Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف به نقل ااز پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، پس از برگزاری مجمع سالیانه جشنواره مالک اشتر، سازمان بسیج سازندگی از سوی فرماندهی محترم ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سرلشگر باقری در راستای عملکرد سازنده و موفق در حوزه رده سازمانی، مورد تشویق و تقدیر قرار گرفت. سازمان بسیج سازندگی کشور بعنوان نماینده 42،000 گروه جهادی و مجموعه مردمی سپاه پاسدران انقلاب اسلامی توانست رتبه برتر جشنواره مالک اشتر را پس از ارزیابی اشراف عملکرد فرماندهی معظم کل قوا کسب نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله دلایل برتری این سازمان می توان به عملکرد و اقدامات موفق در بخش های ذیل اشاره داشت:

الف ) بخش اول : اهم فعالیت های گروه های جهادی (در سال های 1399 و 1400)

ب ) بخش دوم : اهم خدمات ارائه شده نهضت کمک مومنانه در سطح کشور (در سال های 1399 و 1400)

ج ) بخش سوم : اهم فعالیت های فنی و محرومیت زدایی (در سال های 1399 و 1400)

د  ) بخش چهارم : اهم فعالیت های صندوق های قرض الحسنه اشتغالزای مردم یار (در سال های 1399 و 1400)

 بخش اول: اهم فعالیت های گروه های جهادی (در سال های 1399 و 1400)

 ثبت گروه های جهادی سراسر کشور در سایت اطلس جهادی به تعداد 23،923 گروه.
آموزش گروه های جهادی در خدمت رسانی و محرومیت زدایی به تعداد 6،880 نفر.
انجام اردوهای جهادی به تعداد 1،664،714 نفر روز.
گروه های تخصصی ایجاد شده بین جهادیان سراسر کشور به تعداد 4،411 نفر.
ایجاد قرارگاه های جهادی در استان  ها و حل مسائل محرومیت زدایی و خدمات رسانی به تعداد 104 قرارگاه.
 بخش دوم: اهم خدمات ارائه شده نهضت کمک مومنانه در سطح کشور (در سال های 1399 و 1400)

بسته معیشتی (17،895،877 بسته)
قربانی (114،542 راس)
کفش و لباس (601،527 دست)
اقلام مصرفی دیگر (371،850 عدد)
بسته بهداشتی (16،286،364 بسته)
جهیزیه (49،943 سری)
مسکن (15،185 دستگاه)
لوازم التحریر (1،250،817 عدد)
تبلت (55،563 دستگاه)
آموزش (7،967،421 نفر/ساعت)
آزاد سازی زندانیان (6،730 نفر)
اشتغالزایی و تثبیت شغل (46،963 نفر)

بخش سوم: اهم فعالیت های فنی و محرومیت زدایی (در سال های 1399 و 1400)

آب و خاک کشاورزی (7،200 متر)
آب رسانی شرب (شبکه و سیار) (4،350 متر)
مسکن محرومین (62،778 دستگاه)
راه و پل مواصلاتی (2،422 متر مربع)
مراکز درمانی و بهداشتی (3،355 مرکز)
کارگاه اشتغال (1،179 عدد)
برق رسانی (2،017)
مدارس (25،411 عدد)
مساجد (19،347 عدد)
سایر (کتابخانه، ورزشی و غیره) (67،416)

بخش چهارم: اهم فعالیت های صندوق های قرض الحسنه اشتغالزای مردم یار (در سال های 1399و1400)

تعداد صندوق (26،078 عدد)
تعداد کل اعضاء (1،181،143 نفر)
تعداد وام (274،218 عدد)
شغل پایدار (164،291)
جذب منابع خیرین (میلیارد تومان) (48)
تعداد تعاونی تشکیل شده (980 عدد)
تعداد بازارچه فروش (7،284 عدد) 

منبع: الف

کلیدواژه: سال های 1399 و 1400 اهم فعالیت گروه های جهادی محرومیت زدایی بسیج سازندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت‌ماه

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از  ثبت نام مشوق‌های مهارت آموزی از ۱۵ اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش فارس، سردار موسی کمالی مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در جمع خبرنگاران درباره جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی و شرایط بهره‌مندی از آنها اظهار داشت: به منظور ترویج فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد انگیزه و‌تشویق جوانان به مهارت آموزی، مشوق‌هایی برای سربازانی که قبل از اعزام به خدمت مهارت یاد می‌گیرند در نظر گرفته شده است.

وی افزود: اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر ۶ ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیروهای مسلح، بکارگیری تخصصی در داخل نیروهای مسلح و اولویت برای استخدام در نیروهای مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان است.

