Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،داوود شایقی روز یکشنبه در آیین گرامیداشت روز آمار و برنامه‌ریزی در جمع مدیران و معاونین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان افزود: سند اشتغال پایدار برای تمام روستاهای استان تهیه و تدوین می‌شود تا به عنوان اسناد بالادستی مورد توجه مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران قرار گیرد.

وی پیش‌بینی کرد: سند توسعه اقتصادی و اشتغال ۲۰۴ روستای این استان تا پایان سال جاری تهیه و تدوین ‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایقی با اشاره به اینکه اردبیل در بین پنج استان برتر کشور در تدوین سند اشتغال و توسعه روستایی قرار دارد، افزود: پس از احیای سازمان برنامه و بودجه در حوزه‌های برنامه، بودجه، آمار و اطلاعات، فنی و اجرایی و پشتیبانی تحولاتی شکل گرفت و بر اساس هدف‌گذاری انجام شده در کنار تدوین سند آمایش استان که مراحل پایانی تصویب ملی را پشت سر می‌گذارد در چند سال اخیر تلاش شد تا سند توسعه و اشتغال روستاها تهیه و تدوین شود تا با اولویت روستاهای پرجمعیت بتوانیم توسعه پایدار را در آن مناطق رقم بزنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با بیان اینکه طرح توسعه اشتغال با پرداخت تسهیلات کم‌بهره در روستاهای بالای ۴۰ خانوار این استان اجرا می‌شود، افزود: طرح توسعه روستایی استان با هدف اشتغال‌زایی و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه روستاییان تدوین شده و مقرر است سالانه این طرح در ۱۲۹ روستای استان اجرا شود.

شایقی با بیان اینکه سند آمایش استان و طرح‌های توسعه‌ای در شهرستان‌ها می‌تواند مبنای هدف‌گذاری برای دستگاه‌های اجرایی در مسیر تحقق اهداف و برنامه‌های روبه جلو در استان باشد افزود:در هر روستا متناسب با ظرفیت‌ها طرح‌های اشتغال مدنظر است که می‌تواند جهش تولید و رونق اقتصادی را به همراه داشته باشد.

وی بیان کرد:سازمان برنامه و بودجه در فصل جدید فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های خود تلاش می‌کند تا برای سال آینده لایحه بودجه عملیاتی را تهیه و تدوین کند تا بیشتر پروژه‌ها با رویکرد رشد اقتصادی، ارزش افزوده بیشتر،  درآمدزایی و اشتغال مردم به سرانجام برسد.

شایقی سرانه درآمدی مردم استان را ۶۷ درصد سرانه درآمدی میانگین کشوری ذکر کرد و گفت: باید تورم مهار و با کنترل نقدینگی معیشت مردم بهبود یافته و وضعیت مطلوبی را در نظام اقتصادی کشور شاهد باشیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: این استان در رشد اقتصادی و تولید ناخالص براساس آمارهای ارائه شده در سال های اخیر حرکت رو به جلویی داشته و باید این توانمندی‌ها تقویت شود.

شایقی اهمیت آمار و اطلاعات دقیق را در فرآیند برنامه ریزی و نظام اجرایی یادآور شد و افزود: برپایه آمار و اطلاعات دقیق همه ساله گزارش‌های حوزه بودجه‌ریزی و برنامه‌ریزی به صورت دقیق ارائه شده و این امر بدون حواشی و دیدگاه های سیاسی بوده است.

وی گفت: آمار و اطلاعات دقیق نه تنها فعالیت های ما را منسجم کرده بلکه جلوی انحرافات احتمالی را در مسیر توسعه استان گرفته است و مدیران و معاونان، کارشناسان و روسای گروه ها در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل همدل و هماهنگ کارها را پیش برده اند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل با تجلیل از زحمات یک سال گذشته مجموعه آمار، اطلاعات و حوزه برنامه‌ریزی بیان کرد: طرح های خوبی در این حوزه به انجام رسیده که نتایج آن در اختیار دستگاه‌ها و سازمان های مختلف با برنامه ریزی درست و شایسته قرار گرفته است.

برچسب‌ها سازمان برنامه و بودجه استان اردبیل توسعه روستایی اشتغال پایدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه استان اردبیل توسعه روستایی سازمان برنامه و بودجه استان اردبیل توسعه روستایی اشتغال پایدار سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل آمار و اطلاعات تهیه و تدوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۶۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات

رحمان فیض قربانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات را در برنامه استان داریم، گفت : هزار هکتار به توسعه باغات آبی و ۶۰۰ هکتار دیگر به توسعه باغات دیم اختصاص خواهد داشت.

فیض قربانی افزود: پیش‌بینی می‌شود با این سطح از توسعه در مجموع ۱۶ هزار تن محصول باغی به مجموع تولیدات باغی استان کرمانشاه اضافه شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: توسعه باغات دیم شامل باغات بادام، انگور، پسته و توسعه باغات آبی نیز شامل توسعه نخیلات، باغات مدرن و باغات کلاسیک خواهد بود.

وی سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه باغات را در استان دارای توجیه اقتصادی عنوان کرد و افزود: استان کرمانشاه به دلیل برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و طبیعت چهار فصل مستعد توسعه باغات بوده، ضمن اینکه همجواری با کشور عراق فرصت خوبی را برای صادرات محصولات باغی در اختیار استان قرار خواهد داد.

فیض‌قربانی با دعوت از سرمایه گذاران برای ورود در زمینه توسعه باغات در استان، تاکید کرد: سرمایه گذاری روی توسعه باغات می‌تواند ارز آوری بالایی برای استان کرمانشاه از قِبَل صادرات محصولات باغی به همراه داشته باشد.

وی اضافه کرد: از سرمایه گذارانی که بخواهند در زمینه توسعه باغات کار کنند، هم در زمینه تسهیل صدور مجوز‌ها و هم در حوزه معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت حمایت خواهد شد.

وی گفت: سال گذشته در مجموع ۹۰۰ هکتار - شامل ۳۷۶ هکتار باغ دیم و مابقی باغات آبی - به سطح باغات استان اضافه شد.

فیض‌قربانی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۴۵ هزار هکتار باغ دارد، گفت: سالانه ۳۴۰ هزار تن محصولات باغی در استان کرمانشاه تولید می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان