصد پسماند تهران را پیمانکاران غیررسمی جمع آوری می‌کنند و ۴ هزار ۵۰۰ نفر کودک مجبور به فعالیت در این حوزه و مواجهه با محیط غیربهداشتی هستند، گفت: این در حالی است که سال گذشته شهرداری بخشنامه‌ای مبنی بر منع به کارگیری کودکان توسط پیمانکاران ابلاغ کرده که اجرایی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: براساس تحقیقات صورت گرفته قریب به اتفاق این کودکان سازمان یافته فعالیت نمی‌کنند و عمدتاً برای تامین هزینه‌های معیشتی خانوار تن به این کار داده‌اند.

این عضو شورای شهر این مساله را اجتماعی و اقتصادی خواند و گفت: انتظار داریم طی یک برنامه مشترک میان خدمات شهری، محیط زیست و فرهنگی و اجتماعی به شناسایی کودکان به مراکز پرتو و جهت تحصیل، حرفه آموزی متناسب با شرایط سنی و جسمی صورت گیرد.

این عضو شورای شهر با بیان اینکه شرکت ساماندهی مشاغل دارای نقش منحصر به فردی است که در حوزه مشاغل غیر رسمی، مدیریت جایگاه‌های سوخت، ساماندهی کیوسک‌ها و ساماندهی بر روز بازارها درحالیکه طبق آخرین گزارش‌ها با آمار صعودی مشاغل سیار و بساط گستر مواجهیم گفت: ۴ هزار دستفروش در متروی تهران مشغول فعالیت اند.

وی ادامه داد: شرکت ساماندهی در قالب برنامه ریزی مشخص باید به ساماندهی احیای کمیته برنامه ریزی در قالب مصوبه ساماندهی سیار و بی کانون و بروز رسانی دستور العمل ابلاغی بپردازد، و به تعبیه بازارچه‌های موقت و شناسنامه دار کردن اقدام کند.

وی ادامه داد: علی رغم بحرانی شدن این موضوع میان شرکت شهربان حریم بان و ساماندهی مشاغل به دلیل تداخل های وظیفه‌ای در حال پاسکاری است در حالی که به صراحت مصوبه شورای شهر تهران انتظار داریم شرکت ساماندهی به عنوان متولی است و شهربان به عنوان بازوی اجرای ساماندهی دستفروشان را در دستور کار قرار دهد.

این عضو شورای شهر گفت: طبق آمار سازمان بوستان‌ها، ۲۳۲ بوستان در حاضر در مناطق ۲۲ گانه ایجاد شده و کمتر از ۴ درصد (۸۷ مورد) از کل بوستان‌ها برای جانبازان و معلولین و اقشار آسیب پذیر مناسب سازی شده است. و باید مساله مناسب سازی بوستان‌ها و فضای سبز جهت بهره مندی همه در دستور کار قرار بگیرد.

وی افزود: فقدان وجود پارک و فضای سبز در ۸ محله تهران با یک برنامه ریزی فوری از محل عوارض قطع اشجار، تملک زمین و احداث فضای سبز از سوی سازمان بوستان‌ها و فضای سبز پیگیری شود.

شمس احسان گفت: معاونت خدمات شهری برای مقابله با بارش‌ها و لایروبی‌ها به برنامه‌ای اشاره نشده است.

کد خبر 5340177 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: زهرا شمس احسان شورای شهر تهران زباله گردی ساماندهی دستفروشان شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش ترافیک حکم انتصاب علیرضا زاکانی شهردار تهران مترو علیرضا زاکانی طرح ترافیک پیش بینی وضعیت هوا میراث فرهنگی پلیس راهور آبگرفتگی معابر فرزند آوری گردشگری عضو شورای شهر بوستان ها فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۶۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها

سردار محمدرضا میرحیدری در دیدار با مدیر و معاونان سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم که به مناسبت هفته زمین پاک انجام شد، با اشاره به ارزش اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در امر نظافت و بهداشت شهروندان اظهار کرد: زمانی که بهداشت و نظافت تعطیل شود ارزش کار مشخص می‌شود و همگان متوجه اثر آن می‌شوند.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی استان هر آنچه در توان و حوزه اختیارات دارد در راستای ارائه خدمات دقیق‌تر و مناسب‌تر خدمات ارائه می‌دهد.

فرمانده انتظامی استان قم در ارتباط با نقش سلامت و بهداشت در بحث امنیت و اقداماتی که در این زمینه می‌توان انجام داد، یادآور شد: افراد که در حوزه‌های مختلف با مردم در تماس هستند باید از هر نظر وارسته بوده و تعیین صلاحیت شده باشند.

وی با اشاره به آمادگی نیروی انتظامی در پایش افراد فعال در حوزه‌های مختلف و مرتبط با مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: کارشناسان پلیس پیشگیری آمادگی‌های لازم جهت ارائه آموزش با هدف ارتقا بحث امنیت به این افراد را دارند.

میرحیدری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت زباله‌گرد‌ها و ضایعاتی‌ها در سطح شهر افزود: سرقت اموال، ایجاد آلودگی‌های صوتی و … ازجمله آسیب‌هایی است که این معضل اجتماعی در سطح استان ایجاد می‌کند.

فرمانده انتظامی استان قم با بیان اینکه در خصوص ساماندهی وضعیت فعلی این معضل اراده خوبی شکل‌گرفته است، تصریح کرد: وضعیت موجود نیازمند ساماندهی و اجرای طرح واحد بوده و در این راستا هرگونه حمایت و پشتیبانی از سوی پلیس انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ارزیابی ایمنی بیش از هزار بوستان در تهران
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • آغاز ساخت بوستان دادا و کاکا در بندرعباس