سردار کمالی در پاسخ به این سوال که هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره مند شود گفت: هر فرد حداکثر از یک مشوق می‌تواند استفاده کند و حین ثبت نام بر اساس اولویت بندی، می‌توانند تا ۴ مشوق را برای خود انتخاب کنند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه اعطای مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت ماه عملیاتی خواهد شد افزود: مهارت اموزان به ۴ گروه دوره‌های کوتاه مدت، فارغ التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، گروه پزشکی و پیراپزشکی، فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها تقسیم می‌شوند.

وی گفت: دوره‌هایی که در فنی‌وحرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، فناوری اطلاعات و… سپری می‌شوند کوتاه مدت هستند. این گروه با کسب ۲۴۰ امتیاز می‌توانند از بالاترین مشوق استفاده کنند و اگر فردی امتیاز کمتری کسب کند، از مشوق‌های کمتری بهره‌مند می‌شود.

سردار کمالی با بیان اینکه امتیازها را به ۳ دسته تقسیم کرده‌ایم و برای ورود به مشوق کسب حداقل ۸۰ امتیاز نیاز است افزود: امتیاز ۸۰ تا ۱۶۰ جزو گروه اول مشوق محسوب می‌شود که به عنوان مثال در کسری خدمت و مرخصی، ۱۰ روز کسری یا مرخصی به این گروه تعلق می‌گیرد.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: در گروه دوم مشوق‌ها نیز، ۱۶۱ تا ۲۳۹ امتیاز نیاز است افراد کسب کنند و از ۲۰ روز مرخصی یا کسری می‌توانند بهره مند شوند.

سردار کمالی تاکید کرد: اما در گروه سوم افراد می‌توانند از مشوق‌ به صورت کامل بهره مند شوند و ۲۴۰ امتیاز برای این گروه نیاز است. 

وی با بیان اینکه به گروه آموزش‌های کوتاه مدت، بسته به میزان آموزش امتیاز تعلق می‌گیرد گفت: گروه هنرستانی ها ۲۴۰ امتیاز به بالا و برای گروه پزشکی و پیراپزشکی ۲۴۰ امتیاز به بالا در نظر گرفته شده است.

سردار کمالی با بیان اینکه برای گروه سایر فارغ التحصیلان که بیشتر از طریق دانشگاه‌های کشور فارغ التحصیل شده‌اند روش محاسبه تفاوت دارد افزود: سایر فارغ التحصیلان از ۶ آیتم می‌توانند امتیاز کسب کنند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح بیان کرد: این افراد به ازای هر ساعت دوره تخصصی  ۱ امتیاز دریافت می‌کنند و تا ۱۰۰ امتیاز امکان دریافت امتیاز وجود دارد، آیتم دوم مهارت‌های شغلی عمومی است که به ازای هر ۳ ساعت آموزش فرد می‌تواند امتیاز دریافت کند و حداکثر ۴۰ امتیاز دارد. همچنین اگر فرد سابقه دستیاری داشته باشد به ازای هر ۵ ساعت ۱ امتیاز و تا ۴۰ امتیاز می‌تواند دریافت کند و آیتم چهارم نیز  مربوط به کاراموزی و سابقه آزمایشگاهی است که تا ۶۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر ۵ ساعت ۱ امتیاز دارد.

سردار کمالی ادامه داد: آیتم پنجم تدریس است و کسانی که در سطح پایین تر رشته خود را تدریس می‌کنند به ازای هر ۵ ساعت تدریس می‌توانند ۱ امتیاز دریافت کنند و تا ۴۰ امتیاز تعلق می‌گیرد. دروی عملی و آزمایشگاهی تا ۵۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر واحدی ۵ امتیاز دارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه سازمانی قرار است صحت سنجی داشته باشد گفت: دوره‌های کوتاه مدت در خود سازمان‌ها، مدارس را وزارت آموزش و پرورش، گروه پزشکی را وزارت بهداشت، سایر رشته‌ها را نیز وزارت علوم و دانشگاه های خود و دانشگاه آزاد را نیز همین دانشگاه صحت سنجی مدارک را انجام می‌دهد.

سردار کمالی بیان کرد: برای ثبت نام افراد می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند ؛ اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند از این مشوق‌ها بهره مند شوند و شامل افراد حین خدمت نمی‌شود.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: افراد حداقل ۲ ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت نام اقدام کنند و از ۱۵ اردیبهشت ماه اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • یزدی ها کمترین تعداد پرونده قضائی نیروهای مسلح کشور را دارند
  • ثبت نام مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت‌ماه
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟
  • مشوق‌های مهارت‌آموزی اعلام شد + جزئیات
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده