Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: دهمین رزمایش جهت نکوداشت هفته پدافند غیر عامل با عنوان "آماده به کاری دستگاه‌های مولد برق اضطراری"، در سطح 10 شهرستان تحت پوشش، شرکت توزیع برق شیراز اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری برنا ازفارس،  محمد رضا منصوری صبا در جمع خبرنگاران گفت: دهمین رزمایش کنترل آماده به کاری مولد برق اضطراری درشرکت  توزیع نیروی برق شیراز، با هدف سنجش سطح آمادگی مراکز حیاتی وحساس در زمان وقوع حوادث منجر به قطع برق، اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با بیان اینکه در این مرحله از رزمایش، برق چندین مرکز حساس بدون اعلام قبلی قطع شد، گفت: بررسی میزان آمادگی این مراکز نشان داد که، اکثر آنها دارای آمادگی لازم برای زمان مواجهه با شرایط بحرانی بوده و بخشی نیز نیازمند ارتقا سطح این آمادگی هستند. منصوری صبا اضافه کرد: براساس دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل، تمام مراکز حیاتی،حساس، مهم و ضروری در نقاط مختلف شهری و روستایی باید مجهز به دستگاه‌های مولد برق خود تامین  متناسب با نیاز مرکز  هستند و یکی از اهداف در اجرای این رزمایش‌ها، بررسی وضعیت موجود چنین مراکزی و مقایسه آن با وضعیت مطلوب است. معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: علاوه بر مجهز بودن این مراکز به دستگاه‌های مولد برق اضطراری، میزان آماده به کاری در راه اندازی این دستگاه‌ها و بهره‌برداری مناسب از آن و چگونگی مواجهه با شرایط خاص در زمان وقوع حوادث منجر به قطع برق، ارزیابی می‌شود. ریس دفتر مدیریت بحران شرکت توزیع برق شیراز عنوان کرد: علیرغم تلاش صنعت برق برای تامین انرژی پایدار و مداوم مورد نیاز همه مشترکان خصوصا مراکز حیاتی و حساس، در شرایط وقوع حوادث غیرمترقبه و غیر قابل کنترل  امکان بروز مخاطراتی نظیر قطع برق وجود دارد مهندس علی اکبر فضل اللهی با اشاره به اینکه بخش مهمی از ساختار انتقال و توزیع انرژی برق در ایران، استفاده از شبکه‌های هوایی است، گفت: در مواقعی وقوع رخدادهای طبیعی نظیر بارندگی برف و باران شدید، حوادث رانندگی و .... می‌تواند اختلالاتی در مسیر تامین انرژی برق ایجاد کند. رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیر عامل توزیع برق شیراز همچنین خاطرنشان کرد: رعایت الزامات پدافند غیر عامل و پایداری زیرساخت های حیاتی نیز از عوامل مهم و تاثیرگذار در تامین پایدار انرژی برق محسوب می‌شود. وی اضافه کردند: برابر مقررات و دستورالعمل ها ، همه دستگاه‌های اجرایی و ستادی، خصوصا مراکزحیاتی و حساس نظیر فرودگاه‌ها، ترمینال‌ها، بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و .... الزاما باید مجهز به دستگاه‌های مولد برق اضطراری و نیروی متخصص و ماهر برای راه‌اندازی، بهره برداری، تعمیر و نگهداری این دستگاه‌ها باشند. فضل اللهی با یادآوری اینکه در اجرای دهمین رزمایش سنجش آمادگی مراکز حساس، دفتر پدافند غیرعامل استانداری فارس به همراه شماری از دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی همکاری داشتند، گفت: در این رزمایش با شعار" پدافند غیر عامل، ایران پایدار "نیروهای عملیاتی این شرکت با حضور در مراکز تعیین شده، ضمن مشارکت در عملیات قطع برق، نظارت لازم را بر نحوه تامین برق این مراکز با استفاده از دیزل ژنراتور، انجام داده که گزارش کامل و تحلیلی پیرامون نتایج این رزمایش، به مراجع ذیربط و مدیریتی استان و کشور، ارائه می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فارس دستگاه های مولد برق مولد برق اضطراری پدافند غیر عامل آماده به کاری مراکز حیاتی بهره برداری شرکت توزیع برق شیراز دستگاه ها قطع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۶۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود

ایسنا/فارس شیوه‌نامه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد توسط سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در سال ۱۳۸۷ ابلاغ و به‌روز رسانی آن در سال ۱۴۰۱ با هدف کنترل بیماری‌های قابل انتقال بین حیوان و انسان از طریق شناسایی کانون تجمع سگ‌های ولگرد و کنترل جمعیت آن‌ها با انتخاب روش مناسب و ارتقای سطح آگاهی‌های عمومی درخصوص رعایت اصول بهداشتی در مواجهه با حیوانات مزاحم، انجام شد.

در اینر استا مهم‌ترین معضلات و مشکلات ناشی از افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد، علاوه بر معضلات روانی و اجتماعی، شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین حیوان و انسان، افزایش آن در جمعیت دامی و انسانی و انتقال بسیاری از بیماری‌ها از سگ به انسان است که از جمله رایج‌ترین آنها می‌توان به بیماری‌هایی نظیر هاری و کیست هیداتیک اشاره کرد.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: شهرداری شیراز به عنوان یکی از پیشگامان این عرصه، اجرای شیوه‌نامه مذکور با هدف کنترل بیماری‌های قابل انتقال بین حیوان و انسان از طریق شناسایی کانون تجمع سگ‌های ولگرد و کنترل جمعیت آن‌ها با انتخاب روش مناسب، ارتقای سطح آگاهی‌های عمومی در خصوص رعایت اصول بهداشتی در مواجهه با آن‌ها، ارتقای بهداشت عمومی و جلوگیری از انتشار آلودگی‌، جلوگیری از بد منظره‌گی و ارتقای زیبایی شهری با جمع‌آوری این سگ‌ها را در دستور کار خود قرار داد و طبق شیوه‌نامه، یک مرکز نگه‌داری موقت در همان سال نیز با تجهیزات نگه‌داری موقت احداث شد.

صمد پناهیان با بیان اینکه با توجه به گستردگی مناطق خدماتی شیراز و همچنین دسترسی به شهرهای جدید و روستاهای اقماری، نمی‌توان آمار دقیقی در خصوص سگ‌های بدون صاحب ارائه کرد، گفت: با توجه به تماس‌های مردمی و همچنین بازدیدهای میدانی، شهرداری شیراز اقدام به شناسایی و اجرای عملیات در محل‌های تجمع می‌کند اما با این وجود، با توجه به خصوصیات پیاده‌روی حیوان در جست‌وجوی آب و غذا، نمی‌توان اقامتگاه دائمی برای آنها در نظر گرفت.

وی، علت افزایش سگ‌ها علاوه برغریزه تولید مثل بالای حیوانات، وجود پناهگاه‌های غیر مجاز و تامین احساسی آب و غذا برای آنان، عدم توجه برخی شهروندان در رعایت جدول زمان‌بندی جمع‌آوری پسماند، وجود دسترسی‌های زیاد از حریم شهر و هجوم سگ‌ها به محل‌های امن‌تر ذکر کرد و گفت: مواردی که اشاره شد به‌عنوان مهم‌ترین علل ایجاد پایگاه‌های غیر مجاز و غیر رسمی در سراسر مناطق خدماتی و حاشیه‌ای به‌شمار می‌رود که می تواند باعث  افزایش لجام گسیخته این حیوانات در کوچه و خیابان شود.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز ادامه داد: با توجه به نگهداری سگ‌های بدون صاحب در برخی از مراکز غیر مجاز، نمی‌توان از تعداد دقیق این مراکز نگه‌داری اطلاعات دقیقی به‌دست آورد، اما در شیراز از سال ۹۳ یک مرکز نگهداری موقت با امکانات لازم احداث و بهره‌برداری شده است که در حال حاضر این مرکز در حال افزایش ظرفیت است.

وی همچنین در خصوص تعداد سگ‌های ولگرد نیز گفت: با توجه به گستردگی شیراز و وجود راه‌های زیاد برای ورود سگ‌ها به شهر از طریق شهرها و روستاهای اقماری، کمربندی‌ها و از طرفی پتانسیل تولید مثل حیوان در سال، نمی‌توان تعداد دقیقی از جمعیت سگ‌ها را مشخص کرد، اما در هر صورت شهرداری شیراز با توجه به تماس‌ها و درخواست‌های مردمی، خدمات و اقدامات لازم را در این زمینه انجام می‌دهد.

پناهیان با بیان اینکه ایجاد انگیزه‌های حضور حیوانات بدون صاحب در شهر از رفتار و ایجاد شرایط توسط انسان ها اتفاق می‌افتد، افزود: معمولا وجود آب، غذا و پناهگاه شرایط زیست، تولید و تکثیر جانوارن را فراهم می‌کند و در این بین، بیشترین رقابت برای عامل غذا است.

این مسئول پسماند شهر شیراز اضافه کرد: با توجه به غریزه‌، حیوانات وقتی غذای خود را در هر مکانی به راحتی در اختیار داشته باشند، قطعا آن مکان را به عنوان پناهگاهی مطمئن برای ادامه زندگی در نظر می‌گیرند و غریزه‌های رقابت و تلاش برای تهیه غذا در حیوان کمرنگ می‌شود. بنابراین در همان مکان تولید مثل کرده و خانواده خود را گسترده‌تر می‌کند که این امر باعث تغییر اکوسیستم‌های زیستی می‌شود. با توجه به بلوغ و قدرت تولید مثل حیوان، خیلی زود محیط زیست پیرامونی ما از گروه های حیوانات پر شده و زندگی روزمره شهروندان را با مشکلات بهداشتی روبه‌رو کرده و سلامت آنان را به خطر می‌اندازد.

وی با تاکید بر اینکه این اتفاقات با دلسوزی‌های غیرآگاهانه برخی از افراد در دادن غذا به حیوانات هم اتفاق می‌افتد، گفت: یک بازاندیشی می‌تواند خیلی از مشکلات را از دوش شهروندان و مدیران شهری بر دارد. پس هر چه خدمات در این خصوص صورت بگیرد، اگر مشارکت شهروندان نباشد قطعا کم اثر بوده و موفقیتی حاصل نمی‌شود.

به اعتقاد مسئول سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز، تا زمانی‌که دلسوزی‌های غیر آگاهانه برخی از افراد در دادن غذا به سگ‌های ولگرد ادامه داشته باشد، هر اقدامی در جهت کنترل این حیوانات کم‌اثر خواهد بود.

پناهیان تصریح کرد: برای موفقیت در اجرای این طرح همه دستگاه‌های عنوان شده در شیوه‌نامه مانند نمایندگان دامپزشکی، محیط زیست، دادستانی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، گروه‌های مردم‌نهاد و همچنین در کنار همه این موارد، مشارکت عمومی شهروندان الزامی است.

وی در پایان با اعلام اینکه در حال حاضر برای مناطق ۱۱ گانه پیمانکارانی برای مدیریت سگ‌های بدون صاحب تحت قراردادهای خدمات شهری تعیین شده است، گفت: به درخواست‌های شهروندان در این خصوص رسیدگی می‌شود و سایر مراکز تجمع شناسایی شده نیز مورد رصد و جمع آوری قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا،

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • کیفیت هوای امروز شیراز در وضعیت قابل قبول
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • طرح ملی مسکن در ۱۰۸ شهر استان در حال اجرا
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود
  • برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت و بدون نقص تامین شد
  • تامین برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت انجام شد